Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Amin canım benim inşallah ya sağlıklı doğum yapayım sonrası iyi geçsin aileler geldiği zaman sorun olmasın tek istediğim bu şuan

Tünaydın ay dün gece 2 de ancak uyudum . Normalde sabah erken kalkarım ve 08:00 de kalkardım eşim gelmeden kahvaltı hazırlardım . İlk kez eşimin telefonuna uyandım oda 10:00 olmuş 1 saat geç kalmış nöbetçi arkadaş gece bir sorun sebebi ile sabah geç kalmış eşim geldi birlikte kahvaltı hazırladık mutfağı toparladım . Eşim kamuflajı makinaya attı bende astım inşallah kururlar ya akşama sevdiğim dürümcüye gideceğiz balık yiyecektik eşim dün nöbette arkadaşlarını kırmamak için balık yedi . 30 TL harcamış . Birkaç eksik var ordu evinden alacağız para çekip altın alacağız heyecanlandım bayadır alamamıştık

Hediye götürürsün kullanmadıklarını boşver boşuna niye aldınız diye diyaloğa gerek yok.dis cikarirken eline verirsin yada kemirsin diye oyincak niyetine.begendiklerini seçersin içinden onları kullanırsın.

slm Kızlar;
Öğlen barbunya ve bamyayı bitirdik...
akşam dışarıda balık yiyeceğiz. Ev süpürüldü bulaşık makinesine bulaşıkları yerleştirdim makineye girmeyenleri yıkadım. Eşim de çamaşırları astı.

Hafta sonu dışarıya çıkmadık.Cuma fazla fazla harcanmisti
Dün internetten sipariş verdim.Ogluma pijama ve kazak,eşimede kazak u.s poloda indirimlilerden seçtik.Ayrica bebek bezi ve tek kullanımlık alt açma örtüsü söyledik.Dun eşim yakındaki markete gitti salata malzemesi mantar peynir falan aldi.oradan da a 101 e gitti ıslak mendil k.mercimek ve kup şeker aldı sanırım 100tl tutmuştur hepsi.
Bugüne dünden biber dolma ve mercimek çorbası var. Yarın için sucuklu kuru fasulye ve sebzeli bulgur pilavı koydum ocağa.Supangle de yaptım şimdi ütüye girişeceğim

27 tl ilaçlar.
3tl pogaca istedi yavrum hasta yesin.
Bir makina çamaşır attım makinaya birazdan temizlik yapacagım
Geçmiş olsun kuzuyakış gelince çocuklar hastalıktan kurtulamıyor.Okadar çok strese giriyorum ki hastalanacak oğlum diye.Havalarda borden buz gibi oldu buralarda.

Bu ay bende alamadım gram bile.Ama çok eksikler cıktı havalar soguyunca.şehir dışında doktora falanda gittik.2 ay boyunca maasim da rapora kesilince baya zorladi bizi.Enazindan eksiye falan girmeden idare ediyoruz diye seviniyorum.
Bu balık meselesi içimde dert vallaayda bir yerdik ancak balığı ama doktor haftada 2 kez yemen lazım diye yeni son kontrolde belirtti.Birde haftada 2 kez kırmızı et yemen lazım dedi.ikisiylede aram hayatım boyunca pek olmadi çok az tuketiyorumBirde balık memleketinde yaşıyoruz Doktorda özellikle bunu hatırlattı başka şehirlerde bizim kadar taze ve çeşitli balık bulamıyorlar bizde denizden çıktığı gibi yeme imkanımız var dedi.

kahvaltı yapıldı Yataklar toplandı bulaşık makinesi açtım yıkandılar yerleştirdim. Bir makine beyazlar yıkandı astım. Evi süpürecektim ama hiç canım istemedi yarın yaparım:)

buzluktan taze fasulye çıkardım kıymalı yemeğini yaptım. Dünden mercimek çorbası var.
Islak kek biraz da akşam çayla yer eşim. Ben yemiyorum:)

yani bugün sıfır harcama çok şükür

eşimi alışverişe gönderdim .215 lira harcamış .aldığı işe yarar tek şey balık .çupra almış 50 lira Ödemiş .diğerleri ıvır zıvır.ketcap buzdolabı poşeti kahve gece lambası gibi ..
Balık mevsimi geldi. Doktorlar haftada iki kez diyor.
En az bir kez yemeğe çalışacağız artık .baliksiz olmaz.
bu ay Ocak bütçesini yaparken haftalık 80 lira da balığa ayıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…