Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Omuz çantası çok kullanıyorum siyah bitane vardi sürekli alışverişe giderken taktigim geçen koptu diktim tekrar koptu attim artık 3 4 yok oldu eskidi pazardan ucuza almistim ztn çanta almam lazım acil yarin annemlerin orda bakarim hava yağarsa yine buralardan alcam

Herkese gunaydin. Az once oglanla kahvalti yaptik beyefendi cizgi film izliyor su an. Su baby tv yi icad edenden Allah razi olsun Bugun harcama yapmayi dusunmuyorum. Kalkip ortaligi toplayacagim balkonu yikayip camasir serecegim sonra utu isine girisecegim. Aksam icin tavuk gogsu pilav ve eriste corbasi yapmayi dusunuyorum.

Günaydın herkese
Dün kontrol vardı bebişim iyi şükür aşağıdaymış sadece zamanla çıkabilirmiş yukarıya.yuzunu hiç göremedik daha hep secde pozisyonunda.
3 hafta sonra ayrıntılı ult.icin bulunduğumuz ilçenin ilinde bir hocaya yönlendirecekmis.Bakalim nekadar ödeyeceğiz
Harcamalara gelicek olursak 50 tl muayene ücreti
90 tl markette sebze meyve ve bir iki ıvır zıvır süt falan.
20 tl aktarda,kavrulmuş susam,mavi haşhaş,hindistan cevizi,azcik gullu lokum.
60-70tl gibide yemek avm de.
Marketten yumurta,yoğurt almayı unutmuşuz sanirim eşim bugün alır.
Para su gibi akıyor
Bende hepsiburada dan mop seti, 4 tane yumusatici,2 sıvı deterjan ve karnıma kullanmak için bio oil yağ söylemiştim yağ ve mop geldi gerisinden haber yok 4 gün önce kargoda mesajı geldi.

Selamlar herkese mutlu günler.Evde yardımcı olması ne güzelmiş ya.İşten çıkıyorum eve geçiyorum her yer mis derli toplu oh.Banada oğlanla vakit geçirip kızımın okuldan gelmesini beklemek kalıyor.Bugün akşam ne yemek yapsam bilemiyorum.Güzel bir fikri olan varmı

Ahh hayallerimi yaşıyorsun :)

Yemek tavsiyesi kolayından : et kavurması bulgur pilavı ayran salata

Biraz uğraşırım dersen : fırında beşamel soslu kıymalı karnabahar , salata, erişte makarna

Umarım işine yarar

yok muhabereci eşim kara kuvvetleri
Siirt biraz sıkıntılı açıkçası . 2018 ocaktan beri hiç bir birlik burada değil Afrine gidildi bir tabur ırakta . Siirtin tamamı jandarmaya emanet. Biz merkezdeyiz merkezde rahat yaşarsınız imkanlar kısıtlı ama öyle terör merkezde yok . Eğer gelir lojman isterseniz güzel kantin vs de var . Yok dışarıda yaşayalım derseniz bir mahalle var özelden veririm sana bizde orada yaşıyoruz kiralar orta seviyede 900-1000 gibi . Her mahallede yaşayamazsınız yasak çünkü. Birde kendin de yaşamak istemezsin zaten siirtte daha kayyum gelmedi gelirse çok mutlu olacağız Batman Siirt’ten daha büyük şehir daha güzel bazen alışverişe filan gidiyoruz 80 km aramız oranın birliğinin durumunu bilmiyorum ama eşime sorayım bi. Yanlız Siirt komando birliği herşeyi ilk giden ekipler arasında oluyor . En basiti afrine giren ilk birlikler arasındaydı.

Kız kardeşimin eşi siirtte polis olarak görev yapıyor doğu görevinde oradalar iki yıldır. Çocuğun asla gecesi gündüzü yok 12 saat calisiyor eve geliyor bi yemek yiyene kadar tekrar telefon geliyor ve gidiyor. Lojmanda yaşıyolar tam yerini bilmiyorum ama biraz şehrin dışında sanırım.

Allah askerin polisin yardımcısı olsun gercekten işleri zor...

Tahmin ettim nerede oturduklarını . Evet cidden sorunlu bir bölge zaten buradaki askerin tazminatı da çift çünkü cidden sorunlu . İlk geldiğimiz zaman şırnak ekibi ile ortak operasyona gidiyorlardı şimdi yurt dışına gidildi geri dönülmüyor ki dönülemeyeceği de kesin görünüyor

Valla bende çok hayal ettim.Birşeylerden kıstım napalım bu kadarda lüksüm olsun dedim.Çalışan anne olmak gerçekten zor ve yıpratıcı.
2. Menü zorlar ama 1. Yi çok beğendim.Teşekkür ederim güzel fikrin için.Yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…