Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın hafta sonu misafirlerim çoktu çok şükür hepsini güzel ağırladım her şeyi çeşit çeşit ve bolca hazırladım misafirlerimde ikramlık getirmişler çok mutlu oldum.pazara gidemedik mecburen marketten aldım sebzeleri 200 yakın tuttu aldıklarımız dün yakıt bitti 50 liralık aldık artık

kızlar biz daha karar veremedik eşim konut kredisi bende ihtiyaç kredisi çekmiştim diğer evi emlakçıya verip en kötü 220 bine satmak mı mantıklı yoksa kiraya verip 900 -1000 arası kira geliri olur,kiraya vermek mi mantıklı olur eşim sen karar ver ona göre yapalım diyor bende evi satmaktan yanayım borçları en aza indirmek daha uygun olur diye düşündüm.
Bu arada eşime tercih yapmaları için liste vermişler hep doğu tuce_tuce sen siirt merkezde misin ilçede mi hangi ilçesi hakkari çok fazla listede tunceli batman içim daraldı resmen bakarken

Jandarma değilsiniz dimi

Kentsel dönüşüme girerse gelir. Benim teyzemim evi kentsel dönüşüme girdi aylık 1000 tl kira yardımı aldı 1 yıl mi 2 yıl mi ne
Bizim evde oturuyorlar kentsel dönüşüme girecek onların evi . Kira yardımı gelecek te o parayı bize verirler mi orası mechul bence alamayacağız kv den

Canım esin ne iş yapiyodu ki. Tunceli polisler icin gayet rahat herkes ikinci sark görevini de orda yapmak istiyo

Günaydın kızlar

Kahvaltı yaptık yatakları topladım, akşama yemek ayarlamam lazım eşim erken gelecek. Zeytinyağlı pırasa var yanına şehriyeli bulgur pilavı yapıcam. Bi çeşit daha yapsam iyi olur ama bulamadım eşim pırasayı bayılarak yemez :)

Akşam ben gelince çocuğa bakarım sen kuaföre git dedi eşim, gecen gün biraz sitem etmistim her ay kuaföre giden ben ne hale geldim falan diye :)) valla cok mutlu oldum neredeyse bir senedir saclarımı boyatmadım boyatmak istiyorum. Biraz da kestiririm uçlardan.

Tabi en az 200 tl falan tutar, evin yakınında bi kuaför var biraz pahalı yapıyor. Benim kuaförüm buraya biraz uzak akşam git gel zor olur mecbur yakındakine gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…