Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hay allah razı olsun. Bulcam diye gözlerim kanadı

Bu arada iyi akşamlar herkese. Dahil olmasamda takipteyim. Doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bir avazda kurtarsın rabbim.
Hahahha

Hay Allah razı olsun hemen o sayfaya gidip ekran görüntüsü aldım.
Ben de kaç gündür Tuğçe’den tekrar istesem diye düşünüyorum ama kız hamile zahmet vermek istememiştim :)
Hafta sonu 3 çeşit tatlı yaptım ama benimde aklım kalmıştı 2 çocukla usendim geçmiş okumaya kaderime kusmustum valla iyi oldu haftaya artik

Hafta sonu 3 çeşit tatlı yaptım ama benimde aklım kalmıştı 2 çocukla usendim geçmiş okumaya kaderime kusmustum valla iyi oldu haftaya artik
Canım ben netten baktım hamurunu pişirip difrizde saklayabiliyormuşuz boş bi anımda yapacam Atacam buzluğa hem daha kolay olur ,,,, kızım bayıldı Cuma günü yapmıştım bitti hemen diyor ne zaman yapacaksın

Bende denedim duruyor buzlukta en gıcık olduğum şey içlerini doldurmak nedense ben size yaparım siz bana içlerini doldurun yeter

Bende denedim duruyor buzlukta en gıcık olduğum şey içlerini doldurmak nedense ben size yaparım siz bana içlerini doldurun yeter
Ayyyy cqnım valla ilk defa pişirince stres oldum sönecek sönmeyecek diyeeeeee ben doldururum tamam sen hamuru hazırlaaaa

Aynen canım yaparsam 2 ölçek yapacam.bos zamanında olmasi iyi olur .afiyet olsun kuzularina inşaallah. Tuce_tuce çok teşekkür ederim. Sıkılman çok doğal annen olsa yoldaş olurdu sana neyse az kaldı annene ve oglusuna kavusacaksin sağ salim inşaallah

Einstein mi demişti her şeyi anldım gelir vergisini anlamadım diye Yüzlerce lira gelir vergisi ödüyorum. Vergilerimin devlet baba tarafından çar çur edilmemesini canı gönülden diliyorum

Canım senin çocuğun adı ne olacak kaynanalara söylediniz mi?
Evet eşim söyledi kv sordu eşimde söylemiş o an kayınvalidem de önüne arkasına birşey koymayacak mısınız demiş eşimde yok anne demiş ismi Söylemeyeyim yeterince ifşa oldum kocam bile tanıyor beni buraya yeni birisi gelirse benim kocam olabilir

Rica ediyorum canım afiyet olsun

Einstein mi demişti her şeyi anldım gelir vergisini anlamadım diye Yüzlerce lira gelir vergisi ödüyorum. Vergilerimin devlet baba tarafından çar çur edilmemesini canı gönülden diliyorum
Valla bende aynı hislerdeyim sabah eşim kamuflajını getirdi cebinde imza kalemleri var dedim ki aman dikkat et kalemlere birşey olmasın cepleri kontrol et o kalemler bizim vergilerle alınıyor markalar birde

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…