Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aldığınızdan beri onlar mi oturuyor
Evet onlar oturuyorlar . Tam nişan alışverişine gittiğimiz gün tapu alındı. Tanışmaya geldiklerinde kv babama söyledi ev alacak oğlumuz benim ev yapılana kadar ben oturacağım demişti .

Görev yaptığınız şehirden neden almadınız suan kendi evinde oturuyor olurdun en azından kira vermezdin
Kv nin evinin durumu kötüydü soba yakıyordu ihtiyacı vardı biz buradan alsak o oturamayacaktı o yüzden

Hepsiburada.com 'dan 22 kasımda verdiğim sipariş bugün teslim edilecekti güya ve şu saat olmuş hala gelmedi.

Şikayet edicem en sonunda 10 günde gelmez mi istanbulun göbeğine bi kargo. Bir de kendi kargoları hepsijet.

Gerçekten jet gibi

Canım 5 buçuk 6 gibi gelir kesin

Oğluma mama ve bez almıştım mama bugün bezler ise 5 aralık gözüküyor. Böyle olacağını bilsem hayatta söylemezdim trendyoldan alıyorum genelde, 3 günde geliyor hep.

Maması tabi ki yetmedi iki kez küçük mama almak zorunda kaldım o da bitmek üzere bugün de gelmezse yine almak zorunda kalıcam

Bende kitap sipariş ettim o Kargo ya verilmemiş bile baktim da 24 unde sipariş etmiştim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…