- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #47.981
Çok şükür canimmmGünaydın
Dün taburcu olduk kızım iyi çok sükür
Kayınvalidenin evindeyiz bugün eve gideriz inşallah
çok şükür inşallah canım allah dermansız dert vermesin hastaneleri görünce o kadar şükür etmemiz gerekiyor muş diyor insan neler neler var bizler en küçük şeyleri büyütüyoruz derdimiz var sanıyoruz binlerce kez şükür halimize allah herkesin yardımcısı olsunÇok şükür canimmm
Herşey güzel olacak inşallah
Kim diyorAltın cok düşecekmiş diyorlar ya ben bu aldığım bileziği bozsam mi. Mart gibi araba düşünüyoruz çünküCok kararsızım
Bizde aynı.
Bende yavaştan belirlemeye çalışıyorum
Sağlığın nasil
Ben kullanıyorum ama benim maaş hesabıma bağlı,fark olurmu bilemedim.Mesai saatleri içerisinde 1,5-2 tl arası bir makas oluyor.Açıkcası al sat yapmayacaksan ve uzun süreli bekleyecek birikimse o makas farketmez.Makas denen şey zaten heryerde var.Kuyumcudanda alıp 2 saat sonra satsan aldığın fiyatın altına satarsın, bankadakide aynı mantık.Yalnız mesai saatleri dışında ve haftasonları o makas çok yükseliyor.Alım ve satım o zamanlarda yapmazsan zararın olmaz.Doğrusu bende fiziki almak istiyorum ama güvenemem  daha önce de evime hırsız girmişti fobi oldu bende, halkbank altın hesabı kullanan varsa bana fikir verebilir mi
Hayattaki en kötü şeylerden birisi de iş yerindeki huzursuzluk olsa gerekIyiyim pure
Soda icmeyi rutinlestirdim, sanirim problem ciddi susuzluk ve magnezyum eksikligi idi.
Ne kdr halsiz gunler gecirdigimi simdi anliyorum.
Is yeride duzensiz rutin biz alistik gelenler alisamadi ama olsun
Son bir durum var dogum izninden bir personel donecek cok huzursuz ve kotu biri. Hangi odada patlayacak bilmiyorum insallah bize patlamaz
Aynı şeyleri düşünüyorum.Allah sonumuxu hayır etsinAraba masraflı evet. Kaskosu sigortası yakıtı vergisi muayenesi...
Artık lüks oldu. Sıfır araç fiyatları vergilerle beraber tavan . Bu durum ikinci ele de yansıyor. Yakıt çok pahalı zaten. Türkiye'de yaşam zorlaştı .2yil once daha az maaşla daha fazla birikim yapıyordum. Şimdi o kadar koyamiulyorum kenara.
Hayattaki en kötü şeylerden birisi de iş yerindeki huzursuzluk olsa gerek
Erken doğum riskin ne durumda
Tansiyon yükseliyor öyle değil mi geçen gün benimki hayatımda ilk kez düştü 9-6 Olmuş kendimi garip hissediyordum Zaten kötüydü yaşu an günde 4 tansiyon ilacı başladık 1 haftada zor düzene girdi tansiyonum sıkı takip ediyorlar hiç belliolmuyor bu rahatsızlıkta ne zaman doğum olacağı ne kadar gidersek kardır diye bakıyorum zaten bebek kilo almıyor düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?