Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İlk doğduğunda çok küçük oluyorlar canım ve çok kusup kaka geçiyor 4tanr az gelebilir

Merhaba ara ara okuyorum sizleri, buara pek rastlayamadım birikimlere. Ne aşamadasınız? Biz arabayı yeniledik bir iki ay once onun dışında hedefler tutuyor. Boşta param vardı Pers altın aldım biraz 272den.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin.Kızlar nasıl?

İlk doğduğunda çok küçük oluyorlar canım ve çok kusup kaka geçiyor 4tanr az gelebilir
Evde önceden aldıklarım da vardı ondan öyle aldık ama az kalırsa hemen sipariş veririm dedim . Bakalım millet bizde aldık diyip duruyor ne aldıklarını da bilemiyorum ki eksik fazla bakayım

Sagol canım. Bu yıl kreste 2.yıl daha iyiler, senin oglan nasıl? Tayinler ne zaman belli oluyor? Çok zorlandın eşinsiz Rabbim kısa zamanda kavustursun sizi inş
Oğlanın okulunu değiştirdim kreşten memnun kalmadık kolejin anasınıfına verdim gittiğimiz sehirlerde devam eder.Eşim 25 i gelecek sözde ama tabur komutanı o tarıhte donecekmıs adam yine kaldı.5gun sonraya baktım bilet aldığımız fiyatın 2katı hep bize valla zararı ben anlamadım her izin zamanı 3kez bilet değiştiriyor.Suan Irak’ta yaza kadar orada olacakmış.Tercih yaptı Balıkesir, Malatya,Sivas,Edirne,Manisa ,Samsun yazdık artık 5yıl yaşayalım birlikte aynı şehirde.7yıldır orada burada canımıza yetti

canım meme reddini burnu tıkalı oldugundan yapıyordur agzıda kapalı olunca nefes alamıyor o yuzden tercıh etmıyor gecmıs olsun cnım

Kızlar arkadaşım uğradı bir kahve içtik görümcesi evleniyor . 2 bilezik almışlar 22 ayar gramı 258 den aldık dedi . Birisi de bana bir bilezik alsa şöyle 10 gram filan
Benim arkadasin kardeşine doğumunda kayınbabası 7-8 binlik bilezik almış .
Ama kaynanası da mevlutte falan gelen bütün paraları alıyormuş kızdan. Biz bilezik yaptık diye. Bir bilezik parası gelmiş zaten bebeğe. Kızın annenesinin bebeğe aldığı altını bile almış kv Tam yırtmalik kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…