- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.861
Günaydın eğer evde sağlayacak kadar güvenli bir durum varsa o zaman evde olsa iyi oluyor ben öyle seviyorum . Ama güvenlikte sorun varsa o zaman banka . Ama bankanın da makas aralığına dikkat etmek gerekiyorGünaydın, size bir sorum olacak
Altını fiziki almak mı mantıklı, yoksa altın hesabında biriktirmek mi?
Beni bu konuda aydınlatır msnz kızlar
Teşekkür ederim tuce sana da sağlıklı doğumlar diliyorum, evim güvenli bi yerde ama güvenlik vs yok dolayısıyla içim rahat değil evde bişey bırakmam genelde. Halkbank da altın hesabı açmayı düşünüyorum kullanan var mı o makas farkı nasıl oluyor, hiç bi bilgim yokGünaydın eğer evde sağlayacak kadar güvenli bir durum varsa o zaman evde olsa iyi oluyor ben öyle seviyorum . Ama güvenlikte sorun varsa o zaman banka . Ama bankanın da makas aralığına dikkat etmek gerekiyor
Benim YapıKrediMobil de vardı of bazen 10 TL filan oluyordu makas ve çok geliyordu bana açıkçası . Birde ben altına dokunmayı seviyorum beni almaya böylece teşvik ediyorTeşekkür ederim tuce sana da sağlıklı doğumlar diliyorum, evim güvenli bi yerde ama güvenlik vs yok dolayısıyla içim rahat değil evde bişey bırakmam genelde. Halkbank da altın hesabı açmayı düşünüyorum kullanan var mı o makas farkı nasıl oluyor, hiç bi bilgim yok
Ayyyyy çok güzel anılar iyi ki evlatlarımız varrrbenim de coktu suyum ya sen anlatırken hatırlayıp güldüm doktor hep suyun üst sınırda dıyodu zaten, sancılarım cok fazla oldugu zaman doktoru cagırmıstık tam ben aglıyorum yataga oturayım dedim ayy şelale gibi geldi ıyıce agladım benim suyum geldiiii yaaa diyearadan biraz zaman gecti ebe muayene ederken yıne fıskırdı, ne bitmez suymus dedım
Doğrusu bende fiziki almak istiyorum ama güvenemem  daha önce de evime hırsız girmişti fobi oldu bende, halkbank altın hesabı kullanan varsa bana fikir verebilir miBenim YapıKrediMobil de vardı of bazen 10 TL filan oluyordu makas ve çok geliyordu bana açıkçası . Birde ben altına dokunmayı seviyorum beni almaya böylece teşvik ediyor
Yengem doğum yapacaktı sancı başlamış . Gece babamla annemi aradılar babamda aldı bunları annemle . Yolda giderlerken hastahaneye 1 km kala arabanın lastiği patlamışAyyyyy çok güzel anılar iyi ki evlatlarımız varrr❤❤❤❤❤
Ahahahahhhhhh çok iyiymiş babada yaaaaaYengem doğum yapacaktı sancı başlamış . Gece babamla annemi aradılar babamda aldı bunları annemle . Yolda giderlerken hastahaneye 1 km kala arabanın lastiği patlamışo ara sokağın lambaları gitmiş babam taksi çevirmiş yengem annem amcam binerlerken yengemin suyu gelmiş o an aaaa su diyince annem arkadan dürtmüş aman sus şöför duymasın bizi arabasına almaz burada kalırız gece gece diye zorla binmişler
Hahahha ay herkesin bir anısı oluyor işteAhahahahhhhhh çok iyiymiş babada yaaaaa
Benim suyum gelince annemde diyor yemek ye de öyle git mangal yakacaktık aç gitme diyor anne dedim sezaryen e girecem nasıl yiyimmm
Ya kaynananda seni erken doğurtacakHahahha ay herkesin bir anısı oluyor işteeşim diyor ki suyun gelince ambulansı arıyorum dimi diyor ya dedim Allah aşkına ne ambulansı arabamız var binip gideceğiz . Sanki su gelince anında doğum olmuyor ya kv de 2 güne bir eşimi arayıp tuğçe doğuma mı gitti diyor dün gece yine aynı şeyi yaptı
İşi bitirdim valla artık bişey yapmıyorum . Böyle sürekli doğurdu mu diye arayınca strese giriyorum bende zaman azaldı zaten . Çok merak ediyorsa keşke gündüzleri beni arasa ne yaptın kızım doğum ne zaman görünüyor kendini nasıl hissediyorsun annen ne zaman gelecek nasıl bir plan yapsak filan dese canımı yeseYa kaynananda seni erken doğurtacakcqnım erkek çocukları daha geç geliyorlar sen rahat ol ağır iş yapma bak çok rahat yapacaksın ❤❤
Ben ilk etapta banka hesabima gram olarak biriktiriyorum. Güzel kâr yaptı. Ama al sat yapıyordum ve bu beni yipratiyordu. Yani sürekli takip gerekiyordu.Günaydın, size bir sorum olacak
Altını fiziki almak mı mantıklı, yoksa altın hesabında biriktirmek mi?
Beni bu konuda aydınlatır msnz kızlar
Çok haklısın canımİşi bitirdim valla artık bişey yapmıyorum . Böyle sürekli doğurdu mu diye arayınca strese giriyorum bende zaman azaldı zaten . Çok merak ediyorsa keşke gündüzleri beni arasa ne yaptın kızım doğum ne zaman görünüyor kendini nasıl hissediyorsun annen ne zaman gelecek nasıl bir plan yapsak filan dese canımı yese
Teşekkür ederim cevabın için peki şöyle 10 ay alıp hesapta hiç bozdurmadan 10 ay sonra bozdursam veya fiziki alıp on ay sonra bozdursam ne farkı olurBen ilk etapta banka hesabima gram olarak biriktiriyorum. Güzel kâr yaptı. Ama al sat yapıyordum ve bu beni yipratiyordu. Yani sürekli takip gerekiyordu.
Sonra fiziki almaya başladım. Çeyrek yarım cumhuriyet..
Ayrıca elimde tutmak dokunmak güzel hissettirdi.
Ev borcunu kapatmak için bozdurdum hepsini.
En son 443ten almıştım çeyreği.
Hepsini 450dem bozdurdum. Çok güzel kâr verdi 8ayda.
Şimdi tekrar başladım fiziki alıp koyuyorum.
Çeyrek yarım tam şeklinde. Ayrıca bilezik de yapmayı düşünüyorum.
Artık uzun vadede biriktirecegim insallah
Hesapta olması sıkıntı oluşturmaz.Teşekkür ederim cevabın için peki şöyle 10 ay alıp hesapta hiç bozdurmadan 10 ay sonra bozdursam veya fiziki alıp on ay sonra bozdursam ne farkı olur
Evet anladım pureHesapta olması sıkıntı oluşturmaz.
Makas farkı kuyumcuda da var. Hatta serbest piyasa deyip daha da acabiliyorlar.
Yani mesela 10gram aldın diyelim .2700 verdin. Satarken bir miktar düşüyor tabiki.kâr payı.
Uzun süre durduracaksan zaten kolay kolay zararın olmaz
Mesela ben her ay 10 gram alırdım hesaba.Evet anladım pureteşekkür ederim evet uzun süre karışmayı düşünmüyorum biriktirmeye başlayınca
Uzun süre satmazsan çok güzel kar ettiriyor göreceksin ben 30 çeyrek biriktirmiştim ondan çok güzel kar yaptık .75 gramda bilezik yapmıştım ondan da çok güzel kar ettikEvet anladım pure♥teşekkür ederim evet uzun süre karışmayı düşünmüyorum biriktirmeye başlayınca
Bunu kesinlikle uygulayacağım not etmek mantıklıMesela ben her ay 10 gram alırdım hesaba.
Bu ay gramı 160dan almissam gelecek ay 170 ten veya 155ten alma durumu oluyordu piyasaya göre.
Aldığım tutarı ve odedig parayı bir yere not ederdim tarihiyle beraber. Satınca ne kadar kâr etmişsin hesaplaman kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?