Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben de ocak maasını cok merak edıyorum ya her sene en merak ettıgım sey bu temmuzdakinden bişe anlasılmıyor vergı dılımıne gırılıyor maasın zamını vergi yiyor
Eşime hemen diyorum ki yap maaşı yolla resim çok merak ediyorum bütçe yapacağım diyorum oda bana diyor ki sende milleti geçtin valla herkes gibi başımın etini yeme

Öğlen mutfağa girdim tatlı yaptım çorba pişirdim salata yaptım . Evi dik süpürge ile süpürdüm hemen ay çok pratik ya çok seviyorum süpürgemi sonra hemen vileda yaptım halısız ev şahane masayı hazırladım wc temizledim. Doğum çantama birkaç parça daha ekledim . Duş aldım makyaj yaptım makarnayı suya attım . Eşim 10 dk sonra gelir . İstersen erken geleyim istediğin altınları alalım dedi istemiyorum dedim kendim gidecektim gitme suyun filan gelir dedi iyi dedim oturdum

Bereketli olsun afiyetle yemek nasip olsun

Bugün 0 harcama yaptık. Eşim geldi yemeği yedi yatağa yattı uyuyacakmış bende masayı topladım koltuğa uzandım belim ağrıyor

O denizin listesinin fotografini atabilir misin canim ben ilk kez anne olcam da

Çok sağol canım en kısa zamanda yapacağım

uyutulup yapilacak evet uyanması ne kadar sürer bilmiyorum sonrasindada biraz kipirdamadan yatması gerekiyor diye biliyorum bakalım..
Tesekkur ederim iyi dileklerin için canım
Enazindan uyutulmasi iyi birşey.Cocuklarda buyuklerdeki gibi normal narkoz verilmiyormus oglum sunnet olurken uyutulmustu ozaman doktor merak etmeyin narkoz verilmez çocuklara demisti.
Uyanınca zaten sersem oluyor birkaç saat kıpırdamadan yatma işini belki böyle atlatırsınız insallahh
Güzel sonuçlarla donunun evinize

Elektrik 71 TL gelmiş ki bence çok iyi geldi . Perdeler yıkandı ve fırın çok çalıştı her zamanki gibi . Yarın Çarşıya gidip altınları alacağım ayrıca oğluma büyük bir bardak meyve suyu ısmarlayacağım evde otur otur şiştik artık biraz insan yüzü görelim babamızdan fayda yok

Hiç para harcamadım
tuce_tuce tarifi ben de aldım deneyeceğim teşekkürler
Zeynolin44
Kayinvalideni takdir ve tebrik ediyorum maaşallah
Şimdiden geçmiş olsun
Rica ediyorum önemli olan yumurtalarınız kaliteli olsun hamuru fırından hemen soğumadan çıkartmayın gerisi çok kolay

Halı silerken doğuracaksın farkında mısın?
Kış nasıl geldi dışarısı acayip soğuk. Akşam dışarda yedik, 70 lira harcadık Başka harcama olmadı.
Aaaa Geçen hafta halıları Yıkamaya yolladım adamlar geldi almaya kapıda dedim ki Götürün uzun süre getirmeyin yoksa silerken doğuracağım adamlar tamam dediler gittiler . Sana yemin ederim tam 48 saat sonra geliyoruz diye aradılar evde yokum dedim almadım sonra getirdiler bende poşetlerin üzerini açtım sermedim sersem bitmiştim . Suyum gelse halıya damlasa dökülse silmeden doğuma gitmezdim kesin aklım kalırdı of depresyondayım

Bebek geldiğinde ek gıda dönemi çok eğlenceli olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…