Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım ne yap et al arabayı üstüne. Ben bizim arabayi almak için kredi çektim kb kendi memleketinden alınca üstüne aldı ve geçenlerde bir kavgada o araba benim siz ne yapıyorsanız yapın dedi .böyle varya 3 yıl kredi ödemisim sıkıntı cekmisim nasıl kalbim daraldı nasıl anlatamam. Mantıklı olan senin alman .ben suan arayı iyi tutmaya çalışıyorum çünkü el mahkum çocuklarıma bakıyorlar aynı evde yaşıyorum. Ama sen bile desen kuserse kussun. Dünya Hali bu kimse alınmasın. Ben 2 çocuğumu bırakıp işe giidiyorsam kimseler kusuruma bakmasın yani .hakkını ara .benim kocamda babamda kalsın babam doğru insan dedi al gördü dogrumu yamuk mu.

günaydın dün akşam markete gittim kızımla 1 paket süt 2 tane küçük süt 2 tane küçük ayran beyaz peynir 30 tl kk dan çektirdim bugün harcama yapmam diye umut ediyorum ekmek var evde sebze kızartması yaparım akşama yanına çorba yeter diye düşünüyorum

Kayinabaniz resmen hakkinizi yemis. Ben babasi kesin oyle birsey yapacak demiyorum ama belli mi olur. Goruyoruz duyuyoruz etrafimizda. Hadi kp birsey oldu abiside ortak olacak. Ne malum sorun cikarmayacagi. Insanlarin ic yuzu hep boyle durumlarda cikiyor ortaya.

elektrik 97 gelmiş sıcak su ve ısınma 170 ödedik 150 aidat bu ay ne kadar gelir ısınma ve sıcak su bilmiyorum elektrikte fazla gelebilir misafirim çok oldu fırın ocak çok çalıştı aralık ayını atlatsaydık hayırlısıyla ödemeler yoluna girerdi inşallah

Bencede ama sorun şu annem gelince kv hemen gelecek . Birde babam çok yanlız kalacak ona zor olacak diye tedirginim sirken
bence anneni erkenden çağır kvye söylemek zorunda değilsin izninde anneni doya doya göremedin zaten beraber vakit geçirirsin doğum anında yanında olur eşinle beraber destek olurlar sana

Kv ye bu kadar şeffaf olmak zorunda değilsiniz. Annenin erken geldiğini bilmeyiversin. Baban da biraz kendi başına idare edemez mi?
Cumartesi günü 38+2 oluyoruz doktor çatı muayenesi yapacak bakalım ne diyecek açılma vs varmı doğum için konuşcağız . Sonra annemle konuşucam hafta sonuna gelsin gibisinden . Ya kv de gelsin yapacak birşey yok burası onun oğlunun evi . Annem geçen gün dedi ki ben geliyorsam oda gelecek ben herkese bakarım portakalı suyu sıkarmış kahve yaparmış öğlene kek yaparmış önemli değilmiş . Annem kv hakkında hiç dinlemez beni konuşturmaz . Doktorla konuşayım normal doğum derse ki aşırı normal doğum yanlısı yürüyüş yapacağım diyeyim annem gelince birlikte yürürüz kv gelmez zaten bizle annemle babam hergün yürüyüş yapıyorlar rutin annem alışık .

bence anneni erkenden çağır kvye söylemek zorunda değilsin izninde anneni doya doya göremedin zaten beraber vakit geçirirsin doğum anında yanında olur eşinle beraber destek olurlar sana
İzin içimde hala yara biliyor musun insanlara iyilik ettikçe kötülük yapıyorlar bana ona üzülüyorum. Annem yola çıkınca eşime söyleyeceğim anneni ara ne zaman isterse kapımız açık bekliyoruz desin . Oda ne zaman isterse gelsin gece bunu düşündüm kafama takmayacağım artık . Hayatımda hep güzel günlerde birşeyleri kafama taktığım için tat alamıyorum buda çok üzücü oluyor sonra

Penguen eşime dün soyledıgın marttaki tercihleri söyledim bizim piyade olduğu için yer çokmuş kişide çokmuş bizi etkilemezmiş açık olan yerler açık görünür yeni yer bekleme dedi

Ay yok Allah korusun.eşim Irak’ta biran önce gelsin istiyor.Son 8 ay. 7yıldır ayrıyız Yaptık tercih
Balıkesir
Malatya
Sivas
Edirne
Manisa
Samsun
Varya siz bi kurtulsanız o lanet şehirden ben bile çok mutlu olacağım nefret ediyorum eşinin atandığı o şehirden . Bizimkiler buradayken o şehirle ortak operasyona çıkarladı 1 ay yok olurlardı of .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…