Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tekrar hayırlı olsun tuce
Doğum nasıldı zor oldu mu

Nasılsınız :))

Tuğçe güle güle buyut sakın şekerli su verme bebeğe süt den başka şey yok
Sen incir hurma ve bol bol su iç gaz yapacak şeyler yeme bide rezene gaza iyi geliyor rezene çayı iç

İnş çıkmaz ya hep kolla kendini çok agır iş yapma eşini yönlendir gene isim düşünmeye basladınız mı bizim cinsiyet belli oldu başladılar sormaya

İnş çıkmaz ya hep kolla kendini çok agır iş yapma eşini yönlendir gene isim düşünmeye basladınız mı bizim cinsiyet belli oldu başladılar sormaya
Eşim sağolsun bütün ev işlerinde yardımcı evde olduğu sürece
Isim düşündük inşallah iki ismi olucak büyük oğlumunda iki ismi var diye bunuda öyle koyalım dedik.
Isim konusunda zaten herkesin bir yorumu bir talebi var.Biz kimseye ay şu isim güzel aslında bunuda koyabilirsiniz diye fikir beyan etmiyoruz ama söz konusu biz olunca herkesin bir fikri var
Bilmem kimin eltisinin büyük çocuğunda o isim varmış diye de yorumlar var.Bu arada aramızda 15 saat olan bir ilde ve hayatımda sadece 10 yıl önce 1 kez gördüğüm ve bidaha görme ihtimalimizin milyonda bir olduğu kişinin çocuğuyla ikinci isim benziyor diye bu yorum yapılıyor 3 günde üstüne konuşuluyor

Bizimde kayınvalidenin köyünde büyüklerin ismi konuluyor kayınpederim hemen anlamı güzel olsun biz karışmıycaz dedi konu kapandı ben sevmiyorum büyüklerin isimlerini koymayı.neyse babası belirledi benimde hoşuma gitti konuyu kapattık annemde herkeste var kısmında.bu aralar geriyor beni şeker yüklemesi yaptırma dedi doktorumda babam şeker hastası bence risk alma dedi 50mgda 158 çıktı tanı testi 100mg olur dedi bişey çıkmadı şükür.annem tutturdu bebegin dengesini bozuyosun çok zararlı ben yaptırmadım falan.neyse diyorum gıcık oluyorum zararlı olsa doktor niye desin zaten bişey cıkar diye ödüm patlıyor

Ev alma durumumuz var kızlar mecburen 2017 yazından beri sakladığımız bilezikleri bozacağız. Ama evi almazsak bozduğum bileziklerin parasını gram yapıcam. Zarar eder miyim öyle olursa
Annecim sağolsun bileziği bozmama gerek kalmadı kendisi verdi peşinatı, evi alırsak onlara ödicez. Evi alamazsak iade edilen parayı anneme vericem. Bilezik boşa bozulmamış olcak.

Sarılık olmaması için bol bol süt içecek bebek.sekerli su filan değil.

Taze hurma ye canım tam mevsimi hem çok güzel süt yapıyor.
Bebiş kaç kg doğdu. Şuan nasıl iyi mi
3300 doğdu pürecim çok şükür oda bende iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…