- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.741
Valla bende çok hayal ettim.Birşeylerden kıstım napalım bu kadarda lüksüm olsun dedim.Çalışan anne olmak gerçekten zor ve yıpratıcı.
2. Menü zorlar ama 1. Yi çok beğendim.Teşekkür ederim güzel fikrin için.Yapacağım
Allah kabul etsin elinize sağlıkTemizlikci evi güzelce temizledi. Ütüleri yaptı.nevresimleri değiştirdi.
Sonra beraber kilere el attık.
Silip yerleştirdik düzen verdik.
Kadın stoklara sasirdi
Komutanın çok misafiri oluyor galiba dedi.
Benim ilgi alanım halbuki
Bu arada eşim akikeyi getirdi.
Bir yemeklik de kadına verdim
Sağol canimAllah kabul etsin elinize sağlık
114 gelmiş bana96 tl elektrik faturası geldi.Fırın çalıştırmadım kurutma makınası 1kere çalıştı gündüz evde yokuz hersey uçtu.
canım akıl vermek gıbı algılama lutfen ama camasırlar için yumusatıcı ben de kullanıyorum vazegecemıyorum cok zararlı aslında bebıs ıcın kullanmazsan cok daha guzel bence daha küçücük cunku,elbette en ıyısını sen daha ıyı bılırsınDün 57 liraya bebek bezi
38,90 da alt açma örtüsü aldık.
Bugünde iki tane bebek çamaşır yumuşatıcısı aldık Green clean baby 18,50 den 13,88 düşmüştü..
Ayrıntılı için bizden 200tl aldı doktorumuz bide kontrol parası şükür iyi çıktık azcık şişko ve uzun boylu haftasına göreGünaydın herkese
Dün kontrol vardı bebişim iyi şüküraşağıdaymış sadece zamanla çıkabilirmiş yukarıya.yuzunu hiç göremedik daha hep secde pozisyonunda.
3 hafta sonra ayrıntılı ult.icin bulunduğumuz ilçenin ilinde bir hocaya yönlendirecekmis.Bakalim nekadar ödeyeceğiz
Harcamalara gelicek olursak 50 tl muayene ücreti
90 tl markette sebze meyve ve bir iki ıvır zıvır süt falan.
20 tl aktarda,kavrulmuş susam,mavi haşhaş,hindistan cevizi,azcik gullu lokum.
60-70tl gibide yemek avm de.
Marketten yumurta,yoğurt almayı unutmuşuz sanirim eşim bugün alır.
Para su gibi akıyor
Bende hepsiburada dan mop seti, 4 tane yumusatici,2 sıvı deterjan ve karnıma kullanmak için bio oil yağ söylemiştim yağ ve mop geldi gerisinden haber yok 4 gün önce kargoda mesajı geldi.
Az kaldı inş rabbim bir avazda kurtarır saglıcakla büyütürsün.şimdi günler geçmez sana miniğine kavuşmak içinArtık Sağlıkla doğum yapmak istiyorum
Kesinlikle kullanmamanizi tavsiye ederim...Ben yumusatici kullanmiyorum ne kendi kiyafetlerimize ne bebegiminkilere..eher kurutma makinan varsa onu kullanabilirsin yumusacik oluyor kiyafetlercanım akıl vermek gıbı algılama lutfen ama camasırlar için yumusatıcı ben de kullanıyorum vazegecemıyorum cok zararlı aslında bebıs ıcın kullanmazsan cok daha guzel bence daha küçücük cunku,elbette en ıyısını sen daha ıyı bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?