- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.661
Kendimi az sonra keseceğim az kaldı vallageçen gün size de yazdım ya arkadaş doğum yaptı ona altın alıyoruz eşim arkadaşıma para yolluyor diye bu olay benim kv nin yanında oldu . Az önce de eşim mama almaya gitti o ara annem ben kv kaldık . Kv anında dedi ki oğlumun numarası senin arkadaşında niye var . Hadi yuvan yıkılsa ne yapacaksın dedi ben şoka girdim anne ben güveniyorum bunda birşey yok ki dedim . Oda sen kocana güveniyorsun arkadaşın birşey yapsa ne yapacaksın dedi bana bu arada eşim mama aldı küçük boy 53 TL ödedik . Sadece gece yatarken bir ölçek vereceğiz
Hayatimda hic yemedim görmedim kiizNoldu kız ye şaşırdın
Yaaaaa çok güzel bi lezzetten mahrum kalmışsın kızzzHayatimda hic yemedim görmedim kiiz
Bakamam zaten hic birine hepsini ayni anda mi yediniz
Aman dikkat canım valla. Ben kirmizi ette yemiyorum canım yiyemem eti pisirmeye bile zor alistim vallaYaaaaa çok güzel bi lezzetten mahrum kalmışsın kızzz
Evet hepsini aynı anda yedik ama gece kolesterolüm yükseldi herhalde ateş bastı valla
Anam kadın felaket tellalı gibi ya insan sakin konuşur iyimser olur az inşaallah çok kalmadan gider kalirsin yavrunlaKendimi az sonra keseceğim az kaldı vallageçen gün size de yazdım ya arkadaş doğum yaptı ona altın alıyoruz eşim arkadaşıma para yolluyor diye bu olay benim kv nin yanında oldu . Az önce de eşim mama almaya gitti o ara annem ben kv kaldık . Kv anında dedi ki oğlumun numarası senin arkadaşında niye var . Hadi yuvan yıkılsa ne yapacaksın dedi ben şoka girdim anne ben güveniyorum bunda birşey yok ki dedim . Oda sen kocana güveniyorsun arkadaşın birşey yapsa ne yapacaksın dedi bana bu arada eşim mama aldı küçük boy 53 TL ödedik . Sadece gece yatarken bir ölçek vereceğiz
Yaaaaaaa ben bayılırım et tavuk balık ayyyyyyyy çok mu boğazlıyım neeeAman dikkat canım valla. Ben kirmizi ette yemiyorum canım yiyemem eti pisirmeye bile zor alistim valla
Dur deme öyle bende severim işkembe ve kelle fln ama sirdan fln yemedim hiçHayatimda hic yemedim görmedim kiiz
Bakamam zaten hic birine hepsini ayni anda mi yediniz
Sen iyi misin bebeğin nasıl beni boşverTuce_tuce gule gule buyut bebegini canim kv yi cok takma kafana birak konussun dursun.
Bak konu iştahsa kapışırızYaaaaaaa ben bayılırım et tavuk balık ayyyyyyyy çok mu boğazlıyım neee
Hahahahahhhhh benim boğazım senin boğazını döverrrrrBak konu iştahsa kapışırız
Sakin ol ve o mamayı usulca masaya koy. Bebek dış dünyaya Adapte olmaya çalışıyor bu arada da sana en yakın yerde olmak istiyor kalp atışını duymak istiyor. Sakin bir durumda iken de ki bakın ben lohusayım kafam güzel. Ama siz sakin olun beni hödüklendirmeyin bu sürecimi karşılıklı anlayış içinde götürelim. Çok yüzgöz olma.Sarılık filan değil ya doktor mama lazım değil çok iyi gidiyordunuz dedi
Ben diyorum bu kv lere lohusa süreci hiç haller oluyor diyeAl işte. Lohusa kadına denecek laflar mı bunlar. Allah ıslah etsin senin kv ‘ yi gerçekten
Sen nasılsın nasıl gidiyorTuce_tuce gule gule buyut bebegini canim kv yi cok takma kafana birak konussun dursun.
Bende çok severim.Yaaaaaaa ben bayılırım et tavuk balık ayyyyyyyy çok mu boğazlıyım neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?