- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.701
Evet ya değil mi hepsijet nerde oda belli degil o olduğundan beri dağıtımda görünüyo mesela ama asla gelmiyoYuh yani birşey diyemiyorum artık tam bir rezalet. Eskiden çok hızlıydı 2 günde gelirdi ne alsam. Ona güvenerek sipariş verdim ama sinir ettiler beni.
Bende bu aralar sürekli internetten ürün siparişi verdiğim için lanet ettim artık nefret ediyorumYuh yani birşey diyemiyorum artık tam bir rezalet. Eskiden çok hızlıydı 2 günde gelirdi ne alsam. Ona güvenerek sipariş verdim ama sinir ettiler beni.
Ben bursadayken kargolar cok hızlı gelirdi ama Malatya’ya gelmiyorr bende artık internetten birsey almak istemiyorumBende bu aralar sürekli internetten ürün siparişi verdiğim için lanet ettim artık nefret ediyorum
Siirt’te aynı ptt bir haftada getiriyor . Mng 10 günBen bursadayken kargolar cok hızlı gelirdi ama Malatya’ya gelmiyorr bende artık internetten birsey almak istemiyorum
Buradaki kargolar geldik yoktunuz diyorSiirt’te aynı ptt bir haftada getiriyor . Mng 10 gün
Pis yalancılar yaBuradaki kargolar geldik yoktunuz diyor
Öyleler birde evde beklediğim halde öyle söylüyorlarPis yalancılar ya
Evet banada o yapıyor genellikleAynen ben de özellikle evden çıkmıyorum dağıtıma çıktı diye mesaj gelince. Gelmiyolar akşamına mesaj geliyo adreste bulamadık diye. Özellikle yurtiçi kargo yapıyor bunu devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?