- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.761
Seni geren insanlar senden uzak olsunlar bir zahmet. Eşinin annesi babası filan olsa atamazsın ama akrabayla mesafeyi istediğin kadar açabilirsin.Kızlarrrr hatırlıyor musunuz? Eşimin akrabası habire bize geliyor kendi doğru dürüst ağırlamıyor diye anlatmıştım. Hatta davet ettiğinde gitmedim ama ona rağmen geliyorlardı.
Ben gribim söyledim mesajla . Davet etti İşlerim var inş dedim . Amaaaa en son biz gelelim o zaman yazmış. Çok da sinirlendim patladım fena mesaj ile tartıştık kötü oldu. Bir de üstüne haklıyken haksız duruma düştüm yaptığım yemekleri kafasına kakmış gibi oldum ya. Benim üzüldüğüm kadar üzülmüyordur ama içine oturacak laf ettim. En azından artık başka birine misafirliğe gittiğinde gittiği kişileri de aynı şekilde ağırlamasının daha nezaketli olacağını düşünerek gider. Varsın bizi de ağırlamasın bir daha gelmesin.
Tabi evi kırkladın kirletmeden kv kp familyası gelmeden bebek gelsin diyorsunArtık Sağlıkla doğum yapmak istiyorum
Yorumun için teşekkür ederimcanım akıl vermek gıbı algılama lutfen ama camasırlar için yumusatıcı ben de kullanıyorum vazegecemıyorum cok zararlı aslında bebıs ıcın kullanmazsan cok daha guzel bence daha küçücük cunku,elbette en ıyısını sen daha ıyı bılırsın
siirt çok var listede ilçeleri merkezi batmanda vardı daha oturup konuşamadık eşimle 5 tane tercih yapcakmış ona göre çıkarsa gidilecek gözüm korkuyor 2 çocukla nasıl yaparımSiirt biraz sıkıntılı açıkçası . 2018 ocaktan beri hiç bir birlik burada değil Afrine gidildi bir tabur ırakta . Siirtin tamamı jandarmaya emanet. Biz merkezdeyiz merkezde rahat yaşarsınız imkanlar kısıtlı ama öyle terör merkezde yok . Eğer gelir lojman isterseniz güzel kantin vs de var . Yok dışarıda yaşayalım derseniz bir mahalle var özelden veririm sana bizde orada yaşıyoruz kiralar orta seviyede 900-1000 gibi . Her mahallede yaşayamazsınız yasak çünkü. Birde kendin de yaşamak istemezsin zaten siirtte daha kayyum gelmedi gelirse çok mutlu olacağız Batman Siirt’ten daha büyük şehir daha güzel bazen alışverişe filan gidiyoruz 80 km aramız oranın birliğinin durumunu bilmiyorum ama eşime sorayım bi. Yanlız Siirt komando birliği herşeyi ilk giden ekipler arasında oluyor . En basiti afrine giren ilk birlikler arasındaydı.
Nohutlu kereviz nasıl oluyor. Ben patatesle birlikte yemeğini yapıyorum bunu hiç duymadım :)günaydın gezen tavuk yumurtası aldım iş arkadaşımın tavukları var evide müstakil 15 tane param yoktu eşimden aldım onu vercem başka bir şey almam eşim ekmek aldı akşam gelirken dün yemeğe mantarlı bulgur pilavı yaptım çok güzel oldu bugünde yeter bize çorbamda var nohutlu kereviz yapcam diye karar verdim akşamdan nohut ıslattım
Sağlığı sihati yerinde olsunda inşallahAyrıntılı için bizden 200tl aldı doktorumuz bide kontrol parası şükür iyi çıktık azcık şişko ve uzun boylu haftasına göreerken dogum riskimde yokmuş egzersiz verdi ama hiç düzenli yapamadım.1haftadır babannem vardı sonra misafir derken başlıycam inş
Ne kadar yüksek aidatınız öyle canımHerkese günaydınnnn
Bugün sıfır harcama planlıyoruz. Öğlen hamsi akşam da dünden kalan kavurma bulgur mercimek çorba var çok şükür :)
Bir makine çamaşır yıkanıyor.
350tl aidat vericez.
Ayy benim eşim kilo almaz İnsaAllah hiç. Çünkü diyet yapacak kapasitesi yokGünaydın herkese
Bugün harcamasiz bir gün olmasını diliyorum.Evde herşey var çok şükür
Akşama sebze çorbası yapacağım yanına ne yapsam diye daha sabahtan düşünmeye başladım.Hergun ne pisirsem derdi yoruyor
Eşimde biraz kilo aldı takım elbiselerine sığamıyormuş eve sivil gelip gidiyor ben görmüyorum biraz yediklerine dikkat edecekmiş.
Oğlanda pizza poğaça ve pastane simiti istiyoreşimde dayanamaz onlara aylardir yapmadin ben rejime girincemi yapıcaksın diyor Bende yediklerime dikkat etmek istiyorum birden kilo almak istemiyorum.Doktorum zaten kilodan pek hoşlanmıyor.
saplarını falanda doğruyorum nohut taneleri atıyorum sarımsak salça soğan hepsini biraz kavurup sıcak su ekliyorum pişiriyorum güzel oluyorNohutlu kereviz nasıl oluyor. Ben patatesle birlikte yemeğini yapıyorum bunu hiç duymadım :)
Tuce ne kadar cok profiterol yapiyorsuunnAkşama profiterol yapayım , mercimek çorbası domatesli makarna yapacağım dün pırasa pişirdim zeytinyağlı yeriz hedef 0 harcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?