Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar dün eltime gittim geçen ay ordaki kadın doğuma gitmiştim smear vermiştim çıktı sonuç gösterdim şükür temiz çıktı eltim kendine alırken banada biseyler almis saolsun böyle alıyoruz denk gelince biseler birbirimize 2 paket makarna salça reçel aslında hazır reel almıyoruz belki annemlere vericem bizde yenmiyor sarelle fln saolsun getirdim birde ev sahipleri erzincan lı tulum getirtmisler bir pakette bana almış saolsun almadı parasını çok güzelmiş cokta severim özellikle kışın sabah kahvalti ettik etraf topladim banyo temizledim bi makine renkli actim dun onlari topladim beyaz makine açıp astim disari ciktik parkta oynadı az oğlan donuste avm cansoy var esime camasir oğlana ni çorap aldim 22 ödedim bime girdik sucuk ceviz az kestane ekmek tereyag fln 46 ödedim eşim oglen 150 karta attim demişti 70 harcadım bile sabah ta nette biyerden kapsonlu mont tarzı bise aldim bir alt eşofman 70 tl koraya verdim kapıda ödemeyle verdim sabahtan karniyarik pisirdim pilav yapcam kalkip ben pilav yemiycem az spor yapıyorum 42 beden olmuyo resmen artik sinir oluyorum tam buğday aldim bide salata yapicam yeter

Ben hiç hazır almadım desem alma boşver bak bu çok güzel takıldığın yer olursa yaz bana alışacaksın hiç para vermeye gerek kalmaz

Ben kesin uğraşırdım

instagramda bı sayfada aynı sorunu paylasmıstım biri boynerle alakalı, altına bi suru kısı yazmıstı ıyı hatırlıyorum onlarinki şöyle olmus paraları almıslar 15 gün sonra tedarik edilemıyor demısler.sonra ıade edılmıs. bu sekılde firma parayı degerlendırıp tedarik edılemıyor dıyerel 15 gün sonra geri ödemiş olmus

Tedarik edilemedi mağazalara sorduk oradadır yok dediler birsey demedim.Ertesi gün sistemsel hata oldu diye msj atıp ürünleri siteye tekrar yüklemeleri ve bana gönderdikleri hediye cekinin geçersiz olduğunu öğrenmek beni sinirlendirdi.Sonra başka mail geldi kod başka göndermişler.Enayı yerine koyuyorlar.Stokta yok dedin ya uzatma yada sistemsel hata de bir gün başka mail Birgün başka mail

Oğlum bugün beni bitirdi ya. Daha yeni uyudu. Dün de böyle olmuştu. Bir gece başka bir yerde kaldı çocuk hemen uyku düzeni bozuldu.

Bu yüzden doğduğundan beri cok dikkat ettim aynı düzende aynı saatte uyuttum hep. Hemen bozuluyor çünkü rutini bozunca. Birkac güne düzelir inşallah

Günün harcaması ekmek ve yumurta 10 tl.

Eşim yüzüğünü düşürmüş bugün, gittiği yerleri hep aramış ama bulamamış. Bol geliyordu parmağına defalarca söyledim git daralttır diye dinlemedi, olacağı buydu. Sinir oldum akşam akşam

Günaydın eşim nöbetçi ve 10 aralıkta 1 nöbeti daha kalmış oluyor bu ay için . Tüm nöbetleri erkene yazıldı ki ben evde yanlız kalmayayım diye az önce beslenme çantası hazırladım bugün maaşları yapacak hayırlısı ile ben doğurmadan yapması lazım yoksa başkasına yük olmak zorunda kalırız . Oğlum 17 veya 24 aralıkta doğsa keşke diyoruz o günler bizim hayatımızda önemli çünkü hayırlısı ama öyle aklıma geldi ya bugün haftalık yemek menüsü yapacağım alışveriş listeme başladım aklıma düşenleri yazıyorum alacağım . Yarın sadece ordu evinden birkaç şey almak ve altın almak kalsın dedim . Güzel bir gün olsun

Herkese günaydınlar
Bizim ev biraz gergin eşim autocad de yaptığı çizimi kaydetmeden kapattı yanlışlıkla ve evde kıyamet koptu. Tekrar baştan çizmesi gerekiyor ve psikolojisi kötü gerçekten. Başına oturup hiç bölünmeden yapabiliyor ben de ondan yardım istemiştim ara ara ve en son başından kalkarken yanlış tuşa bastı ve kıyamet koptu gece. Şimdi uyuyor barutum.

Yazık ya çok sinir bozucu varya dün de ben oğluşun emzik zincirinin kafasını örüyorum herşey sayılı saymazsam bittim acemi olduğum için nerede hata olduğunu bulamıyorum . Saya saya örerken eşim sürekli bir soru sorma halinde filan 3 kere söktüm kesin baştan yap baştan yap bende barut oldum

Günaydın kızlar her gün birleşe harcanıyor eşin dedi ki kar geliyormuş koşa koşa hitti lastik aldı dün 4 e böldürmüş 270 ödücez 4x bu dünkü harcamaydı. Dün markete pastanelerde gitti ne kadar tuttu sormadım. Poff Harcama hiç bitmiyor ki. Bugecede kızım hiç uyutmadı durumum hiç iyi değil başım gözüm ağrıyor ya

Erken doğum riskin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…