Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Muhallebisi ılıyınca içine toz krem şanti ekleyip çırpınca daha güzel oluyor.

Bence de çok iyi gelmiş cqnım biz daha klima yakmadan önce 162 geldi

Ahahahhahhh yok kız o anda onu düşünmezsin merak etme benim annemgildeyken ablamlar eniştemler varken suyum geldi ayyyyyyy herkes bi panik bir oraya koşuyorlar bi buraya babamda yangın çıktı filan sanmışşşş
Hastaneye gidene kadar ablamların arabası batmıştı düşün yani
Arabadan indim hastaneye girdik tekerlekli sandalye yatak heryer battı
Ameliyathaneye girdim hala devamediyordu ameliyathane görevlisi bile şaşırmıştı

Ayyyyy nasıl bir anıydı yaaaaaaa

Tuce öyle bi durumda arabaya oturmadan önce çöp poşeti/ yıkanabilecek bi şey koyar

benim de coktu suyum ya sen anlatırken hatırlayıp güldüm doktor hep suyun üst sınırda dıyodu zaten, sancılarım cok fazla oldugu zaman doktoru cagırmıstık tam ben aglıyorum yataga oturayım dedim ayy şelale gibi geldi ıyıce agladım benim suyum geldiiii yaaa diye aradan biraz zaman gecti ebe muayene ederken yıne fıskırdı, ne bitmez suymus dedım

selamlar herkese .. durum bildirimi icin geldim , uzun zamandir dahil olamiyordum ..
bir ay evvel, 3.548 liraya 13 gr. bilezik aldim birikimlik. bir de altinli bilezik. o da 1.400 civari.. altinini cikarttim , kunyesini kullaniyorum :) bu ay da insallah 6-7 gr arasi bir bilezik alabilecek gibiyim, bakalim.
2020 yili da , birikim acisindan cok faydali gecer umarim bizler icin.. saglikli, huzurlu gunler dilerim hepinize..

Kızlar oğlumu halasına bırakıp eşimle dışarı çıktık. Çok şükür sıkıntı çıkarmamıs oğlum uyku saatinde uyumuş. İnsanlara yük olmaktan çok korkarım o yüzden rahatladım görümcem haber verince.

Eşimle birseyler yedik içtik tanıdığımız bir yerde, 90 tl gibi bir para ödedik. Git gel yol parasıyla 120 tl falan olmuştur ( oğlumu götürürken taksiyle götürdük kendimiz.minibüs kullandik)

Eve geldik çay koydum asla doya doya cay icmeden uyuyamam :)) eşim uyuyakaldı ben cay iciyorum tv izliyorum

Herkese iyi geceler

Günaydın, size bir sorum olacak
Altını fiziki almak mı mantıklı, yoksa altın hesabında biriktirmek mi?
Beni bu konuda aydınlatır msnz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…