- 15 Nisan 2017
- 3.535
- 9.171
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.181
Ben denedim cok memnun kaldim. Banada bir arkadas tavsiye etmisti. Ilk basta pek umidim yoktu ama sonucu gorunce cok memnun kaldim. Ama ilk surdukten sonra biraz beklemen gerekiyorki etkisi gostersin. Bana tavsiye eden arkadas bos fisfisa koyup sıkıp beklettigini soylemisti ama bende bos fisfis olmadigi icin klasik usulde yaptim. Bir deneyin en azindan dogal zararli kimyasallardan iyidir.Canısı bu doğru mu kesin mi yapcam bak hayallerim suya düşmesin haftaya kayınvalideciklerim geliyo
Ben hiç kg almıyorum ya bu çocuk nereme kg alıyor ben anlamıyorumMasallah kilosu guzelmis. Benimde bebek asagi yukari ayni doktor en son dogumda 3.5 kiloyu bulur demisti ama bakalim artik. Benim oglan daha tosundu
Ya bende küçük banyoda mı denesem çünkü sürekli por çöz kullanamıyorum orası dar küçük diye . Fayanslar siyah beyazBen denedim cok memnun kaldim. Banada bir arkadas tavsiye etmisti. Ilk basta pek umidim yoktu ama sonucu gorunce cok memnun kaldim. Ama ilk surdukten sonra biraz beklemen gerekiyorki etkisi gostersin. Bana tavsiye eden arkadas bos fisfisa koyup sıkıp beklettigini soylemisti ama bende bos fisfis olmadigi icin klasik usulde yaptim. Bir deneyin en azindan dogal zararli kimyasallardan iyidir.
Ben denedim cok memnun kaldim. Banada bir arkadas tavsiye etmisti. Ilk basta pek umidim yoktu ama sonucu gorunce cok memnun kaldim. Ama ilk surdukten sonra biraz beklemen gerekiyorki etkisi gostersin. Bana tavsiye eden arkadas bos fisfisa koyup sıkıp beklettigini soylemisti ama bende bos fisfis olmadigi icin klasik usulde yaptim. Bir deneyin en azindan dogal zararli kimyasallardan iyidir.
Kaynim var birtane. Aynen iste bunu anlatamiyorum esime. Biz o kadar sıkıntı cekelim her ay ama beyefendi devretme isini babasina soylemeye cekinsin. Bugune kadar bize dogru durust bir faydalari dokunmadi bari zararlarida dokunmasin. Ilerde ne olacagi belli olmaz haksizliga acik kapi birakmaya ne gerek var. Inan bir iki taksiti biraz az odedik diye elimiz cok sıkısıktı o siralar bir suru soylendiler. Ee o zaman sende ona gore davran oyle degilmi. Bir anne baba olarak dogru durust bir fedakarlik yaptiklari yok biz yeni evliyken bunlarin bir kac tane evi var birini satip size ev alacagiz filan dediler sonra is ciddiye binince kivirdilar o iside babama yiktilar. Ev alirken bir miktarini biz verdik bir miktarini babam. Benim iki uc parcada altinim vardi onlarisa bozdurdugumu duyunca kalp krizi gecireceklerde neredeyse niye bozdurdun onuda baban verseydi gibisinden. Kendilerinin bes kurus faydalari dokunmadi borc bile vermeyi kabul etmediler. Insan biraz sozunun eri olur. Bu yuzden guvenmiyorum onlara.Senin görümce vs var mı araba resmen miras malı olmuş farkında mısın
Ay Allah razı olsun denicem
Geceden yatmadan sıkarım sabaha kadar bekletirim hiç sorun değil yeterki beyazlasın. Gerçi ben fayansta kullancam aynı etki yaratır heralde.
Ben hiç kg almıyorum ya bu çocuk nereme kg alıyor ben anlamıyorum
Kullan canim ya birde hamilesin por coz filan cok zararli. Bir zararini gormezsin.Ya bende küçük banyoda mı denesem çünkü sürekli por çöz kullanamıyorum orası dar küçük diye . Fayanslar siyah beyaz
Bu derz aralarindaki sariligi alirmi bilmiyorum ama kirece karsi cok etkili.Ay Allah razı olsun denicem
Geceden yatmadan sıkarım sabaha kadar bekletirim hiç sorun değil yeterki beyazlasın. Gerçi ben fayansta kullancam aynı etki yaratır heralde.
Ya evet işte ondan kullanamıyorum geçen gün oturma odasının camına sürdüm balkon o tarafta olduğu için camlara su sıçrıyor ve kireç oluyordu hem açık hava hem eldiven giydim dokumadım öyle yaptım banyoya olmuyor öyleKullan canim ya birde hamilesin por coz filan cok zararli. Bir zararini gormezsin.
Ders aralarına domestos gezdirince geçiyorBu derz aralarindaki sariligi alirmi bilmiyorum ama kirece karsi cok etkili.
Kesinlikle kendi üzerine alsın babasının üzerine kalmasın. Kesinlikle diyorum çünkü ilerde sorun çıkar .tecrübeyle sabittirBu arada esim babasina olan araba borcunun taksitlerini yukseltmek istiyor bundan sonda ayda 2 bin tl odeyelim bir senede bitsin diyor. Bize 3 bin tl gibi bir rakam kaliyor kiramiz yok ev bizim ama yinede iki cocukla bir dunya masraf olacak. Arabayi borcunu bitirdikten sonra kendi adina alacaksin degilmi diyorum hayir ne gerek var kalsin babamin adina diyor. Sinirlendim vallahi yok oyle birsey dedim baban son kurusuna kadar parasini aliyorsa sende arabayi kendi adina alacaksin dedim. Bakariz diye gecistiriyor dunden beri. Sinir etti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?