- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.061
İnsallah ya hayırlı bir şekilde gelir giderseniz hayırlı bir yere allah yardımcın olsunOğlanın okulunu değiştirdim kreşten memnun kalmadık kolejin anasınıfına verdim gittiğimiz sehirlerde devam eder.Eşim 25 i gelecek sözde ama tabur komutanı o tarıhte donecekmıs adam yine kaldı.5gun sonraya baktım bilet aldığımız fiyatın 2katı hep bize valla zararı ben anlamadım her izin zamanı 3kez bilet değiştiriyor.Suan Irak’ta yaza kadar orada olacakmış.Tercih yaptı Balıkesir, Malatya,Sivas,Edirne,Manisa ,Samsun yazdık artık 5yıl yaşayalım birlikte aynı şehirde.7yıldır orada burada canımıza yetti
Neyyyyy tövbe yarabbim ya kör oldum vallaBenim arkadasin kardeşine doğumunda kayınbabası 7-8 binlik bilezik almış .
Ama kaynanası da mevlutte falan gelen bütün paraları alıyormuş kızdan. Biz bilezik yaptık diye. Bir bilezik parası gelmiş zaten bebeğe. Kızın annenesinin bebeğe aldığı altını bile almış kvTam yırtmalik kaynana
Valla bende aynen böyle dedim. Kızın eline zaten 1-2 senelik evli hiç para geçmiyormuş. Birsey alacağı zaman kaynanasıyla alıyorlarmış. İsleri ortak para ortak.Neyyyyy tövbe yarabbim ya kör oldum valla
Of çok zor ya Allah yardım etsinValla bende aynen böyle dedim. Kızın eline zaten 1-2 senelik evli hiç para geçmiyormuş. Birsey alacağı zaman kaynanasıyla alıyorlarmış. İsleri ortak para ortak.
Aminn İnsaAllahOf çok zor ya Allah yardım etsin
Bende e bebekten aldım 5 tane yenidoğan 5 tane 3 aylık aldım badileri gerisini sonra alırız diye düşündüm.Ya badileri boy boy aldım e bebekten mesela 4 tane 3 ay 4 tane 6 ay 4 tane 9 ay gibi ama küçükler yani bebek hemen giyer onları . Tulumları da öyle boy boy aldım abartmadım açıkcası . Birde benim görümceler de birşeyler almışlar güya ama resim filan atılmıyor hiç fikrim sorulmuyor buna sinir oluyorum açıkçası
Sagolasın 2013 c180. Değişiklik düşünmüyorduk ama denk geldi. Kazasız belasız inşGuzel gunlerde kullanin ne aldiniz?
Öyle söyleyemiyorum ya huyuma sinir oluyorumBende e bebekten aldım 5 tane yenidoğan 5 tane 3 aylık aldım badileri gerisini sonra alırız diye düşündüm.
Görümcem de bunları aldıktan sonra atti bana ama zevkine güveniyorum ve kaliteli alacağını biliyorum.
Ben ikinci kez almiyim diye haber verip resim atıyor.
Sen kesinlikle haklisin bu konuda bende olsam sınır olurum.resim atmak istemeyebilir belki ama aynı şeylerden birkaç tane alınmış olur Enazindan ben mesela 3 tane tulum aldım,bir nevresim aldım,battaniye aldım,çorap aldım falan diye bunları saysa da senin icin yeterli olurdu en azından bu yapılsa. sen nevresim alinmiş diye almazsın tekrardan veya tulum almazsın v.s v.s
Keşke açık acik sorsaydin neler aldığını.Bende tekrar almiyim aynılarını ihtiyaç olan başka şeyleri alıyım falan deseydin.
Yaa valla iyi dayandın helal sana.yani belirsizlikte çok kotü bir de bütçeye dokunuyor. Neyse saglığınız iyi olsun daOğlanın okulunu değiştirdim kreşten memnun kalmadık kolejin anasınıfına verdim gittiğimiz sehirlerde devam eder.Eşim 25 i gelecek sözde ama tabur komutanı o tarıhte donecekmıs adam yine kaldı.5gun sonraya baktım bilet aldığımız fiyatın 2katı hep bize valla zararı ben anlamadım her izin zamanı 3kez bilet değiştiriyor.Suan Irak’ta yaza kadar orada olacakmış.Tercih yaptı Balıkesir, Malatya,Sivas,Edirne,Manisa ,Samsun yazdık artık 5yıl yaşayalım birlikte aynı şehirde.7yıldır orada burada canımıza yetti
İnş cnm Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınSagolasın 2013 c180. Değişiklik düşünmüyorduk ama denk geldi. Kazasız belasız inş
Birde benim istemediğim şeyler alınıyor t ile başlayan bir plastik filan satan marka var ya 3 aylık hamileydim oğlana o markadan suluk almış hani şu içi kokmuyor filan deniyor ama aslında kokuyor ya kocaman ağzı var . Ben onu kullanmam mesela almışBende e bebekten aldım 5 tane yenidoğan 5 tane 3 aylık aldım badileri gerisini sonra alırız diye düşündüm.
Görümcem de bunları aldıktan sonra atti bana ama zevkine güveniyorum ve kaliteli alacağını biliyorum.
Ben ikinci kez almiyim diye haber verip resim atıyor.
Sen kesinlikle haklisin bu konuda bende olsam sınır olurum.resim atmak istemeyebilir belki ama aynı şeylerden birkaç tane alınmış olur Enazindan ben mesela 3 tane tulum aldım,bir nevresim aldım,battaniye aldım,çorap aldım falan diye bunları saysa da senin icin yeterli olurdu en azından bu yapılsa. sen nevresim alinmiş diye almazsın tekrardan veya tulum almazsın v.s v.s
Keşke açık acik sorsaydin neler aldığını.Bende tekrar almiyim aynılarını ihtiyaç olan başka şeyleri alıyım falan deseydin.
Sağol canımcanım meme reddini burnu tıkalı oldugundan yapıyordur agzıda kapalı olunca nefes alamıyor o yuzden tercıh etmıyor gecmıs olsun cnım
Canııım, ben de yaptım yedik az önce,Ay gerçekten miçok sevindim birkaç kere yapınca pratikleşiyorsun İnan vazgeçemezsin biz çok seviyoruz
Ay rica ediyorum sanırım hafif büyük yapmışsın 21 çıkmışCanııım, ben de yaptım yedik az önce,
Hamuru çok güzel tuttu
Cikolata sosunu hazır kullanacaktım şekersiz olduğu için acı olmadın diye
Kremasina 2 kaşık şeker koydum ben.
Hamurdan da 21 tane çıktı
Hiç evde yapacağımı düşünmemiştim valla
Öğrenmenin yaşı yokmuş
Teşekkürler tekrar.....
Cikolata sosunu hazır mı kullanıyorsun, kendin mi yapıyorsunAy rica ediyorum sanırım hafif büyük yapmışsın 21 çıkmışhamur şahane tutuyor tek sorun fırının kapağını açmadığımız için pişme durumunu çözemiyordum sonra öğrendim afiyet olsun
Hazır alıyorum ya pakette oluyorda sütle karıştırıp pişiriyorumCikolata sosunu hazır mı kullanıyorsun, kendin mi yapıyorsun
Yaaaaa evet bende dün yaptım Harika olduCanııım, ben de yaptım yedik az önce,
Hamuru çok güzel tuttu
Cikolata sosunu hazır kullanacaktım şekersiz olduğu için acı olmadın diye
Kremasina 2 kaşık şeker koydum ben.
Hamurdan da 21 tane çıktı
Hiç evde yapacağımı düşünmemiştim valla
Öğrenmenin yaşı yokmuş
Teşekkürler tekrar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?