Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen bir emlakçı ile konuştum büyükşehirler hariç küçük şehirlerde kiralar tayin/atama dönemleri daha fazla olurmuş mesela şu aylarda çok daha uygun fiyatlı kiralık daireler bulunabilirmiş.

Geçen bir emlakçı ile konuştum büyükşehirler hariç küçük şehirlerde kiralar tayin/atama dönemleri daha fazla olurmuş mesela şu aylarda çok daha uygun fiyatlı kiralık daireler bulunabilirmiş.
Çok doğrudur canım herkes fırsatçı artik. Bizde bu evde cok durmayız oglum biraz büyüsünde. Insallah belki evimizi aliriz bizde

iyi pazarlar kızlar sıfır harcama demek isterdim disari çıkmadık güya hava soguk eşim maç izlemek istedi diye az kiyma çıkardım yemeğe mantı makarnayı sosladim kiyma kavurdum üzerine tursuyla yedik 8 den sonra sigarası azaldı beyimin 200 bozdurmayayim diye 20 tl aldı bi tane çiçek ekmek almış hem ekmek yoktu iyi oldu sabah çıkmam avm gitsek 100 gitmişti kısa günün karı 20 tl zulaya atarim

Muhtemelen temizlenmiş hamsidir o. 3 kg Hamsi temizlenince 1800 gram yaparmış o hesap düşün.
Canım burda 1 kilo hamsi ne kadarsa temizlenmişine 3 lira fazladan veriyoruz ama ben genelde temizlenmemiş alıyorum çünkü onlar bel kemiğini almıyorlar ben evde tekrar temizliyorum

Evet birde askerin polisin memurun yaşadığı mahalleler özellikle pahalı . Mesela bizim oturduğumuz mahalle öyle tüm asker polis burada öyle olunca ederi kadar olmayan daireler uçtu . 2 gün evvel ev sahibi aradı zam istiyor 800 oturuyorduk 15 ocaktan kesin 900 olur inşallah 1000 demez

1000 diyemez ki. Yasaya aykırı bir defa. Bizim de şubatta kiracıya zam dönemi geliyor. Sembolik bir şey olacak sanırım Çünkü memnunuz zamanında yatırıyor komşularımızla iyi geçiniyor evimize temiz bakıyor. Bizim için önemli olan şeyler bunlar.

İlk 750 ile başladık 2017 mayısta sonra 2019 ocakta aradı zam için 850 istedi eşimde alt katta sizin daire onlarla birlikte oturduk onlar 700 e oturdu bu kadar zaman dedi . 800 e anlaştılar . Şimdi yine aradı

İlk 750 ile başladık 2017 mayısta sonra 2019 ocakta aradı zam için 850 istedi eşimde alt katta sizin daire onlarla birlikte oturduk onlar 700 e oturdu bu kadar zaman dedi . 800 e anlaştılar . Şimdi yine aradı
Ayyy bizimde martta zam gelecek. Benim komşu 950 ye oturuyordu kasımda zam yapti ev sahibi 1100 tl.
Benimde gözüm korktu İnsaAllah bizimki 150 tl birden yapmaz.

Ayyy bizimde martta zam gelecek. Benim komşu 950 ye oturuyordu kasımda zam yapti ev sahibi 1100 tl.
Benimde gözüm korktu İnsaAllah bizimki 150 tl birden yapmaz.
Evimizin kredisi bu ay son 15 inde son taksiti yatırırsak bitiyor . Açıkçası artık evden kira geliri gelsin istiyorum . Kv lerin evi kentsel dönüşüme girse kira yardımı gelse istiyorum ama oda bence hayal olacak biz alamayız o parayı

Kv sizin evde mi oturuyor şimdi

Sen o parayı unut canım hayatta kira yardımı gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…