- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.961
Ben hiç hazır almadım desemBen de ekran görüntüsü aldım tarifi yapacağım.tuce_tuce evde pastaneden aldığımız profiterol cam kaselerini saydım 17tane almışız (12-14tl den) . Senin tarifi mutlaka yapıp öğreneceğim ben de:)
Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim canım. Yazarım tabiki.Ben hiç hazır almadım desemalma boşver bak bu çok güzel takıldığın yer olursa yaz bana alışacaksın hiç para vermeye gerek kalmaz
Rica ediyorum şimdiden afiyet olsun çok bereketli bir tarif bir sürü çıkıyor bir tepsiMutlaka deneyeceğim teşekkür ederim canım. Yazarım tabiki.
Ben kesin uğraşırdımKızlar birsey soracağım size.Ben Pazartesi günü Bir siteden mont aldım pahalı bir marka 160tl görünce aldım hemen karttan kesildi sonra msj geldi sipariş oluşturuldu diye.Yarın saat sonra tüm ürünler siteden kaldırıldı.Ertesi gün bana mail geldi tedarik edilemedi mağazalarımızda arandı mont bulunamadı para iadesi olacak diye.Ertesi gün bir mail daha fiyatlar yanlış girilmiş teknik sorun nedeniyle hemen düzelttik paranız iade olacak yüzde 20 hediye ceki verdik size diye.Neyse ben ceki kullanım dedim geçersiz diyor kızdım aradım ulaşamadım.1 saat sonra bir mail daha geldi yine aynı şey yazıyor teknik neden falan cek kodu başka yazıyor.Bende sinirlendim mail attım.Boyle dediniz böyle oldu böyle dediniz beni ilgilendirmez montu istiyorum falan diye.Eger göndermezseniz gelen mailler ekran goruntulerıyle tükeci mahkemesine başvuracağım diye.Hala cevap yok ama çok sinirlendim.Niye bulamadık diyorsun bana mail attılar teknik nedenden dolayı diye sonra pat ürünleri tekrar koydular pahalı fiyattan.Bundan bir iş cıkarmı sizce?Ugrasmaya degermi?
instagramda bı sayfada aynı sorunu paylasmıstım biri boynerle alakalı, altına bi suru kısı yazmıstı ıyı hatırlıyorum onlarinki şöyle olmus paraları almıslar 15 gün sonra tedarik edilemıyor demısler.sonra ıade edılmıs. bu sekılde firma parayı degerlendırıp tedarik edılemıyor dıyerel 15 gün sonra geri ödemiş olmusKızlar birsey soracağım size.Ben Pazartesi günü Bir siteden mont aldım pahalı bir marka 160tl görünce aldım hemen karttan kesildi sonra msj geldi sipariş oluşturuldu diye.Yarın saat sonra tüm ürünler siteden kaldırıldı.Ertesi gün bana mail geldi tedarik edilemedi mağazalarımızda arandı mont bulunamadı para iadesi olacak diye.Ertesi gün bir mail daha fiyatlar yanlış girilmiş teknik sorun nedeniyle hemen düzelttik paranız iade olacak yüzde 20 hediye ceki verdik size diye.Neyse ben ceki kullanım dedim geçersiz diyor kızdım aradım ulaşamadım.1 saat sonra bir mail daha geldi yine aynı şey yazıyor teknik neden falan cek kodu başka yazıyor.Bende sinirlendim mail attım.Boyle dediniz böyle oldu böyle dediniz beni ilgilendirmez montu istiyorum falan diye.Eger göndermezseniz gelen mailler ekran goruntulerıyle tükeci mahkemesine başvuracağım diye.Hala cevap yok ama çok sinirlendim.Niye bulamadık diyorsun bana mail attılar teknik nedenden dolayı diye sonra pat ürünleri tekrar koydular pahalı fiyattan.Bundan bir iş cıkarmı sizce?Ugrasmaya degermi?
Tedarik edilemedi mağazalara sorduk oradadır yok dediler birsey demedim.Ertesi gün sistemsel hata oldu diye msj atıp ürünleri siteye tekrar yüklemeleri ve bana gönderdikleri hediye cekinin geçersiz olduğunu öğrenmek beni sinirlendirdi.Sonra başka mail geldi kod başka göndermişler.Enayı yerine koyuyorlar.Stokta yok dedin ya uzatma yada sistemsel hata de bir gün başka mail Birgün başka mailinstagramda bı sayfada aynı sorunu paylasmıstım biri boynerle alakalı, altına bi suru kısı yazmıstı ıyı hatırlıyorum onlarinki şöyle olmus paraları almıslar 15 gün sonra tedarik edilemıyor demısler.sonra ıade edılmıs. bu sekılde firma parayı degerlendırıp tedarik edılemıyor dıyerel 15 gün sonra geri ödemiş olmus
Ne olduğunu bile bilmiyorumKızlar aegon hakkında bilgisi olan var mi
O ne acabaKızlar aegon hakkında bilgisi olan var mi
Yazık ya çok sinir bozucu varyaHerkese günaydınlar
Bizim ev biraz gergin eşim autocad de yaptığı çizimi kaydetmeden kapattı yanlışlıkla ve evde kıyamet koptu. Tekrar baştan çizmesi gerekiyor ve psikolojisi kötü gerçekten. Başına oturup hiç bölünmeden yapabiliyor ben de ondan yardım istemiştim ara ara ve en son başından kalkarken yanlış tuşa bastı ve kıyamet koptu gece. Şimdi uyuyor barutum.
Erken doğum riskin ne durumdaGünaydın kızlar her gün birleşe harcanıyor eşin dedi ki kar geliyormuş koşa koşa hitti lastik aldı dün 4 e böldürmüş 270 ödücez 4x bu dünkü harcamaydı. Dün markete pastanelerde gitti ne kadar tuttu sormadım. Poff Harcama hiç bitmiyor ki. Bugecede kızım hiç uyutmadı durumum hiç iyi değil başım gözüm ağrıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?