Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yuh yani birşey diyemiyorum artık tam bir rezalet. Eskiden çok hızlıydı 2 günde gelirdi ne alsam. Ona güvenerek sipariş verdim ama sinir ettiler beni.
Evet ya değil mi hepsijet nerde oda belli degil o olduğundan beri dağıtımda görünüyo mesela ama asla gelmiyo

Yuh yani birşey diyemiyorum artık tam bir rezalet. Eskiden çok hızlıydı 2 günde gelirdi ne alsam. Ona güvenerek sipariş verdim ama sinir ettiler beni.
Bende bu aralar sürekli internetten ürün siparişi verdiğim için lanet ettim artık nefret ediyorum

Markette 76 tl falan harcadım
Kasar peyniri tuvalet kağıdı sıcak çikolata salep pirinç köftelik bulgur aldim birde sokta 25 tl üzeri alışverişe bindi sıvı deterjan 11 tlydi ondan aldım 33 yıkama fiyatı baya iyi geldi bana

Sağlık ocağından aradılar takip var diye oraya gittim çok halsizdim zaten tansiyonum 9-6 mış eve zor geldim sürünerek bayılmadığım için çok mutlu oldum . Tavuk haşladım vişne kaynattım nektar yaptım pilav yapacağım ayran yaptım salata yaptım . Uzandım ellerim tutmuyor valla

Benim kuaför işi yalan oldu :) eşim 7 bucuk gibi geldi daha erken çıkamamış. o saatten sonra gitsem 10da ancak çıkardım kuaförden. Oğlumun uyku saati geçmiş olurdu.

Neyse artık başka zaman

Yemek yedik çay koydum, oğlanı uyuturum birazdan.

Sıfır harcama tabi :)

Selam kızlar aralık ayı herkese iyi gelsin artık baya kış geldi güneş vardı ama ayazdi baya ev islerini bitirdim avm gittik oğlanı oyun parkına çıkardım ordan fileye gittik biseler aldik süzme mercimek çorbası yaptim kayinvalidem geçen hafta sarma biber dolması doldurmuş getirmişti donmuş şekilde sarmayla 5 tane gün dolma biberden pisirdim çorba arttı amcamın eşi vefat etti amcami çok sevmem ama yen gemi severdim Allah tahsilatini affetsin yarin annemlete gicem bassaglina gidicem inş.şekerpare yaptim komsu kek vermişti ona tatlı koyup verdim çayla yedik yarin annemlerede götürürüm

Sıfır harcama demek isterdim ne mümkün oyun kartında para vardı 6 7 tl ogluş ordan kullandı filede yoğurt yapmak için çiftlik sütü aldim patlican küp şeker konserve bezelye indirimdeydi ondan cips 37 verdim bina aidati verdim ay sonuydu artık ay başı olmuş üst üste vermiş gibi oldu 25 te oraya verdim yarin eşim erken gitcem ddi biz minibüsle gidicem giderken cenaze evine biseler alirim eşimden 100 tl aldim

Bebek arabamız kargodaydı yetişmemiş eşim şubeden teslim aldı iyi oldu . Bugün 0 harcama yaptık . İlaçlarımı alamadım kartım ehliyetim filan eşimin cüzdanında kalmıştı . Yarın hallederim arkadaşıma gideceğim zaten . Herkese gıcık oluyorum nedense kimsenin suratını göresim yok. Doğuma kadar beni bir odaya kapatsalar uyusam uyansam ne güzel olur

Bugün kantinden tuvalet kağıdı
Yumuşatıcı
Sıvı yağ
Toz şeker
Yüzey temizleyici
Sucuk
Süt
Yoğurt
Dış fırçası . Ped. . Kefir.. islak mendil bi kaç abur cubur 200 lira tuttu bence iyi tuttu ya sivi yag seker tuvalet kağıdı hepsi büyük boylardan migrostan felan alsak nerden baksan 350 tutardı bence yumoş yumuşatıcı 23 lira kantinde 15 lira valla Hep kantinden alirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…