- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.081
Amin canım benim inşallah yaYaaaaa evet bende dün yaptım Harika oldutuce_tuce nin tarifiydi muhteşem oldu bugün bitti kızım soruyor ne zaman yapacaksın diye
Bugün ablama da tarifi verdim onunda çocukları çok beğenmiş kızzzzzz tuçe Allah razı olsun valla çocukları çok mutlu ettin sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallahhhh
Çok geçmiş olsun27 tl ilaçlar.
3tl pogaca istedi yavrum hasta yesin.
Bir makina çamaşır attım makinaya birazdan temizlik yapacagım
Aslında bunu sorabilirsin iki iki aynı şey olmasın halası bende diğer eksikleri alıyım diye.Öyle söyleyemiyorum ya huyuma sinir oluyorum
Hediye götürürsün kullanmadıklarını boşver boşuna niye aldınız diye diyaloğa gerek yok.dis cikarirken eline verirsin yada kemirsin diye oyincak niyetine.begendiklerini seçersin içinden onları kullanırsın.Birde benim istemediğim şeyler alınıyor t ile başlayan bir plastik filan satan marka var ya 3 aylık hamileydim oğlana o markadan suluk almış hani şu içi kokmuyor filan deniyor ama aslında kokuyor ya kocaman ağzı var . Ben onu kullanmam mesela almış
Geçmiş olsun kuzuya27 tl ilaçlar.
3tl pogaca istedi yavrum hasta yesin.
Bir makina çamaşır attım makinaya birazdan temizlik yapacagım
Bu ay bende alamadım gram bile.Ama çok eksikler cıktı havalar soguyunca.şehir dışında doktora falanda gittik.2 ay boyunca maasim da rapora kesilince baya zorladi bizi.Enazindan eksiye falan girmeden idare ediyoruz diye seviniyorum.Tünaydın ay dün gece 2 de ancak uyudum . Normalde sabah erken kalkarım ve 08:00 de kalkardım eşim gelmeden kahvaltı hazırlardım . İlk kez eşimin telefonuna uyandım oda 10:00 olmuş 1 saat geç kalmış nöbetçi arkadaş gece bir sorun sebebi ile sabah geç kalmışeşim geldi birlikte kahvaltı hazırladık mutfağı toparladım . Eşim kamuflajı makinaya attı bende astım inşallah kururlar ya akşama sevdiğim dürümcüye gideceğiz balık yiyecektik eşim dün nöbette arkadaşlarını kırmamak için balık yedi . 30 TL harcamış . Birkaç eksik var ordu evinden alacağız para çekip altın alacağız heyecanlandım bayadır alamamıştık
Şurda göz önünde olsun. Bende ekran resmi alayim.tuce_tuce canım ya şu meşhur profiterol tarifini yazar msn sana zahmet bulamadım geride kalmış baya canım çekti vallahi kızlar öyle methettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?