Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşinizin mesleği neydi?autocadde otomatik kaydetmeyi kullanıyordur inşallah.Son 10 dk ya kadar çizdiği herşeyi kurtarabilir öyle bir durumda merak etmeyin.Ama tabi uzun süre çizmek ve yetiştirmeye çalışmak biraz insanı geriyor

Sağol pürecim,
Şuan biraz daha iyi
Eğer rahatsız olursa dediğin gibi uygularız

Ben hiç hazır almadım desem alma boşver bak bu çok güzel takıldığın yer olursa yaz bana alışacaksın hiç para vermeye gerek kalmaz
Bende ekran görüntüsü aldım tarifi yazdığın zamanhenüz denemedim en kısa sürede deneyecegim.
Turşu tarifini yaptım ama mide bulantılarından sebep henüz açamadım nasıl oldu diye.1 ay oldu turşuyu yapali☺

Aaaa bende lahana turşumu hiç açmadım tadını filan bilmiyorum şuan Allah büyük birde o turşu için özel sirke almıştım 1 lt nasıl oldu bilmem ama yetişmemişti sirkem az sirkeli olmuş oldu

Aaaa bende lahana turşumu hiç açmadım tadını filan bilmiyorum şuan Allah büyük birde o turşu için özel sirke almıştım 1 lt nasıl oldu bilmem ama yetişmemişti sirkem az sirkeli olmuş oldu
Bende inşallah kar falan yağınca acarim
Kâr yağınca kitlik olacakmış gibi bir piskolojiye bürunuyorum
Bu arada Trendyoldan bez siparişi verdim 3-6kg 232''li +2 islak mendil hediyeli 111 tl
1 numara yani 2-5kg nekadar alacağıma karar veremiyorum.
Birde kaç takım kıyafet ve çitcitli badi almalıyım onuda kestiremiyorum.Acemiden daha beter durumdayım niyeyse

Selams Kızlar 2 markete gittim tabi taşıyamadığım için birine gittim eve geldim bıraktık diğerine gittim zaten hemen evin altındalar allahtan
A101 den
Bulgur
Kahve yanına çikolata
2 halley
2 margarin
1 Arap sabunu
1 neutrogena 200 ml krem
4 lt koyu kıvam çamaşır suyu

45 TL ödedim

Yerel marketten
Kara lahana
Kuru soğan
Havuç
Mandalina
Elma
Patates
Ispanak
Yeşil soğan
2 ekmek
Çeri domates
1 tüm tavuk parçalattım ızgaralık
37 TL ödedim .Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim lahanayı ben rondonun rende kısmından geçiriyorum limon ve sirke ile birleştirip kavanoza koyuyorum kolayca salata yapıyorum . Yine aynı şeyi yapıyordum rondonun kapağı takılmış açılmadı ellerim ağrıdıı olmuyor kızlar eşim yarın sabah bakacak gücüm yetmedi . Balkon yıkadım paspasladı ütüledim yemek yedim kahve içiyorum eşim maaşı yapmış müjdeyi verdi hahaha

Yanlız değilmişim ya bende aynen o durumdaydım ama acemiyim de 1 numara molfix pure&soft 120 Li aldım yanında izotonik sulu mendil hediye geldi ama ben sevmedim ya garip bence A101 nin en ucuz ıslak mendili gibi aşırı kokulu ben zaten kullanmayacağım da

Ayy evet nasıl ağır kokusu var .
İzotoni şu öyle mi kokar.basmislar parfümü.
Eşim işyerinde kullanıyor.

Bende molfix aldım.buyuk oğlumda hep prima kullanmıştık ama ozamanlar 1 aylık bezi 60 tl tutuyordu koli ile alıyorduk 1 kolide 3 paket oluyordu 1 ay yetiyordu.simdi 1 haftalik bez 60 tl
Islak mendil biz günlükte çok fazla kullanıyoruz evde 1 paket 1 haftada bitiyor.Oglumada gönderiyoruz okulda dolabında yada sıranın altında sürekli bulunduruyor burnunu yüzünü elini falan siliyor derste.
Bugün a 101 den de aldım unibaby ev için.

Hastane çıkışlarını,alt üst takımları zıbın badileri kacar tane aldin.Fazla almak istemiyorum.
Bu arada Görümcem englishom dan bambu sepet icine set oluşturmuş oğlum icin.
Birde babynest set sipariş vermiş.
Dün hepsini hallettikten sonra resim attı bana.
Sağ olsun kesesine bereket.
Seçtiği şeyleri bende cok beğendim

Eklentiler

• IMG-20191206-WA0016.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20191206-WA0020.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20191206-134426_Samsung Internet.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 93
Bunlar da hazır olmuş oldu aradan cıktı.Babynest ben alıp almama arasında kalmıştım çünkü ev için elektirikli ana kucağı alacağız babynest e gerek yok diyordum kendi kendime.Siparis verdikten sonra resim atınca haberim oldu.gerek yoktu dedim ama yeni doğunca çok is görüyor ziyarete gelenlerin direkt kucağına vermek zorunda kalmıyorsun bunun içinde getiriyorsun odaya kimsede içinden alamıyor dedi. kucaktan kucaga gezmemiş her yere yatırmak zorunda kalmamış olacaksın dedi.
Kendisi 1 yıl önce doğum yaptı tecrübesine dayanarak almış sanırım.

Eşim mühendis ama 1 aylık deneme sürümünü kullanıyor maalesef kurtaramadı büyük bir kısmını tekrar çizecek uğraşıyor bakalım ama çok zoruna gitti. 6 saat uğraşmıştı. Sağol ilgin için.

Slm kızlar
Ekmek aldık 3 tl
Öğlen barbunya ve bamya yedik buzluktan. Arttı yarın da yenir.
Akşama da köfte salata.
Eşim kasap alışverişi yaptı 200tl tutmuştur.

Ya badileri boy boy aldım e bebekten mesela 4 tane 3 ay 4 tane 6 ay 4 tane 9 ay gibi ama küçükler yani bebek hemen giyer onları . Tulumları da öyle boy boy aldım abartmadım açıkcası . Birde benim görümceler de birşeyler almışlar güya ama resim filan atılmıyor hiç fikrim sorulmuyor buna sinir oluyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…