- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.121
HahahhaHay allah razı olsun. Bulcam diye gözlerim kanadı
Bu arada iyi akşamlar herkese. Dahil olmasamda takipteyim. Doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bir avazda kurtarsın rabbim.
Hafta sonu 3 çeşit tatlı yaptım ama benimde aklım kalmıştı 2 çocukla usendim geçmiş okumaya kaderime kusmustum valla iyi oldu haftaya artikHay Allah razı olsun hemen o sayfaya gidip ekran görüntüsü aldım.
Ben de kaç gündür Tuğçe’den tekrar istesem diye düşünüyorum ama kız hamile zahmet vermek istememiştim :)
Evet canım gelişimleri için çok sağlıklı gerçektenben de İlk bebişimde kaynatırdim buz poşetlerinde , karton bardaklarda saklardım.
Birkaç ay sonra tekrar başlayacağım
Canım ben netten baktım hamurunu pişirip difrizde saklayabiliyormuşuz boş bi anımda yapacam Atacam buzluğa hem daha kolay olur ,,,, kızım bayıldı Cuma günü yapmıştım bitti hemen diyor ne zaman yapacaksınHafta sonu 3 çeşit tatlı yaptım ama benimde aklım kalmıştı 2 çocukla usendim geçmiş okumaya kaderime kusmustum valla iyi oldu haftaya artik
Bende denedim duruyor buzluktaCanım ben netten baktım hamurunu pişirip difrizde saklayabiliyormuşuz boş bi anımda yapacam Atacam buzluğa hem daha kolay olur ,,,, kızım bayıldı Cuma günü yapmıştım bitti hemen diyor ne zaman yapacaksın
Ayyyy cqnım valla ilk defa pişirince stres oldum sönecek sönmeyecek diyeeeeee ben doldururum tamam sen hamuru hazırlaaaaBende denedim duruyor buzluktaen gıcık olduğum şey içlerini doldurmak nedense ben size yaparım siz bana içlerini doldurun yeter
Canım senin çocuğun adı ne olacak kaynanalara söylediniz mi?Bende yapacağım oğluşuma ayyy ❤❤ Bu arada artık biraz sıkılmaya başladım Kızlar ya
Ben tarifin görüntüsünü kaydettim ama çok sonra yaparım.Tucecim senin tarifi kulübün yarısı almıştır herhalde.
Tucenin profiterolu.
Bu hafta tatlı olarak yapilir
Aynen canım yaparsam 2 ölçek yapacam.bos zamanında olmasi iyi olur .afiyet olsun kuzularina inşaallah. Tuce_tuce çok teşekkür ederim. Sıkılman çok doğal annen olsa yoldaş olurdu sana neyse az kaldı annene ve oglusuna kavusacaksin sağ salim inşaallahCanım ben netten baktım hamurunu pişirip difrizde saklayabiliyormuşuz boş bi anımda yapacam Atacam buzluğa hem daha kolay olur ,,,, kızım bayıldı Cuma günü yapmıştım bitti hemen diyor ne zaman yapacaksın
Geçen masterchef te yaptılar gördün müAyyyy cqnım valla ilk defa pişirince stres oldum sönecek sönmeyecek diyeeeeee ben doldururum tamam sen hamuru hazırlaaaa
Einstein mi demişti her şeyi anldım gelir vergisini anlamadım diyeOcak ayından itibaren mesela maaş alıyoruz ya belirli bir gelir seviyesine ulaştığımız zaman (diyelim ki 25 bin TL kazandık ) o gelir seviyesinde yüzde 20 vergi dilimine giriyoruz ve yüzde 20 vergi kesilmeye başlanıyor . Bizim için genelde haziranda olmuş oluyor . Kazanç seviyesini biliyordum ama valla şuan aklımdan uçtu kaç TL olduğu yanlış bilgi vermeyeyim. Sonra ekim kasım Aralık gibi toplam gelir seviyemiz yine yükseliyor diyelim ki Ocak - Haziran arası 25 bin TL gelir elde etmiştik yüzde 20 e girmiştik şimdi de diyelim ki gelir seviyemiz 40 bin TL oldu bu sefer de yüzde 27 vergi dilimine giriyoruz devlet yüzde 27 oranında vergi kesiyor . Biz sanırım 27 ye girmiyorduk hiç ( yanlış bilmiyorsam) ama eşime komutanlık görevi gelince ve maaşa az da olsa bir zam gelince o dilime girer olduk . İnşallah anlatabilmişimdir
Evet eşim söyledi kv sordu eşimde söylemiş o anCanım senin çocuğun adı ne olacak kaynanalara söylediniz mi?
Rica ediyorum canım afiyet olsunAynen canım yaparsam 2 ölçek yapacam.bos zamanında olmasi iyi olur .afiyet olsun kuzularina inşaallah. Tuce_tuce çok teşekkür ederim. Sıkılman çok doğal annen olsa yoldaş olurdu sana neyse az kaldı annene ve oglusuna kavusacaksin sağ salim inşaallah
Öyle oldu cidden pürecimTucecim senin tarifi kulübün yarısı almıştır herhalde.
Tucenin profiterolu.
Bu hafta tatlı olarak yapilir
Valla bende aynı hislerdeyimEinstein mi demişti her şeyi anldım gelir vergisini anlamadım diyeYüzlerce lira gelir vergisi ödüyorum. Vergilerimin devlet baba tarafından çar çur edilmemesini canı gönülden diliyorum
He kızzzzzz gördüm güzidenin ki neydi öyle şelale olmuştuGeçen masterchef te yaptılar gördün mü
Teşekkürler canımAynen canım yaparsam 2 ölçek yapacam.bos zamanında olmasi iyi olur .afiyet olsun kuzularina inşaallah. Tuce_tuce çok teşekkür ederim. Sıkılman çok doğal annen olsa yoldaş olurdu sana neyse az kaldı annene ve oglusuna kavusacaksin sağ salim inşaallah
Aynen ay yasinin kiler feciydi evde bağırıyorum olmadı olmadı yanlış yaptınız diyeHe kızzzzzz gördüm güzidenin ki neydi öyle şelale olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?