Bugün ne aldin kaç tl harcadin

27 aralik normal dogum tarihim 28 aralik oglum bes gun erken geldi buda erken gelecek diye korkuyorum doktoruma o kadar dil doktum banamisin demedi dedim hocam 39 basi alinmasi gerekmiyormu olurmu erken olur diyor
benimde 25 Aralık son hayırlısı korkma dua edelim

27 aralik normal dogum tarihim 28 aralik oglum bes gun erken geldi buda erken gelecek diye korkuyorum doktoruma o kadar dil doktum banamisin demedi dedim hocam 39 basi alinmasi gerekmiyormu olurmu erken olur diyor
Canım sezaryen olacaksa bence şuanda bile alınabilir ki 38. Haftadasın,,,,, benim 34. Haftadan itibaren aşırı derecede bel ağrılarım oluyordu doktorum da dayanamacak gibi olursan gel dedi hep erteledim ki biraz daha dursun erken doğmasın diye ,,,35. Haftada yine ağrılarım vardı doktorum istiyorsan haftaya alalım dedi riske atmayalım ama ben yok dedim ama sıkı sıkı tembihledi ağrın olursa gel diye
Doğum yapmadan bir gün önce gece çok ağrım oldu magnezyum filan içtim geçti ama ertesi gün suyum geldi ve acil sezaryen r alındım ,,, doktorum dedi ki ağrın oldu gelmedin dimi evet dedim,,,,,, 37+1 de Doğum yaptım,,,,, aslında senin de artık Doğum yapman lazım bence riske girilmemeli ama yine de doktorun bilir tabi

Şuan mesajın beni strese soktu

Hayır canım streslenme ben arkadaş sezaryen istediği için öyle yazdım sen normal Doğum istiyorsun o yüzden hemen gelmez merak etme
38 de çatıya Bakacak bakalım ne diyecek. Çatım uygun olur da eğer normal doğuramazsam pes diyeceğim bir sürü halı sildim squat yaptım neler neler

38 de çatıya Bakacak bakalım ne diyecek. Çatım uygun olur da eğer normal doğuramazsam pes diyeceğim bir sürü halı sildim squat yaptım neler neler
Ben inanıyorum sen çok rahat bir Doğum yaşayacaksın inşallahhhh dua edeceğim sana inşallahhh oğluna kolaylıkla zorlanmadan kavuşursun

Bugün bir koltuk örtüsü siparişi verdım başka da birikim hiç yok araba aldıl yenilerde artık cok zor birikim yaparım herkesın birikimine Rabbim bereket versin

Ben inanıyorum sen çok rahat bir Doğum yaşayacaksın inşallahhhh dua edeceğim sana inşallahhh oğluna kolaylıkla zorlanmadan kavuşursun
İnşallah ya çok az kaldı dimi kavuşacağız şuan 20 gün var en kötü ihtimal

Selam kızlar gün biraz harcamalı gecti.

Oğlumu almadan önce avmye gittik, benim bozuk bir telefonum vardı ( elma amblemli marka ) onu tamire verdik. Yapılması biraz zor görünüyor ama deneyecekler 700 tl istediler. Biraz pahalı tabi ama telefon zaten pahalı olduğu icin deneyin dedik. Yapamazlarsa ödeme yapmayacağız.

Bunun dışında ikeaya uğradık normalde birkaç parca birsey almadan çıkamam oradan seviyorum ürünlerini :) ama tuttum kendimi almadım sadece oğluma peluş oyuncak köpek aldık 79 tl.

Bunun dışında eve dönerken marketten tavuk,mantar,krema ve ekmek aldık. Toplam 30 tl

Yol parası toplamda 30 tl civarında tuttu.

Arabasız olduğumuza üzüldük tekrar, hiç alışkın değiliz. Vazgecmistik almaktan ama yine düşünür olduk alsak mı diye.

Aksam yemeği kremalı mantarlı tavuklu makarna yaptım, ve üzümlü kakaolu ıslak kek çayla yedik.

Toplam harcama 150 tl civarı oldu.

Telefon yapilirsa 700 tl de ona vericem birkac gün içinde.

Beslenme düzenim eşim izinli oldugu icin bozuldu iki gündür, yarından itibaren toparlayacağım tekrar.

İyi geceler herkese :)

He bir de eşimin ablasına 500 tl verdik. Ünı okuyan yeğenimizin özel bir durumu için 900 tl harcama olmuş görümcem ödemiş.

Bizden bir talepleri olmadı ama biz ortak olmak istedik. Almak istemediler zorla bıraktık parayı. Helali hoş olsun seviyoruz yeğenimizi ( eşimin yeğeni ama ben de cok seviyorum )

Her ay planladığımızdan daha fazla harcamamız oluyor asla düşündüğümüz kadarla kalmıyor. Hayat gercekten zor

Kızlar Aralık ayı için gelir gider tablosu yaptım faturalar geldi çünkü . Zorunlu giderleri çıkınca elimize 4000 TL kalıyor onu da zaten doğum vs vs ailelerimizin gelmedi derken kullanırız diye düşündüm. Eğer ayın 15 ine kadar doğum yapmazsam bu aydan da 1450 tlmiz kalmış oluyor tabi benim havadan gelen 640 TL hariç onun üzerini tamamlayıp pazar günü gram ve bir çeyrek alıp köşeye atacağım . Ayrıca hesapta 2000 TL de eksi için bıraktığım para da duruyor. Bütçe iyi gibi ya doğum zamanı para düşünüp strese girmek istemiyorum açıkçası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…