Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlarrrr hatırlıyor musunuz? Eşimin akrabası habire bize geliyor kendi doğru dürüst ağırlamıyor diye anlatmıştım. Hatta davet ettiğinde gitmedim ama ona rağmen geliyorlardı.
Ben gribim söyledim mesajla . Davet etti İşlerim var inş dedim . Amaaaa en son biz gelelim o zaman yazmış. Çok da sinirlendim patladım fena mesaj ile tartıştık kötü oldu. Bir de üstüne haklıyken haksız duruma düştüm yaptığım yemekleri kafasına kakmış gibi oldum ya. Benim üzüldüğüm kadar üzülmüyordur ama içine oturacak laf ettim. En azından artık başka birine misafirliğe gittiğinde gittiği kişileri de aynı şekilde ağırlamasının daha nezaketli olacağını düşünerek gider. Varsın bizi de ağırlamasın bir daha gelmesin.

Seni geren insanlar senden uzak olsunlar bir zahmet. Eşinin annesi babası filan olsa atamazsın ama akrabayla mesafeyi istediğin kadar açabilirsin.
Bugün altın yükselişe geçmiş sabah alım yapsaydım iyi olurmuş. Takipsizlikten bilememişim.

Yorumun için teşekkür ederim bende şimdiye kadar kullanmadım, dün carrefourda görünce green clean baby marka yumuşatıcıyı , denemek istedim.,içinde zararlı kimyasallar içermiyor.

siirt çok var listede ilçeleri merkezi batmanda vardı daha oturup konuşamadık eşimle 5 tane tercih yapcakmış ona göre çıkarsa gidilecek gözüm korkuyor 2 çocukla nasıl yaparım

günaydın gezen tavuk yumurtası aldım iş arkadaşımın tavukları var evide müstakil 15 tane param yoktu eşimden aldım onu vercem başka bir şey almam eşim ekmek aldı akşam gelirken dün yemeğe mantarlı bulgur pilavı yaptım çok güzel oldu bugünde yeter bize çorbamda var nohutlu kereviz yapcam diye karar verdim akşamdan nohut ıslattım

Nohutlu kereviz nasıl oluyor. Ben patatesle birlikte yemeğini yapıyorum bunu hiç duymadım :)

Sağlığı sihati yerinde olsunda inşallah para bir şekilde ödeniyor.
Bizimkide 1 hafta önden gidiyor.ben encok yüzünü merak ediyorum daha hiç görmedik hep secde pozisyonunda duruyor ayrıntılida görürüz insallah

Günaydın herkese
Bugün harcamasiz bir gün olmasını diliyorum.Evde herşey var çok şükür
Akşama sebze çorbası yapacağım yanına ne yapsam diye daha sabahtan düşünmeye başladım.Hergun ne pisirsem derdi yoruyor
Eşimde biraz kilo aldı takım elbiselerine sığamıyormuş eve sivil gelip gidiyor ben görmüyorum biraz yediklerine dikkat edecekmiş.
Oğlanda pizza poğaça ve pastane simiti istiyoreşimde dayanamaz onlara aylardir yapmadin ben rejime girincemi yapıcaksın diyor Bende yediklerime dikkat etmek istiyorum birden kilo almak istemiyorum.Doktorum zaten kilodan pek hoşlanmıyor.

Ayy benim eşim kilo almaz İnsaAllah hiç. Çünkü diyet yapacak kapasitesi yok

Günaydın şekerlerim sabah 5 te uyandık oğluşla 6buçuğa kadar çabaladık yeniden uyumak için biraz önce yine uyandım çay suyu koydum. 640 TL nin peşindeyim şimdi şirketle görüşme halindeyim. Neredeyse geri alın parayı diyeceğim nasıl bir manyaksam başkası olsa şimdiye yemişti parayı . Geri dönüş yaptıklarında para eğer benimse üzerini tamamlayıp bir gram birde çeyrek almak istiyorum. Eşim arabaya aksesuar almak istiyordu geçen 8 çeyrek altını oraya zorla çıkartmış 1 tane borç versene dedi olmaz veremem dedim vermedim . Annesi babası gelecek bebek doğacak bir sürü masraf var daha altın bozma derdinde beni okuyorsan selams olsun sana kocacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…