- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.721
Merhaba hanımlar.Kargolardan anlaşıldığı üzere bayağı alışveriş yapmışsınız ☺
Of of şırdan mı canım çekti bu saatte.afiyet olsunSelam kızlar tam da bugün sıfır harcama yazacaktım ki eşim aradı hazırlanın şırdancıya gidelim diye gittik yedik
74 tl tuttu
30 tl de Çerez’iyle verdik
Toplam harcama 104 tl
yok muhabereci eşim kara kuvvetleriJandarma değilsiniz dimi
karacı astsubay eşimCanım esin ne iş yapiyodu ki. Tunceli polisler icin gayet rahat herkes ikinci sark görevini de orda yapmak istiyo
Selamlar herkese mutlu günler.Evde yardımcı olması ne güzelmiş ya.İşten çıkıyorum eve geçiyorum her yer mis derli toplu oh.Banada oğlanla vakit geçirip kızımın okuldan gelmesini beklemek kalıyor.Bugün akşam ne yemek yapsam bilemiyorum.Güzel bir fikri olan varmı
Siirt biraz sıkıntılı açıkçası . 2018 ocaktan beri hiç bir birlik burada değil Afrine gidildi bir tabur ırakta . Siirtin tamamı jandarmaya emanet. Biz merkezdeyiz merkezde rahat yaşarsınız imkanlar kısıtlı ama öyle terör merkezde yok . Eğer gelir lojman isterseniz güzel kantin vs de var . Yok dışarıda yaşayalım derseniz bir mahalle var özelden veririm sana bizde orada yaşıyoruz kiralar orta seviyede 900-1000 gibi . Her mahallede yaşayamazsınız yasak çünkü. Birde kendin de yaşamak istemezsin zaten siirtte daha kayyum gelmedi gelirse çok mutlu olacağız Batman Siirt’ten daha büyük şehir daha güzel bazen alışverişe filan gidiyoruz 80 km aramız oranın birliğinin durumunu bilmiyorum ama eşime sorayım bi. Yanlız Siirt komando birliği herşeyi ilk giden ekipler arasında oluyor . En basiti afrine giren ilk birlikler arasındaydı.yok muhabereci eşim kara kuvvetleri
Siirt biraz sıkıntılı açıkçası . 2018 ocaktan beri hiç bir birlik burada değil Afrine gidildi bir tabur ırakta . Siirtin tamamı jandarmaya emanet. Biz merkezdeyiz merkezde rahat yaşarsınız imkanlar kısıtlı ama öyle terör merkezde yok . Eğer gelir lojman isterseniz güzel kantin vs de var . Yok dışarıda yaşayalım derseniz bir mahalle var özelden veririm sana bizde orada yaşıyoruz kiralar orta seviyede 900-1000 gibi . Her mahallede yaşayamazsınız yasak çünkü. Birde kendin de yaşamak istemezsin zaten siirtte daha kayyum gelmedi gelirse çok mutlu olacağız Batman Siirt’ten daha büyük şehir daha güzel bazen alışverişe filan gidiyoruz 80 km aramız oranın birliğinin durumunu bilmiyorum ama eşime sorayım bi. Yanlız Siirt komando birliği herşeyi ilk giden ekipler arasında oluyor . En basiti afrine giren ilk birlikler arasındaydı.
Tahmin ettim nerede oturduklarını . Evet cidden sorunlu bir bölge zaten buradaki askerin tazminatı da çift çünkü cidden sorunlu . İlk geldiğimiz zaman şırnak ekibi ile ortak operasyona gidiyorlardı şimdi yurt dışına gidildi geri dönülmüyor ki dönülemeyeceği de kesin görünüyorKız kardeşimin eşi siirtte polis olarak görev yapıyor doğu görevinde oradalar iki yıldır. Çocuğun asla gecesi gündüzü yok 12 saat calisiyor eve geliyor bi yemek yiyene kadar tekrar telefon geliyor ve gidiyor. Lojmanda yaşıyolar tam yerini bilmiyorum ama biraz şehrin dışında sanırım.
Allah askerin polisin yardımcısı olsun gercekten işleri zor...
Valla bende çok hayal ettim.Birşeylerden kıstım napalım bu kadarda lüksüm olsun dedim.Çalışan anne olmak gerçekten zor ve yıpratıcı.Ahh hayallerimi yaşıyorsun :)
Yemek tavsiyesi kolayından : et kavurması bulgur pilavı ayran salata
Biraz uğraşırım dersen : fırında beşamel soslu kıymalı karnabahar , salata, erişte makarna
Umarım işine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?