- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.801
Dur şekerim anlatacağım sana az sonraO ne demek tugcee
Yaaa ben hiç yapmadım nedense bana hep zor geliyorEvet ya biz çok seviyoruz bende çok sık yaptığım için aşırı pratikleştim
Birşey çıkmadı normal çıktı canım.Pure bebişin kalça filmi nasıl cıktı
Akikanızda hayırlı olsun allah kabul etsin
Kızım hayırlısıyla kurtulsun bizde yapacağız inşallah aklımda onun adına yapacağım şeyler var
Ne güzel kayınvalideSlm kızlar
Pazar günü kv geldi eli kolu dolu geldi
5 kg tereyağı tuzlu tuzsuz
3 kg deri cökelegi
2 kasa cennet hurması
2 kg helva
Nutella
Üzüm elma
Kara lahana limon
Çocuklara ıvır zıvır
1000 tl de ev hediyesi verdi sağolsun
Allah şifa versin canım çabucak iyileşsin inşMiniğimin gribi geçti pazartesi dr aradık çarşamba gelin dedi şu an hastanedeyiz yatışımız yapıldı yarın 11 gibi anjıyo olacak
Hadi hayırlı haberleri olur inşallah canımMiniğimin gribi geçti pazartesi dr aradık çarşamba gelin dedi şu an hastanedeyiz yatışımız yapıldı yarın 11 gibi anjıyo olacak
Sağ salim hemencecik atlatsın inşallah minik kuzuMiniğimin gribi geçti pazartesi dr aradık çarşamba gelin dedi şu an hastanedeyiz yatışımız yapıldı yarın 11 gibi anjıyo olacak
uyutulup yapilacak evet uyanması ne kadar sürer bilmiyorum sonrasindada biraz kipirdamadan yatması gerekiyor diye biliyorum bakalım..Sağ salim hemencecik atlatsın inşallah minik kuzucook geçmiş olsun
Bebeğe o operasyon nasıl yapılıyor uyutuptami yapıcaklar acaba.Merakimi mazur gör anjio deyince hani kıpırdamadan falan yatmak gerekiyor diye biliyorum enazindan büyüklerde öyle.
Hemen vereyimYaaa ben hiç yapmadım nedense bana hep zor geliyor
Tarif verebilir misin
Teşekkür ediyorum Zeyno kv nin getirdikleri bereketli olsun ağız tadı ile yiyin. Bebeğin için hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım onunlaSagolun kizlar
Ocak ayından itibaren mesela maaş alıyoruz ya belirli bir gelir seviyesine ulaştığımız zaman (diyelim ki 25 bin TL kazandık ) o gelir seviyesinde yüzde 20 vergi dilimine giriyoruz ve yüzde 20 vergi kesilmeye başlanıyor . Bizim için genelde haziranda olmuş oluyor . Kazanç seviyesini biliyordum ama valla şuan aklımdan uçtu kaç TL olduğu yanlış bilgi vermeyeyim. Sonra ekim kasım Aralık gibi toplam gelir seviyemiz yine yükseliyor diyelim ki Ocak - Haziran arası 25 bin TL gelir elde etmiştik yüzde 20 e girmiştik şimdi de diyelim ki gelir seviyemiz 40 bin TL oldu bu sefer de yüzde 27 vergi dilimine giriyoruz devlet yüzde 27 oranında vergi kesiyor . Biz sanırım 27 ye girmiyorduk hiç ( yanlış bilmiyorsam) ama eşime komutanlık görevi gelince ve maaşa az da olsa bir zam gelince o dilime girer olduk . İnşallah anlatabilmişimdirO ne demek tugcee
Anladım canım. Teşekkür ederimOcak ayından itibaren mesela maaş alıyoruz ya belirli bir gelir seviyesine ulaştığımız zaman (diyelim ki 25 bin TL kazandık ) o gelir seviyesinde yüzde 20 vergi dilimine giriyoruz ve yüzde 20 vergi kesilmeye başlanıyor . Bizim için genelde haziranda olmuş oluyor . Kazanç seviyesini biliyordum ama valla şuan aklımdan uçtu kaç TL olduğu yanlış bilgi vermeyeyim. Sonra ekim kasım Aralık gibi toplam gelir seviyemiz yine yükseliyor diyelim ki Ocak - Haziran arası 25 bin TL gelir elde etmiştik yüzde 20 e girmiştik şimdi de diyelim ki gelir seviyemiz 40 bin TL oldu bu sefer de yüzde 27 vergi dilimine giriyoruz devlet yüzde 27 oranında vergi kesiyor . Biz sanırım 27 ye girmiyorduk hiç ( yanlış bilmiyorsam) ama eşime komutanlık görevi gelince ve maaşa az da olsa bir zam gelince o dilime girer olduk . İnşallah anlatabilmişimdir
cok gecmıs olsun canım Allahım sıfa versin kv nide taktir ettım masAllahMiniğimin gribi geçti pazartesi dr aradık çarşamba gelin dedi şu an hastanedeyiz yatışımız yapıldı yarın 11 gibi anjıyo olacak
ben de ocak maasını cok merak edıyorum ya her sene en merak ettıgım sey buOcak ayından itibaren mesela maaş alıyoruz ya belirli bir gelir seviyesine ulaştığımız zaman (diyelim ki 25 bin TL kazandık ) o gelir seviyesinde yüzde 20 vergi dilimine giriyoruz ve yüzde 20 vergi kesilmeye başlanıyor . Bizim için genelde haziranda olmuş oluyor . Kazanç seviyesini biliyordum ama valla şuan aklımdan uçtu kaç TL olduğu yanlış bilgi vermeyeyim. Sonra ekim kasım Aralık gibi toplam gelir seviyemiz yine yükseliyor diyelim ki Ocak - Haziran arası 25 bin TL gelir elde etmiştik yüzde 20 e girmiştik şimdi de diyelim ki gelir seviyemiz 40 bin TL oldu bu sefer de yüzde 27 vergi dilimine giriyoruz devlet yüzde 27 oranında vergi kesiyor . Biz sanırım 27 ye girmiyorduk hiç ( yanlış bilmiyorsam) ama eşime komutanlık görevi gelince ve maaşa az da olsa bir zam gelince o dilime girer olduk . İnşallah anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?