Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayy benim eşim kilo almaz İnsaAllah hiç. Çünkü diyet yapacak kapasitesi yok
Valla benim eşim rejimse dibine kadar yapar,ama yemeyi kafasına koyarsa da onuda dibine kadar yer arası yok adamin kontrollü gideyim demiyor hiç.
Önemli bir prokol vardı bunun için 24 saat kesintisiz eve gelmedi ve takım elbiseliydi 24 saat boyunca ozaman sıkmış dar gelmişte canına tak etmis☺
Ben hep uyarıyordum abartıyorsun az biraz dikkatli git dondurma yiyorsan pasta veya çikolata yeme bugün diye ama anlayan beri gelsin abur cubur pasta dondurma ve çikolata hergun hatta gece film izlerken hep bunları yiyordu sonu bu oldu

Arabası için istemiş altın parayı oraya kullanmasın sıkı tut paranı
Evet ya bana diyor ki bir tane ver üzerini getiririm sana geri kaput keçesi diye birşey varmış çok gerekmiş gibi onu alacakmış 350 TL miş

Ocak’ta kasko sigorta vergi var arabanın bakımı geldi.Nerden baksan 4bin tutar karta bölelim az az odeyelım diyorum ama bakalım daha eşime bu planımdan bahsetmedim
Bu ay yine vergiye gireriz Ocak zamlarıyla vergiyi oderiz

Benimki se abur cubur bayılır özellikle gece yer o da ama sigara içtiği için galiba cok almıyor birde ısı yoğun ya ondan da olabilir

Üf eşim bu ay yüzde 27 dilimine giriyoruz dedi çok gıcık oldum

Selamlar kahvaltı yapıldı toplandı. Bulaşık makinesi çalıştırdım. Etrafı topladım bugün ve yarın eşim izinli.

Çocuğu aksam halasına bırakıcaz dışarı çıkıcaz doğduğundan beri ilk defa. Daha önce bir kez daha kalmıştı halasında taşındığımız gün biz evi yerleştirirken.

Çanta hazırladım bez mama yedek kıyafet ilaçlar vs.

Akşam kocayla başbaşa dışarıda olmak nasıl birşeydi ya unuttum :))

Bi plan da yapmadık kafamıza ne eserse onu yaparız. Bugün biraz harcamalı gecer bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…