Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hemen satmicaksan bilezik alabilirsin. Kaybettirmez. Hem kullanmak istiyorsun galiba.
Aradaki farkı en düşük hangi kuyumcu veriyorsa ona git.
Ben birkaç kuyumcu geziyorum
Yok en az 2 sene durucak hemen bozmam da diğer 2si aynı model burada 2 kuyumcuda var bendeki model var onlarda fiyatlar aynı bide geçen ay gram alırken hep sordum kuyumculara sözleşmişler gibi 22 ayar 248 di ozaman piyasada bana 261 fiyat verdiler 260 a zor bıraktılar bu durum canımı sıktı istiyorum ama 1 gr daha az almış olucam

Malesef kuyumcular böyle

Kullanmak istiyorsan bilezik neden olmasın 22 ayar işçiliksizler var . Adam mecbur iş yapıp kar etmek için bir para alacak çaresi yokki sende o aradaki farkı kullandığına sayacaksın

Kullanmak istiyorsan bilezik neden olmasın 22 ayar işçiliksizler var . Adam mecbur iş yapıp kar etmek için bir para alacak çaresi yokki sende o aradaki farkı kullandığına sayacaksın
Aslında kullanmıyorum duruyor ama biri başka biri başka olmasın diyorum düğünde bayramda takarım fark çok işte illaki kar yapiçak ama gram başı 10 liradan fazla olunca düşündürdü insan enayi gibi hissediyor

Yooo bence normal yani adam nasıl para kazanacak öyle olmasa zaten dünya gideri var vergi şu bu derken . Bir işletme eğer bir ürünü üretirken yüzde 50 kar koymazsa İnan ki o iş yürümüyor vergi vs çok fazla

Selam kizlar bugun hic harcamamiz olmadi. Bir kac akrabam geldi sagolsunlar baya bir anali kizli kofte yaptilar attik buzluga. Dogumdan sonra lazim olur. Kahvaltiyi beraber yaptik kofteleri yaptik sohbet ettik kahve ictikm. Guzel gecti. Dogumum yaklastikca geriliyorum ama ilk dogumum cok travmatik gecti hem normal dogumun tum sıkıntılarini yasadim hem sezeryan oldum. Lavman yapildi dogum kiyafeti giydirildi o halimle hastane degistirmek zorunda kaldim. Hastanenin duvarlarina tutuna tutuna ciktim. Saatlerce sanci cekmeme ragmen acilmam olmadi. Diger hastanedede saatlerce ıkın ıkın diye tutturdu ebe saatlerce ıkındım ama oglum cikamadi rahim kanalina sıkıstı kaldi. Artik oldurun beni dayanamiyorum diye bagiriyordum. Doktorum gelip vaziyeti gorunce azari basti ebeye apar topar sezeryana alindim. Oglum kil payi hasar almadan geldi dunyaya. Kafasinda aylarca yumurta buyuklugunde bir sis vardim Dogumdan sonra saatlerce ikinmadan ve bagirmadan dolayi sesim komple gitmisti ve kaslarim tutulmustu ustune dikis agrisi Cok zordu dogumdan sonra bir aya kadar aklima geldikce gozlerim doluyordu. Simdi aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor doktorumda cok gec bir tarihe sezeryan tarihi verdi durumu izah etmeme ragmen ne yaptiysam ikna edemedim. Oncesinde sancin tutarsa gelirsin hastaneye nobetci doktorlar var zaten diye rahatlatmaya calisti akli sira ama normal dogum tarihinden bir gun onceye tarih verilirmi bu nasil bir mantik anlamiyorum. Cok gerginim dua edin benim icin kizlar.

Of çok korkunç tarihi ne zamana verdi

Yaa bak şimdi altına internette bakıyoruz sarrafa gidiyoruz tamam 1 gramda 3 lira 5 lira fark koyar anlarım ama 1gramda 13 lira fark çok gelmiyormu sana şuanda yaşadığın yerde nasıl fiyatlar bilmiyorum bak aylık plan yaparken küçük altına şu kadar ayirdim diyorsun burada ayirdigin paranin yetmeme ihtimali yuksek , buradaki altın fiyatları saçma bir şekilde fazla geldi ben aldığım fiyatı geçicekki kâra gecebilcez sonucta 1lira 2lira kar deyip biriktirmeye calisiyoruz daha makul olması kanatindeyim

Geçen ay bilezik yaptık 15 Gr 22 ayar netten hesaplıyoruz 3750 tutuyor kuyumcuya gittik 4135 tuttu ama bende kuyumculara hak veriyorum evet fazla ama başka türlü dönmesi mümkün değil dedim ki nette fiyatlar böyle değildi diye sordum orası kapalı çarşıyı gösterir dedi hangi kuyumcuya giderseniz gidin aynı fiyatı verir dedi

Bize 4.240 tl fiyat verdi geçen hafta şehirden sehire de değişiyor fiyatlar ben kâr etmesinler demiyorum mecburlar tabiki ama 1 gramda bukadar makas çok geldi buarada güle güle kullanın bileziginizi

Allah yardımcın olsun canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benim oğlumun kafasında yara vardi doğduğunda o ebe simdi cezaevindeymis yaa başka bi bebeğin ölümüne sebep olmus ben hala cesaret edemiyorum ve etmem gibi görünüyo normal dogum yaptim ama sezeryan fazla dikisim vardi off ne kötüydü her doğum boyle olmuyo tabi annem (ikiziz) cok kolaylıkla doğum yapmis . Bilmiyorum ya anaların hakkı ödenmez valla

Aynen öyle kuyumcu çeyrek altından 13 TL kar etmiyor ki o an bilezik bambaşka birşey adam mecbur kar edecek

Bize 4.240 tl fiyat verdi geçen hafta şehirden sehire de değişiyor fiyatlar ben kâr etmesinler demiyorum mecburlar tabiki ama 1 gramda bukadar makas çok geldi buarada güle güle kullanın bileziginizi
Teşekkür ederim tabi sizde kendinizce haklısınız ama işte herkes kendi kesesini düşünüyor ne yazikki yapacak bişi yok

Aynen öyle kuyumcu çeyrek altından 13 TL kar etmiyor ki o an bilezik bambaşka birşey adam mecbur kar edecek
Aynen öyle mecbur oda kendi kesesini düşünecek gelirinin giderini karsilamasi lazım onun açısından da bakmalı birde şöyle altın almaya giderken bu karı hesap edip öyle gidilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…