Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde büyüklerin ismi konusu yok neyseki.Ama mesela şu sanatçıların ünlülerin falan koyduğu enteresan isimler varya onlardan öneriyorlar yada okyanus,kuzey,mayis gibi değişik isimler öneriyorlar.Biz eşimle dümdüz bir çekirdek aileyiz bizim tarzımıza ve zevkimize hiç uymayan isimler.Bizde anlamlı,hoş ve ortada isimler koymak istoyoruz uçuk isimlerden hoşlanmıyoruz, mesela kerem,kaan,deniz,yagiz,doruk,arda,emre v.s gibi isimler bizim tercihimiz.
Benim kontrolüm 3 hafta sonra tekrar ayrıntılı için prof.a gideceğiz pazartesi o ayrı bir durum,kendi doktorum 3 hafta sonra sabah ve aç olarak gel dedi Bende şeker yüklemesimi olcak dedim hayır önce açlık ve tokluk şekerine bakacağız gerek olursa eğer şeker yüklemesi yapacağız dedi.
B12 ve kanım düşük iğne verdi b12 için. kan içinde hapı değiştirdi,sabah akşam 2 taneye çıkarttı Beslenmen senin ve bebegin kilosu gelişimi iyi onun için vitamine gerek yok dedi.

tekrar hayırlı olsun tuce
Doğum nasıldı zor oldu mu
Saol zeynolincim doğum 9 cm e kadar iyiydi pilates topu kullandım herkese tavsiye ediyorum. Doğumhane kısmı biraz zordu başka bir hasta daha geldi yan odaya feciydi o kadar çok bağırdı ki hala sesi kulaklarımda .

Günaydın sabah sabah ağlayarak kahvaltı yaptım . Gece oğlum sürekli memedeydi sütüm iyice indi filan ağrıyor her yerim . Sabahta kv filan odaya geldi bez değiştirdim bacaklarına bakıyor sarılık oldu diyip duruyor sarıymış bacakları . Sürekli bir felaket tellalı gibi

ayy cok konusmasın ya lohusa kadının yanında. doktora kontrole gıdınce nası olsa bakıyorlar. sen oglusunla ılgılen oh mıs kokulu bal.

Sürekli emer o bi şey olmaz. Kaldı ki sarılık olsa bile alır fototerapiyi düzelir. Kv ne de ki çözümü olan şeyler için seni germesin.

hiç takma tuce , sen bebeğinle ilgilen yapılan yorumları hiç duyma bile. Doktor ne diyorsa o doğrudur zaten kontrole gideceksiniz.

Bu tipler insanı zorla depresyona sokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…