Bugün ne aldin kaç tl harcadin

katılıyorum annelik başlı başına zor iken bir de çalışmak çok daha zor. Kesinlikle hakkındır hatta bu bir lüks bile değil bence senin ihtiyacın.

rica ederim afiyet olsun :)

Evi süpürdüm sildim. toz aldım. Mutfak camını sildim. Wc lavabo temizledim.

Kıymalı yesil mercimek yemeği yaptım. Dünden kalan yemekler de var. Salata yaptım yanına.

Benim için yine sıfır harcama ama eşime ekmek ve yoğurt aldırıcam :)

Merhaba Kızlar garip bir gün geçiriyorum eczaneden yazdırdığın ilaçları aldım 20 TL ödedim . Oradan arkadaşıma gittim ama yoruldum bir sürü çocuk curcuna ne oturduk ne durduk düzgünce . Orada otururken eski maaş hesabına bir havale geldi 641 TL tutarı . En son ayrıldığım holding kuruluşundan gelmiş . Evlendikten sonra tazminatımla birlikte işten ayrılmıştım siirtte yerleşeceğimiz için . Bağlı bulunduğum birimde ik arkadaş vardı oda benden sonra işten ayrılmış ve şirket başka ik vermemiş şimdi rehberime bakıyorum dönüp sorabileceğim kimse yok . Bende merkeze mail atmaya karar verdim açıkçası ne olduğunu anlamadım da çünkü 2017 temmuzda işten ayrılmıştım tüm haklarımı alarak ne kaldı ki diyorum eşimle konuşmadım o nöbetçi zaten ve bana bir konu yüzünden küs arayıp sormuyoruz birbirimizi . Mobil bankacılık onda da vardı onun ekranına bildirim gitti mi bilmem . Markete uğradım dönüşte 15 TL harcadım ekmek yoğurt pırasa soğan

Allah kabul etsin elinize sağlık

Dün 57 liraya bebek bezi
38,90 da alt açma örtüsü aldık.
Bugünde iki tane bebek çamaşır yumuşatıcısı aldık Green clean baby 18,50 den 13,88 düşmüştü..
canım akıl vermek gıbı algılama lutfen ama camasırlar için yumusatıcı ben de kullanıyorum vazegecemıyorum cok zararlı aslında bebıs ıcın kullanmazsan cok daha guzel bence daha küçücük cunku,elbette en ıyısını sen daha ıyı bılırsın

Ayrıntılı için bizden 200tl aldı doktorumuz bide kontrol parası şükür iyi çıktık azcık şişko ve uzun boylu haftasına göreerken dogum riskimde yokmuş egzersiz verdi ama hiç düzenli yapamadım.1haftadır babannem vardı sonra misafir derken başlıycam inş

Kesinlikle kullanmamanizi tavsiye ederim...Ben yumusatici kullanmiyorum ne kendi kiyafetlerimize ne bebegiminkilere..eher kurutma makinan varsa onu kullanabilirsin yumusacik oluyor kiyafetler

Bugünki harcamam
Sigara 16 TL
Disarda yemek 69 TL
Kazak 40 TL
1 krema +labne 13 TL
Bebek bezi &kulak pamugu 74 TL

Toplamda 212 TL

Ne cok harcamisim dahada birsey yapmadim diyorum 200 Lük oluyorum Anlamadim gitti atesim cikti resmensonra tabi aylik 5 bin harcarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…