Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ispanak ıslattım sirkeli suya birazdan yıkayacağım bir bardak daha çay içeyim de bi süpürge gezdireyim bakalım . Yarın arkadaşıma gidecektim benim çiçeğimden ona sitil yapacağız . Gruptan yazdı ki diğer kızlara gelin kahvaltı yapalım diye bende boşver kısır yapalım pratik dedim herkes evet evet dedi saatte öyle uygun oluyordu herkese anlaştık . Kız da az önce aramış ki kısırı sen yapar mısın ben yapamıyorum ne malzeme lazım diye yaparım tabi dedim şaşırdım biraz bazen bazı durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası şaşırıyorum bu yaz konservesini de benimle bir arkadaş daha var ikimiz yaptık . Onun mutfağında çalışmak istemiyorum çok kirli ya

Kızlar duşa kabin temizliğini neyle yapıyorsunuz? Ne denesem eve gelen hanımın yaptığı gbi olmuyor.3 Hafta izinliyim yardımcımda gelmeyecek.Güzel bir formül lazım bana.
Sirkeyi limon tuzuyla karistir erimesini bekle bu karisimla sil dusa kabini biraz bekledikten sonra duru suyla sil yeni gibi oluyor kirec adina hic birsey kalmiyor.

Bende Sana yazacaktım nasılsın
Iyiyim canim sukur son haftalardaki klasik sikayetleri saymazsak bu aksam yine doktor kontrolum var bakalim nasil gececek. Kac gundur camasir dolap ici duzenleme vs bunlarla ugrasiyorum elime ne gectiyse attim makinaya bebek gelmeden hersey temiz olsun bir taraftan oglan var oda durmadan huysuzluk yapiyor. Bebek dogunca ikisini nasil idare edecegim aceba cok merak ediyorum. Sen nasilsin canim nasil geciyor son gunlerin?

İyiyim sanırım ya bilmiyorum ki lavabonun önünde durup birşeyler yıkamak zulüm karnımdan yetişemiyorum eğiliyorum gibi sırtım ağrıyor bende az önce sandalyeyi çektim üzerine çıkıp tezgaha oturdum ıspanağı öyle yıkadım ben biraz sabırsızlanmaya başladım desem . Cumartesi randevumuz var çatıya bakacak ilk kez muayene olacağım oğlum inşallah kg almıştır yine

Bu arada esim babasina olan araba borcunun taksitlerini yukseltmek istiyor bundan sonda ayda 2 bin tl odeyelim bir senede bitsin diyor. Bize 3 bin tl gibi bir rakam kaliyor kiramiz yok ev bizim ama yinede iki cocukla bir dunya masraf olacak. Arabayi borcunu bitirdikten sonra kendi adina alacaksin degilmi diyorum hayir ne gerek var kalsin babamin adina diyor. Sinirlendim vallahi yok oyle birsey dedim baban son kurusuna kadar parasini aliyorsa sende arabayi kendi adina alacaksin dedim. Bakariz diye gecistiriyor dunden beri. Sinir etti beni.

Canim ya son gunler agir geciyor gercekten. Bende egilip kalkmakta cok zorlaniyorum ama az kaldi insallah ☺ bende sabirsizlaniyorum artik ya bir an once dogsa diyorum . Insallah randevun guzel gecer bizede haber ver

Buarada bugün ne aldığımı yazmaya gelmiştim arkadaşlar ben Alf Handy aldım inşallah pişman olmam hem böyle hazırlıksız misafirliklerde işime yarar diye düşündüm. Kullanan varsa beni bulsun

Buarada bugün ne aldığımı yazmaya gelmiştim arkadaşlar ben Alf Handy aldım inşallah pişman olmam hem böyle hazırlıksız misafirliklerde işime yarar diye düşündüm. Kullanan varsa beni bulsun
O neyse artık ben bilmiyorum ya

Aynı benim kocamın taktiği bakarız olur nasıl olsa erken daha söyleriz gibi şeylerle uzun zaman geçiriyor örnek oğlumun adı için tam 2 ay yalvardım söyletememiştim Buda o hesap maşallah yani ne demek dursun acaba

Canim ya son gunler agir geciyor gercekten. Bende egilip kalkmakta cok zorlaniyorum ama az kaldi insallah ☺ bende sabirsizlaniyorum artik ya bir an once dogsa diyorum . Insallah randevun guzel gecer bizede haber ver
Randevudan çıktığınız zaman müsait kalınca beni etiketler misin acaba merak ediyorum

İlk kez duydum öğrenmiş oldum belki bilen vardır alya bilir belki ya

Genelde kedisi ya da evinde bebek olanlar kullanıyormuş yorumlarda gördüm bakterileri %99 öldürdüğü söyleniyo buharlı temizliğin. Nekadar doğru bilmiyorum siz de hamileymişsiniz siz de araştırabilirsiniz çocuğun oyuncaklarını kişisel eşyalarını temizlersiniz belki Aldık ama inşallah pişman olmam

En sinir oldugum cevap bakariz. Ben net olmaktan yanayim valla. Ya birde araba icin belirli bir tutarda anlasmislardi piyasa degerine gore sonra piyasa yukselince babasi kendi basina yukseltmis esimin kendisine olan borcunu. Hadi onada tamam ama bir baba kendini ogluna karsi saglama almaya calisiyorsa oglununda en dogal hakkidir ayni seyi yapmak. Dunyanin bin turlu hali var anlasmazliklarm kavgalar hep boyle sebeplerden oturu cikiyor basta isini saglama almiyor insanlar sonra yok soyle oldu boyle bitti.

Son kontrolde 2900 gramdı 36 hafta . Şimdi 37 nin içinde Cumartesi bakalım kaç olacak 2 seferdir 15 günde 500 gram alıyordu yavaşlamış mıdır acaba doğum yakın diye
Masallah kilosu guzelmis. Benimde bebek asagi yukari ayni doktor en son dogumda 3.5 kiloyu bulur demisti ama bakalim artik. Benim oglan daha tosundu

Senin görümce vs var mı araba resmen miras malı olmuş farkında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…