- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.841
Bebek geldiğinde ek gıda dönemi çok eğlenceli olacaksınız
Üç dört kez üstüste f5 yap hemen açılır sistem ben öyle yapıyorum.Bordrolar açılınca sistem çökecek yine
Muhallebisi ılıyınca içine toz krem şanti ekleyip çırpınca daha güzel oluyor.Hemen vereyim
Hamuru için
100 gram margarin
1 su bardağı su
1 su bardağı un
4 yumurta
Margarini suda eritiyoruz üzerine unu dönüp hamur haline getiriyoruz . Gidip gelip biraz karıştırıp soğutuyoruz . Üzerine yumurtaları tek tek kırıp hamura güzelce yediriyoruz. Bu hamuru tatlı kaşığı yardımı ile tepsiye tek tek alıyoruz birer dolu Tatlı kaşığı şeklinde . Fırını önceden ısıtıp 180 derece de 30 dk pişiriyoruz . Hiç kapağını açmak yok yanlız fırını kapatınca 15 dk filan fırının içinde hamurlar kalacak soğuyacak yoksa sönerler.
İçinin kreması için
2 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 vanilya
Tencereye alıp ocakta muhallebi yapıyoruz sonra ben blendardan geçiriyorum pürüzsüz olması için .
Fırından aldığımız hamurların ortasını bıçak yardımı ile kesip içini yaptığımız muhallebi ile dolduruyoruz. Servis esnasında da üzerine çikolata sos gezdiriyoruz
bizim nasıpse ek gıdaya 45 gün kaldı cok heyecanlıyımBebek geldiğinde ek gıda dönemi çok eğlenceli olacaksınız
Bence de çok iyi gelmiş cqnım biz daha klima yakmadan önce 162 geldiElektrik 71 TL gelmiş ki bence çok iyi geldi . Perdeler yıkandı ve fırın çok çalıştı her zamanki gibi . Yarın Çarşıya gidip altınları alacağım ayrıca oğluma büyük bir bardak meyve suyu ısmarlayacağım evde otur otur şiştik artık biraz insan yüzü görelim babamızdan fayda yok
Ahahahhahhh yok kız o anda onu düşünmezsin merak etmeAaaa Geçen hafta halıları Yıkamaya yolladım adamlar geldi almaya kapıda dedim ki Götürün uzun süre getirmeyin yoksa silerken doğuracağımadamlar tamam dediler gittiler . Sana yemin ederim tam 48 saat sonra geliyoruz diye aradılar evde yokum dedim almadım sonra getirdiler bende poşetlerin üzerini açtım sermedim sersem bitmiştim . Suyum gelse halıya damlasa dökülse silmeden doğuma gitmezdim kesin aklım kalırdı of depresyondayım
Kaçılın 240 lira ile zirve benimBence de çok iyi gelmiş cqnım biz daha klima yakmadan önce 162 geldi
Ahahhahahhhhh doğalgaz soba filan yanmadan mı bu kadarKaçılın 240 lira ile zirve benim
Tuce öyle bi durumda arabaya oturmadan önce çöp poşeti/ yıkanabilecek bi şey koyarAhahahhahhh yok kız o anda onu düşünmezsin merak etmebenim annemgildeyken ablamlar eniştemler varken suyum geldi ayyyyyyy herkes bi panik bir oraya koşuyorlar bi buraya babamda yangın çıktı filan sanmışşşş
Hastaneye gidene kadar ablamların arabası batmıştı düşün yani
Arabadan indim hastaneye girdik tekerlekli sandalye yatak heryer battı
Ameliyathaneye girdim hala devamediyordu ameliyathane görevlisi bile şaşırmıştı
Ayyyyy nasıl bir anıydı yaaaaaaa❤❤❤❤❤
Bizim ev merkezi sistem ancak sıcsk su için Termosifon var o da ocağa incir ağacını dikiyor işte.Ahahhahahhhhh doğalgaz soba filan yanmadan mı bu kadar
Gerçekten çok fazlaymış canımBizim ev merkezi sistem ancak sıcsk su için Termosifon var o da ocağa incir ağacını dikiyor işte.
Ankara da elektrik pahalı. Yoksa elektrikli ev aletlerim enerji tasarruflu, çalışıyorum ve akşam giriyoruz eve.Gerçekten çok fazlaymış canım
benim de coktu suyum ya sen anlatırken hatırlayıp güldüm doktor hep suyun üst sınırda dıyodu zaten, sancılarım cok fazla oldugu zaman doktoru cagırmıstık tam ben aglıyorum yataga oturayım dedim ayy şelale gibi geldi ıyıce agladım benim suyum geldiiii yaaa diyeAhahahhahhh yok kız o anda onu düşünmezsin merak etmebenim annemgildeyken ablamlar eniştemler varken suyum geldi ayyyyyyy herkes bi panik bir oraya koşuyorlar bi buraya babamda yangın çıktı filan sanmışşşş
Hastaneye gidene kadar ablamların arabası batmıştı düşün yani
Arabadan indim hastaneye girdik tekerlekli sandalye yatak heryer battı
Ameliyathaneye girdim hala devamediyordu ameliyathane görevlisi bile şaşırmıştı
Ayyyyy nasıl bir anıydı yaaaaaaa❤❤❤❤❤
HahahaTuce öyle bi durumda arabaya oturmadan önce çöp poşeti/ yıkanabilecek bi şey koyar
Hiç para harcamadım
tuce_tuce tarifi ben de aldım deneyeceğim teşekkürler
Zeynolin44
Kayinvalideni takdir ve tebrik ediyorum maaşallah
Şimdiden geçmiş olsun
Allah kabul etsin akikanızı canım darısı bize olsun ben daha kestiremedimBirşey çıkmadı normal çıktı canım.
Sizde inşallah çok sağlıklı bir şekilde çıkarsınız.
rabbim şifa versin inşallahuyutulup yapilacak evet uyanması ne kadar sürer bilmiyorum sonrasindada biraz kipirdamadan yatması gerekiyor diye biliyorum bakalım..
Tesekkur ederim iyi dileklerin için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?