- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.141
Yasin Survivor a katılacakmışAynen ay yasinin kiler feciydi evde bağırıyorum olmadı olmadı yanlış yaptınız diye
Tahmin etmiştikYasin Survivor a katılacakmış
Pismis hamur buzlukta duruyor cikardiginda ayni tat, ben bi ara yaptigimda fazla gelmisti atip denemistim. Eskiden Cok yapardim ama Artik yapmiyorumCanım ben netten baktım hamurunu pişirip difrizde saklayabiliyormuşuz boş bi anımda yapacam Atacam buzluğa hem daha kolay olur ,,,, kızım bayıldı Cuma günü yapmıştım bitti hemen diyor ne zaman yapacaksın
Yaptınızmı tercihleri?günaydın sabah kızıma poğaça ve ayran aldım dün akşam almayı unutmuştum 2.25 ona verdim kendime su alırım birazdan 1.5ta ona veririm başka harcamam olmaz gibi
belirledik birkaç yeri tam karar vermiş değiliz şimdi tercih yapcakmış eşim aralık sonuna kadar şubat gibi tekrar açılacak ya da kaldırılacak yerler belli olur dedi şarkı uzatmak isteyenler olursa o yer kalkar tercih listesinden onlar şubat mart gibi belli olur dedi.O zaman tekrar tercih yapacağız dedi bu değilde şubattaki önemliymiş eş götürülemeyen yer olursa o zaman nasıl yaparız bilmiyorumYaptınızmı tercihleri?
İlçelere bakalım istersen eşime sorarım burası için 5. Bölge diye geçiyor sanki burada ilçeler . Merkez 4. Bölgebelirledik birkaç yeri tam karar vermiş değiliz şimdi tercih yapcakmış eşim aralık sonuna kadar şubat gibi tekrar açılacak ya da kaldırılacak yerler belli olur dedi şarkı uzatmak isteyenler olursa o yer kalkar tercih listesinden onlar şubat mart gibi belli olur dedi.O zaman tekrar tercih yapacağız dedi bu değilde şubattaki önemliymiş eş götürülemeyen yer olursa o zaman nasıl yaparız bilmiyorum
sağol canım siirt merkezde var ilçelerde var hangisini yazsak eşim muhabereci 2 çocuk var okul kreş olan yer önemli benim için lojman olursa daha iyi olur göreve giderse korkarım ben tek başıma eşinin bildiği varsa eğer çok sevinirimİlçelere bakalım istersen eşime sorarım burası için 5. Bölge diye geçiyor sanki burada ilçeler . Merkez 4. Bölge
Tamam şöyle yapalım sen müsait kalınca özelden ilçeleri bana yaz birde rütbe yaz akşama eşimle ayrıntılı konuşur sana dönerim olur mu merkezdeki lojmanlar çok iyi . Kendimi oraya gidince kendi köyümüze gitmiş gibi hissediyorumsağol canım siirt merkezde var ilçelerde var hangisini yazsak eşim muhabereci 2 çocuk var okul kreş olan yer önemli benim için lojman olursa daha iyi olur göreve giderse korkarım ben tek başıma eşinin bildiği varsa eğer çok sevinirim
Ben daha hiç duşakabin temizliği yapmadım o işi temizlikçi kadın yapıyor hepKızlar duşa kabin temizliğini neyle yapıyorsunuz? Ne denesem eve gelen hanımın yaptığı gbi olmuyor.3 Hafta izinliyim yardımcımda gelmeyecek.Güzel bir formül lazım bana.
Benim 2 banyom var birisinde duşa kabin var ama cam değil plastik gibi bir malzeme . O banyoyu hiç kullanmadık. Orada çamaşır sepeti filan var . Biz ebeveyn banyosunu kullanıyoruz o yüzden diğer tarafı temizleme gibi bir durum olmuyorKızlar duşa kabin temizliğini neyle yapıyorsunuz? Ne denesem eve gelen hanımın yaptığı gbi olmuyor.3 Hafta izinliyim yardımcımda gelmeyecek.Güzel bir formül lazım bana.
Kızlar duşa kabin temizliğini neyle yapıyorsunuz? Ne denesem eve gelen hanımın yaptığı gbi olmuyor.3 Hafta izinliyim yardımcımda gelmeyecek.Güzel bir formül lazım bana.
Kızlar duşa kabin temizliğini neyle yapıyorsunuz? Ne denesem eve gelen hanımın yaptığı gbi olmuyor.3 Hafta izinliyim yardımcımda gelmeyecek.Güzel bir formül lazım bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?