Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok şükür canimmm
Herşey güzel olacak inşallah
çok şükür inşallah canım allah dermansız dert vermesin hastaneleri görünce o kadar şükür etmemiz gerekiyor muş diyor insan neler neler var bizler en küçük şeyleri büyütüyoruz derdimiz var sanıyoruz binlerce kez şükür halimize allah herkesin yardımcısı olsun

Altın cok düşecekmiş diyorlar ya ben bu aldığım bileziği bozsam mi. Mart gibi araba düşünüyoruz çünkü Cok kararsızım

Bizde aynı.
Bende yavaştan belirlemeye çalışıyorum
Sağlığın nasil

Iyiyim pure
Soda icmeyi rutinlestirdim, sanirim problem ciddi susuzluk ve magnezyum eksikligi idi.
Ne kdr halsiz gunler gecirdigimi simdi anliyorum.
Is yeride duzensiz rutin biz alistik gelenler alisamadi ama olsun
Son bir durum var dogum izninden bir personel donecek cok huzursuz ve kotu biri. Hangi odada patlayacak bilmiyorum insallah bize patlamaz

Doğrusu bende fiziki almak istiyorum ama güvenemem  daha önce de evime hırsız girmişti fobi oldu bende, halkbank altın hesabı kullanan varsa bana fikir verebilir mi
Ben kullanıyorum ama benim maaş hesabıma bağlı,fark olurmu bilemedim.Mesai saatleri içerisinde 1,5-2 tl arası bir makas oluyor.Açıkcası al sat yapmayacaksan ve uzun süreli bekleyecek birikimse o makas farketmez.Makas denen şey zaten heryerde var.Kuyumcudanda alıp 2 saat sonra satsan aldığın fiyatın altına satarsın, bankadakide aynı mantık.Yalnız mesai saatleri dışında ve haftasonları o makas çok yükseliyor.Alım ve satım o zamanlarda yapmazsan zararın olmaz.

Hayattaki en kötü şeylerden birisi de iş yerindeki huzursuzluk olsa gerek

Aynı şeyleri düşünüyorum.Allah sonumuxu hayır etsin

Hayattaki en kötü şeylerden birisi de iş yerindeki huzursuzluk olsa gerek

Kesinlikle
7 aya kadar her gun ilk sabah gibi gittik, delilige vurduk tecrubeye guvendik
Zamanla anladik iyilik kotuluk karisti ama 9ayda cok degistim daha umursamaz oldum.
5 sene oyle boyle gecicek
Hayirlisi olsun herseyin. Kismet boyleymis
Ztn bizden baska herkes pisman, gelen de oy veren de vermeyende belki eglenen 10 kisi kaldik.
Sosyal dengeye zam aldik sanirim 250 300 lira yapar. Oda iyi oldu tabiki

Sen nasilsin bebek nasil ise 2. Donem mi doneceksin

Tansiyon yükseliyor öyle değil mi geçen gün benimki hayatımda ilk kez düştü 9-6 Olmuş kendimi garip hissediyordum Zaten kötüydü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…