- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.661
Sorma canım balıklarda hamsi durumu olmayanların abalıkealdığtı önceden 15tl ye de vardı parmagiminyarışı kadardı dedi eşimYaaa hamsi ne kadar pahalı burda en fazla 10 tl
Yok canım gayet temizlenmemiş hamsi 1kiloMuhtemelen temizlenmiş hamsidir o. 3 kg Hamsi temizlenince 1800 gram yaparmış o hesap düşün.
Öyle oluncada kötü oluyor ya.napalım Allah can sağlığı versinTelevizyona bin lira istediler her ay bisi cikiyo hic yoktan
Kentsel dönüşüme girerse gelir. Benim teyzemim evi kentsel dönüşüme girdi aylık 1000 tl kira yardımı aldı 1 yıl mi 2 yıl mi neSen o parayı unut canım hayatta kira yardımı gelmez
Jandarma değilsiniz dimikızlar biz daha karar veremedik eşim konut kredisi bende ihtiyaç kredisi çekmiştim diğer evi emlakçıya verip en kötü 220 bine satmak mı mantıklı yoksa kiraya verip 900 -1000 arası kira geliri olur,kiraya vermek mi mantıklı olur eşim sen karar ver ona göre yapalım diyor bende evi satmaktan yanayım borçları en aza indirmek daha uygun olur diye düşündüm.
Bu arada eşime tercih yapmaları için liste vermişler hep doğutuce_tuce sen siirt merkezde misin ilçede mi hangi ilçesi hakkari çok fazla listede tunceli batman içim daraldı resmen bakarken
Bizim evde oturuyorlar kentsel dönüşüme girecek onların evi . Kira yardımı gelecek te o parayı bize verirler mi orası mechul bence alamayacağız kv denKentsel dönüşüme girerse gelir. Benim teyzemim evi kentsel dönüşüme girdi aylık 1000 tl kira yardımı aldı 1 yıl mi 2 yıl mi ne
Canım esin ne iş yapiyodu ki. Tunceli polisler icin gayet rahat herkes ikinci sark görevini de orda yapmak istiyokızlar biz daha karar veremedik eşim konut kredisi bende ihtiyaç kredisi çekmiştim diğer evi emlakçıya verip en kötü 220 bine satmak mı mantıklı yoksa kiraya verip 900 -1000 arası kira geliri olur,kiraya vermek mi mantıklı olur eşim sen karar ver ona göre yapalım diyor bende evi satmaktan yanayım borçları en aza indirmek daha uygun olur diye düşündüm.
Bu arada eşime tercih yapmaları için liste vermişler hep doğutuce_tuce sen siirt merkezde misin ilçede mi hangi ilçesi hakkari çok fazla listede tunceli batman içim daraldı resmen bakarken
Eşi askerCanım esin ne iş yapiyodu ki. Tunceli polisler icin gayet rahat herkes ikinci sark görevini de orda yapmak istiyo
Vermeleri gerek bence.Bizim evde oturuyorlar kentsel dönüşüme girecek onların evi . Kira yardımı gelecek te o parayı bize verirler mi orası mechul bence alamayacağız kv den
Aynen öyle olacak benim evden çıkıp 0 eve geçecekVermeleri gerek bence.
Peki kentsel dönüşüm evi yaptıktan sonea kv yeni eve geçip senin evi boşaltacak m
İyi barı. Kirasını alirsin bariAynen öyle olacak benim evden çıkıp 0 eve geçecek
O zamana kadar ölme eşeğim ölme valla . 3 sene oturdu zaten şuan kentsel dönüşüme verilse 2 sene sürer etti sana 5 seneİyi barı. Kirasını alirsin bari
Aldığınızdan beri onlar mi oturuyorO zamana kadar ölme eşeğim ölme valla . 3 sene oturdu zaten şuan kentsel dönüşüme verilse 2 sene sürer etti sana 5 sene
Daha kentsel dönüşümden haber yok galiba.O zamana kadar ölme eşeğim ölme valla . 3 sene oturdu zaten şuan kentsel dönüşüme verilse 2 sene sürer etti sana 5 sene
O zamana kadar ölme eşeğim ölme valla . 3 sene oturdu zaten şuan kentsel dönüşüme verilse 2 sene sürer etti sana 5 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?