- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.681
Ayyyyyy çok zorrrrr yaaaaaaaa kolay gelsinEvde odaların yerini değiştirelim dedik. 1 tane de baza lazımdı. Offf ev her yer her yerde şu anda.
Evet onlar oturuyorlar . Tam nişan alışverişine gittiğimiz gün tapu alındı. Tanışmaya geldiklerinde kv babama söyledi ev alacak oğlumuz benim ev yapılana kadar ben oturacağım demişti .Aldığınızdan beri onlar mi oturuyor
Yok daha yandaki arsalara gelmişDaha kentsel dönüşümden haber yok galiba.
Kv nin evinin durumu kötüydü soba yakıyordu ihtiyacı vardı biz buradan alsak o oturamayacaktı o yüzdenGörev yaptığınız şehirden neden almadınız suan kendi evinde oturuyor olurdun en azından kira vermezdin
850-900 e gidiyor geçen gün internette gördük bizim kattaki aynı cephe satılık ilanı verilmiş . Biz 175 bine maal etmiştik adam şimdi evini 280 yazmışŞimdi kiraya gitse kaça gider
Yeni evini sana versin diğer ev onun olsunO zamana kadar ölme eşeğim ölme valla . 3 sene oturdu zaten şuan kentsel dönüşüme verilse 2 sene sürer etti sana 5 sene
Kendi evleri oturacak durumda degil mi neden oturuyorlar kiEvet onlar oturuyorlar . Tam nişan alışverişine gittiğimiz gün tapu alındı. Tanışmaya geldiklerinde kv babama söyledi ev alacak oğlumuz benim ev yapılana kadar ben oturacağım demişti .
HmmKv nin evinin durumu kötüydü soba yakıyordu ihtiyacı vardı biz buradan alsak o oturamayacaktı o yüzden
Cok mantıklıYeni evini sana versin diğer ev onun olsun
Eşimde yeni evi kiraya veririz dedi bende ne alaka ya herkes kendi evinde otursun dedimYeni evini sana versin diğer ev onun olsun
tugciş siz krediyi kac kac ödüyordunuz850-900 e gidiyor geçen gün internette gördük bizim kattaki aynı cephe satılık ilanı verilmiş . Biz 175 bine maal etmiştik adam şimdi evini 280 yazmış
2230 şekerimtugciş siz krediyi kac kac ödüyordunuz
2262de bizim canım araba taksiti subat son ınsAllah2230 şekerim
Haydi inşallah hayırlısı ile2262de bizim canım araba taksiti subat son ınsAllah
Canım 5 buçuk 6 gibi gelir kesinHepsiburada.com 'dan 22 kasımda verdiğim sipariş bugün teslim edilecekti güya ve şu saat olmuş hala gelmedi.
Şikayet edicem en sonunda 10 günde gelmez mi istanbulun göbeğine bi kargo. Bir de kendi kargoları hepsijet.
Gerçekten jet gibi
Bende kitap sipariş ettim o Kargo ya verilmemiş bile baktim da 24 unde sipariş etmiştim bendeHepsiburada.com 'dan 22 kasımda verdiğim sipariş bugün teslim edilecekti güya ve şu saat olmuş hala gelmedi.
Şikayet edicem en sonunda 10 günde gelmez mi istanbulun göbeğine bi kargo. Bir de kendi kargoları hepsijet.
Gerçekten jet gibi
Canım 5 buçuk 6 gibi gelir kesin
Bende kitap sipariş ettim o Kargo ya verilmemiş bile baktim da 24 unde sipariş etmiştim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?