Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz balık memleketindeyiz ama ailecek pek tüketmiyoruz.Keske haftada enazindan bir kere yeme alışkanlığımız olsa.Oglum da zoraki kavga gürültü yiyor

Kendime bir güzellik yaptım çanta siparişi verdim 2-3 aydır erteliyordum 72 tl kartı dahil instagramdan sipariş verdim bakalım

Selams canlarım geldim ki profiterol tarifi bulunmuş yoksa yazacaktım hemen ezbere yazıyorum zaten zerya271210 S Salty . Ordu evinde gittik 45 TL harcadım orada . 450 TL çeyrek altın 260 TL gram aldım . 20 TL dürüm yedik 10 TL çayın yanına ıvır zıvır aldım . Eve geldik hemen altınları sakladım az sevdim önce tabi çay koydum

Tuce muhallebi ye şeker konuyor muydu yazmamışsın ben yarım bardak koydum tatlı yüsss numara oldu ellerine sağlık tarif için teşekkür ederim

Güle güle kullan altınları şakırtıları tıkırtıları şıngırtıları ne hoşştur

Tuce muhallebi ye şeker konuyor muydu yazmamışsın ben yarım bardak koydum tatlı yüsss numara oldu ellerine sağlık tarif için teşekkür ederim
Aaaaa yazmamış mıyım ben şok aynen 1 bardak şeker su bardağı . Bu arada sirkencubin kremşanti demişti evet onu da bazen koyuyorum blender dan da geçiriyorum kıvamı efsane oluyor dene kesin afiyet olsun

Güle güle kullan altınları şakırtıları tıkırtıları şıngırtıları ne hoşştur
Ay yok ya çeyrek öyle duruyorlar zor gün parası . Oğlumun hediyeleri ile bilezik yapacağım tabi yetişirse . Yetişmezse üzerini tamamlayıp öyle yapacağım annem bileklik aldı doğum hediyesi ama süpriz daha görmedim daha iyileri tüm isteyenlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…