- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.881
Maşallah canım bakalım benım o kadar olur mu ama her ay 10 gram alabilirim aslında bütün mesele başlamak benim içinUzun süre satmazsan çok güzel kar ettiriyor göreceksin ben 30 çeyrek biriktirmiştim ondan çok güzel kar yaptık .75 gramda bilezik yapmıştım ondan da çok güzel kar ettik
Ocak ayına geldik bile doğum bebek olayı çok masraflı süreçler, sağlıkla büyüsn bebiş birikim yapılır Allahın izniyleŞu aralar altın düştü ama para yok maalesef.
Doğum yaptım epey harcandı. Devam ediyor masraflar.
Ocak ayından itibaren tam başlarım artık birikime. Bu ay bir çeyrek atabilirsem kenara sukredecegim
Mesela Şubat 15 gibi Ata lira almıştım 1505 liradan 2 tane.Bunu kesinlikle uygulayacağım not etmek mantıklı
Aynen . Bütün mesele işleri biran önce yoluna koyup birikime başlamak. Sağlık olsun gerisi önemli değil.Maşallah canım bakalım benım o kadar olur mu ama her ay 10 gram alabilirim aslında bütün mesele başlamak benim için
Bizim de araba masrafları artı araba değiştirtrme planları var ama ben Dr Ocak ayıyla birlikte dediğin gibi akarken biriktirmek istiyorumAynen . Bütün mesele işleri biran önce yoluna koyup birikime başlamak. Sağlık olsun gerisi önemli değil.
Ocak ayında araba vergisi var artı olarak. Sağlık sorunu çıkmaz ise yeni yılla beraber güzel birikimler yapacağım insallah
Çok şükür canımKızlar kızım anjiyo oldu iyi çok şükür herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için yan yatakta durumu iyi olmayan bir aile vardı 150 tl verdik onlara şükürler olsun bunuda atlattık
Çok şükürKızlar kızım anjiyo oldu iyi çok şükür herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için yan yatakta durumu iyi olmayan bir aile vardı 150 tl verdik onlara şükürler olsun bunuda atlattık
Çok geçmiş olsunKızlar kızım anjiyo oldu iyi çok şükür herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için yan yatakta durumu iyi olmayan bir aile vardı 150 tl verdik onlara şükürler olsun bunuda atlattık
Kızlar kızım anjiyo oldu iyi çok şükür herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için yan yatakta durumu iyi olmayan bir aile vardı 150 tl verdik onlara şükürler olsun bunuda atlattık
Hemen satmicaksan bilezik alabilirsin. Kaybettirmez. Hem kullanmak istiyorsun galiba.tuce_tuce ve pure hazel benimde altınla ilgili bir sorum var bu ay gün bende 2600 param gelicek eşimde üstünü tamamlarim diyor bunda sıkıntı yok 2 tane 15 gr bileziğim var birtane daha yapayım dedim ama burada kuyumcular çok fark koyuyorlar 15 gram alıp 16 gram parası tutuyor geçen hafta sordum 300 lira fazla çıkarıyolar internettekine göre ama bilezikleri uclemekte istiyorum ne yapsam bilemedim hesaba atıp grammı alsam bu arada 2019 hedefimi küçük altın olarak söylemiştim ama gram ve bilezik olarak (1irini martta yapmistim) tamamladım gününkünüde yaparsam fazlasiyla gerçekleştirmiş olucam ne yapsam bilemedim
Opel var.Selam hanımlar ne habersiniz nasıl geçiyor vakitleriniz ? Benim kız okuldan gelmek üzere yemek yaptım oğlan uyudu şimdi oturuyorum.Fena geldi soğuklar ya. Gelecek ay aracımızı değiştirmeyi düşünüyoruz da baktım herşey aşırı pahalanmş ya.Kullandığınız araçlar neler.Dizel ekonomik 80 bin civarı temiz birşey düşünüyoruz şu anki aracımızı ortalama 48 e satabilecez.
Opel çok güzel ama baktıklarımz hep bütçeyi aşıyor.Corsa alamayız ailemiz 4 kişilik sığamayız eşyalar bebek arabası vs. Astra olabilir bulursak tabiOpel var.
Konforlu güzel fakat en ufak parçası bile pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?