- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.681
Idare eder. Bebek iyi masallah kilosu sagligi uykusu herseyi guzel. Ama ben toparlanamadim daha agrilarim biraz fazla. Gogus uclarim yara oldu hep krem filan suruyorum ama pek faydasi olmuyor. Sutumu agirlikli olarak sagip veriyorum bu yuzden. Bazen gunde bir iki sefer az miktarda mama vermek zorunda kaliyorum ama bunu cok sorun etmiyorum sarilik tehlikesi gecene kadar bu sekilde devam edecegiz. Psikolojik olarak biraz cokmus durumdayim ama oglumla ilgilenemedigim icim kendimi cok kotu hissediyorum ona her baktigimda icim yaniyor. Agirligi bebege verince oda mahzunlasiyor arada dalip dalip gidiyor. Sagolsun annem baya yardimci oluyor oglumun herseyiyle o ilgileniyor ama yinede icimdeki buruklugu atamiyorum. Saglik olsun zamanla toparlanip bir duzen kuracagiz.Sen nasılsın nasıl gidiyor
Oğluş mamayı emmediSakin ol ve o mamayı usulca masaya koy. Bebek dış dünyaya Adapte olmaya çalışıyor bu arada da sana en yakın yerde olmak istiyor kalp atışını duymak istiyor. Sakin bir durumda iken de ki bakın ben lohusayım kafam güzel. Ama siz sakin olun beni hödüklendirmeyin bu sürecimi karşılıklı anlayış içinde götürelim. Çok yüzgöz olma.
Idare eder. Bebek iyi masallah kilosu sagligi uykusu herseyi guzel. Ama ben toparlanamadim daha agrilarim biraz fazla. Gogus uclarim yara oldu hep krem filan suruyorum ama pek faydasi olmuyor. Sutumu agirlikli olarak sagip veriyorum bu yuzden. Bazen gunde bir iki sefer az miktarda vermek zorunda kaliyorum ama bunu cok sorun etmiyorum sarilik tehlikesi gecene kadar bu sekilde devam edecegiz. Psikolojik olarak biraz cokmus durumdayim ama oglumla ilgilenemedigim icim kendimi cok kotu hissediyorum ona her baktigimda icim yaniyor. Agirligi bebege verince oda mahzunlasiyor arada dalip dalip gidiyor. Sagolsun annem baya yardimci oluyor oglumun herseyiyle o ilgileniyor ama yinede icimdeki buruklugu atamiyorum. Saglik olsun zamanla toparlanip bir duzen kuracagiz.
Cok tesekkur ederim.strawberry_cake geçen tebrik edemedim seni. Bebeğini kucağına almışsın, vatana size hayırlı bir evlat olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.
Genel olarak iyiyim canim biraz onceki mesajimdada yazdigim gibi. Bebegimde iyiSen iyi misin bebeğin nasıl beni boşver
Oouuyy kıyamam ona ya. Bence bebeğin bakımını paylaşıp büyük oglunla ilgilen daha çok. Büyük diyorum ama o da daha bebek ya kıyamam ona benIdare eder. Bebek iyi masallah kilosu sagligi uykusu herseyi guzel. Ama ben toparlanamadim daha agrilarim biraz fazla. Gogus uclarim yara oldu hep krem filan suruyorum ama pek faydasi olmuyor. Sutumu agirlikli olarak sagip veriyorum bu yuzden. Bazen gunde bir iki sefer az miktarda vermek zorunda kaliyorum ama bunu cok sorun etmiyorum sarilik tehlikesi gecene kadar bu sekilde devam edecegiz. Psikolojik olarak biraz cokmus durumdayim ama oglumla ilgilenemedigim icim kendimi cok kotu hissediyorum ona her baktigimda icim yaniyor. Agirligi bebege verince oda mahzunlasiyor arada dalip dalip gidiyor. Sagolsun annem baya yardimci oluyor oglumun herseyiyle o ilgileniyor ama yinede icimdeki buruklugu atamiyorum. Saglik olsun zamanla toparlanip bir duzen kuracagiz.
Bende birkaç gündür büyük oğluma bakıp ağlıyorum. Hiç ilgilenemiyorum yavrumlaIdare eder. Bebek iyi masallah kilosu sagligi uykusu herseyi guzel. Ama ben toparlanamadim daha agrilarim biraz fazla. Gogus uclarim yara oldu hep krem filan suruyorum ama pek faydasi olmuyor. Sutumu agirlikli olarak sagip veriyorum bu yuzden. Bazen gunde bir iki sefer az miktarda mama vermek zorunda kaliyorum ama bunu cok sorun etmiyorum sarilik tehlikesi gecene kadar bu sekilde devam edecegiz. Psikolojik olarak biraz cokmus durumdayim ama oglumla ilgilenemedigim icim kendimi cok kotu hissediyorum ona her baktigimda icim yaniyor. Agirligi bebege verince oda mahzunlasiyor arada dalip dalip gidiyor. Sagolsun annem baya yardimci oluyor oglumun herseyiyle o ilgileniyor ama yinede icimdeki buruklugu atamiyorum. Saglik olsun zamanla toparlanip bir duzen kuracagiz.
Bende birkaç gündür büyük oğluma bakıp ağlıyorum. Hiç ilgilenemiyorum yavrumla
Ya ben hem ekmek yerim hem de ettttBende çok severim.
Et yemezsem aç hissediyorum çünkü ekmek yemiyorum .
Adana'da okurken şirdan bumbar çok yerdik. Ayyy harika. Afiyet olsunnn
İkinci çocuk yorucu gerçekten. Ben çok yoruluyorum.ya ben ikinciyi hic düşünmüyorum bunun da etkisiyle simdi bile ona bakiyorum bi bebek olsa ilgilenemesem cok üzülürüm bende siz böyle dedikce benim icim parcalaniyo
Adana'daki paça hiçbir yerde yok. Bende yapılışını orda öğrendim.Ya ben hem ekmek yerim hem de etttt
Adana da okudun demek kiii gerçekten çok lezzetli şurdan Mumbar paçaaaa
Sorma cok berbat bir duygu. Benide aglama tutuyor ogluma baktigimda ona sarildigimda icimden birsey kopuyor tutamiyorum goz yaslarimi. Sonra aklima annesiz kalan bebekler ve cocuklar geliyor daha kotu oluyorum. Allahim diyorum sen yavrularimi bensiz benide onlarsiz birakma. Annesiz olan yavrularida merhametli insanlarla karsilastir.Bende birkaç gündür büyük oğluma bakıp ağlıyorum. Hiç ilgilenemiyorum yavrumla
Tam da aynı düşünceler sarıyor beni.Sorma cok berbat bir duygu. Benide aglama tutuyor ogluma baktigimda ona sarildigimda icimden birsey kopuyor tutamiyorum goz yaslarimi. Sonra aklima annesiz kalan bebekler ve cocuklar geliyor daha kotu oluyorum. Allahim diyorum sen yavrularimi bensiz benide onlarsiz birakma. Annesiz olan yavrularida merhametli insanlarla karsilastir.
Hahaa bende yemek seçmem boğa burcu ve boğaza düşkünüm kızlar üff bide kilo almasak 7 8 kilo vermem lazim bogazimi tutarsamHahahahahhhhh benim boğazım senin boğazını döverrrrr
Evet canım burda çok güzel olur bol sarımsaklı filanAdana'daki paça hiçbir yerde yok. Bende yapılışını orda öğrendim.
Kendi suyuyla yapılıyor ohh miss
Burdakiler yoğurtla filan yapıyorçok lezzetsiz
Ayyy kilo olayına hiç girmesek geçen sene verdiğim kiloların çoğunu geri aldımHahaa bende yemek seçmem boğa burcu ve boğaza düşkünüm kızlar üff bide kilo almasak 7 8 kilo vermem lazim bogazimi tutarsam
Böyle üzülüp bir de üstüne sürekli uykusuz kalırsan olmaz ama, inşallah düzelir canım kv ile durumlar. Bebekli hayatta herşey planladığın gibi gitmeyebilir takılma hiç ayak uydur üzerinde durma, olan bize oluyor yıpranıyoruz ne gerek var keyfini çıkar laftan anlamayan anlamıyor maalesefKendimden utanıyorumherşey normaldi yatakta oğlumu emzirdim eşim geldi göbek bağı setini kullanalım dedi tmm hadi dedim . O arada oğlum uyandı tabi ağlamaya başladı . Kv geldi bende kan ter içinde giydirmeye çalışıyorum bir yandan . Dedi ki işte emzir öyle altını değiştir filan falan . Bende zaten öyle yapmıştım gergindim de . Bende anne zaten 5 dk olmadı emzirmeli dedim ki yemin ederim öyle kocam da gördü . Kv bozuldu kocam gözümün içine baktı gittiler . Bende yatakta durmaya devam ettim içerde tuğçe beni sevmiyor demiş . Kocam geldi konuşmak için sakince konuştu beni kendimden utandırdı gitti . YemekTen önce ağladım ağladım içine taş oturdu sanki . Yemek masasında Özür konuşması yaptım kendimden utanıyorum her olayın sonunda suçlu ben oluyorum bu nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor . Oğlum sürekli emmek istiyor dk başı göğsümde kv filan süt birikmiyor biraz gece mama verelim dediler mecbur kabul ettim eşim almaya gitmedi. Annesi geldi al filan dedi herşey ne kadar da zormuş bağıra bağıra ağlasam kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?