- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.821
amincok gecmıs olsun canım Allahım sıfa versin kv nide taktir ettım masAllah
Eşime hemen diyorum ki yap maaşı yolla resim çok merak ediyorumben de ocak maasını cok merak edıyorum ya her sene en merak ettıgım sey butemmuzdakinden bişe anlasılmıyor vergı dılımıne gırılıyor maasın zamını vergi yiyor
Geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzu yaMiniğimin gribi geçti pazartesi dr aradık çarşamba gelin dedi şu an hastanedeyiz yatışımız yapıldı yarın 11 gibi anjıyo olacak
Bereketli olsun afiyetle yemek nasip olsunSlm kızlar
Pazar günü kv geldi eli kolu dolu geldi
5 kg tereyağı tuzlu tuzsuz
3 kg deri cökelegi
2 kasa cennet hurması
2 kg helva
Nutella
Üzüm elma
Kara lahana limon
Çocuklara ıvır zıvır
1000 tl de ev hediyesi verdi sağolsun
O denizin listesinin fotografini atabilir misin canim ben ilk kez anne olcam daGünaydın ☀dün akşam bebek alışverişi listesi oluşturdum ayrıca kendime pijama sütyen vs işte hastahane için of of aman allahım biz bu ay birikim yapamayız anladım beşiği de çilekten beğendik haftaya sipariş vereceğiz ona da gidecek parasız kalmasak bari . Bebek alışverişi bir deniz adeta
Çok sağol canım en kısa zamanda yapacağımHemen vereyim
Hamuru için
100 gram margarin
1 su bardağı su
1 su bardağı un
4 yumurta
Margarini suda eritiyoruz üzerine unu dönüp hamur haline getiriyoruz . Gidip gelip biraz karıştırıp soğutuyoruz . Üzerine yumurtaları tek tek kırıp hamura güzelce yediriyoruz. Bu hamuru tatlı kaşığı yardımı ile tepsiye tek tek alıyoruz birer dolu Tatlı kaşığı şeklinde . Fırını önceden ısıtıp 180 derece de 30 dk pişiriyoruz . Hiç kapağını açmak yok yanlız fırını kapatınca 15 dk filan fırının içinde hamurlar kalacak soğuyacak yoksa sönerler.
İçinin kreması için
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 vanilya
Tencereye alıp ocakta muhallebi yapıyoruz sonra ben blendardan geçiriyorum pürüzsüz olması için .
Fırından aldığımız hamurların ortasını bıçak yardımı ile kesip içini yaptığımız muhallebi ile dolduruyoruz. Servis esnasında da üzerine çikolata sos gezdiriyoruz
Yaa tüh ben listeyi attım çünkü üzerinde çok karalama yapmıştıkO denizin listesinin fotografini atabilir misin canim ben ilk kez anne olcam da
Tamam canım teşekkür ederim ilgineYaa tüh ben listeyi attım çünkü üzerinde çok karalama yapmıştık
Enazindan uyutulmasi iyi birşey.Cocuklarda buyuklerdeki gibi normal narkoz verilmiyormus oglum sunnet olurken uyutulmustu ozaman doktor merak etmeyin narkoz verilmez çocuklara demisti.uyutulup yapilacak evet uyanması ne kadar sürer bilmiyorum sonrasindada biraz kipirdamadan yatması gerekiyor diye biliyorum bakalım..
Tesekkur ederim iyi dileklerin için canım
Rica ediyorum önemli olan yumurtalarınız kaliteli olsun hamuru fırından hemen soğumadan çıkartmayın gerisi çok kolayHiç para harcamadım
tuce_tuce tarifi ben de aldım deneyeceğim teşekkürler
Zeynolin44
Kayinvalideni takdir ve tebrik ediyorum maaşallah
Şimdiden geçmiş olsun
Halı silerken doğuracaksın farkında mısın?Valla aynen sirken kirlenecek diye korkuyorum
Aaaa Geçen hafta halıları Yıkamaya yolladım adamlar geldi almaya kapıda dedim ki Götürün uzun süre getirmeyin yoksa silerken doğuracağımHalı silerken doğuracaksın farkında mısın?
Kış nasıl geldi dışarısı acayip soğuk. Akşam dışarda yedik, 70 lira harcadık Başka harcama olmadı.
Bebek geldiğinde ek gıda dönemi çok eğlenceli olacaksınızAaaa Geçen hafta halıları Yıkamaya yolladım adamlar geldi almaya kapıda dedim ki Götürün uzun süre getirmeyin yoksa silerken doğuracağımadamlar tamam dediler gittiler . Sana yemin ederim tam 48 saat sonra geliyoruz diye aradılar evde yokum dedim almadım sonra getirdiler bende poşetlerin üzerini açtım sermedim sersem bitmiştim . Suyum gelse halıya damlasa dökülse silmeden doğuma gitmezdim kesin aklım kalırdı of depresyondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?