- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.781
Valla benim eşim rejimse dibine kadar yapar,ama yemeyi kafasına koyarsa da onuda dibine kadar yerAyy benim eşim kilo almaz İnsaAllah hiç. Çünkü diyet yapacak kapasitesi yok
Evet ya biz çok seviyoruz bende çok sık yaptığım için aşırı pratikleştimTuce ne kadar cok profiterol yapiyorsuunnyapması bana cok zor geliyor
Valla aynen sirken kirlenecek diye korkuyorumTabi evi kırkladın kirletmeden kv kp familyası gelmeden bebek gelsin diyorsun
En güzel zamanların şu an inşallah bebek sağlıkla zamanında ve en rahat şekilde gelecek.
Ay hadi hayırlı olsun.640 TL benim parammış hemen kuyumcuya koşmak istiyorum
Tamam purişAy hadi hayırlı olsun.
Fiyatları nurdan yaziver canim
Arabası için istemiş altın parayı oraya kullanmasın sıkı tut paranıTamam purişbakalım akşam gideriz belki kocama söylemedim daha parayı
Evet ya bana diyor ki bir tane ver üzerini getiririm sana geri kaput keçesi diye birşey varmış çok gerekmiş gibi onu alacakmış 350 TL mişArabası için istemiş altın parayı oraya kullanmasın sıkı tut paranı
Evet ya daire sayısı az tek bina görevlinin sigortası maaşı zor yetiyorNe kadar yüksek aidatınız öyle canım
Masallah sanaEvet ya biz çok seviyoruz bende çok sık yaptığım için aşırı pratikleştim
Hayırlı olsun yaa ne güzel640 TL benim parammış hemen kuyumcuya koşmak istiyorum
Benimki se abur cubur bayılır özellikle gece yer o da ama sigara içtiği için galiba cok almıyor birde ısı yoğun ya ondan da olabilirValla benim eşim rejimse dibine kadar yapar,ama yemeyi kafasına koyarsa da onuda dibine kadar yerarası yok adamin kontrollü gideyim demiyor hiç.
Önemli bir prokol vardı bunun için 24 saat kesintisiz eve gelmedi ve takım elbiseliydi 24 saat boyunca ozaman sıkmış dar gelmişte canına tak etmis☺
Ben hep uyarıyordum abartıyorsun az biraz dikkatli git dondurma yiyorsan pasta veya çikolata yeme bugün diye ama anlayan beri gelsinabur cubur pasta dondurma ve çikolata hergun hatta gece film izlerken hep bunları yiyordu sonu bu oldu
Üf eşim bu ay yüzde 27 dilimine giriyoruz dedi çok gıcık oldumOcak’ta kasko sigorta vergi var arabanın bakımı geldi.Nerden baksan 4bin tutar karta bölelim az az odeyelım diyorum ama bakalım daha eşime bu planımdan bahsetmedim
Bu ay yine vergiye gireriz Ocak zamlarıyla vergiyi oderiz
O ne demek tugceeÜf eşim bu ay yüzde 27 dilimine giriyoruz dedi çok gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?