Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kuru yemişe yüzde 80-90 arası zam gelmiş haberlerde okudum şimdi.Zaten pahalıydı hepsi uçmuştur ne olacak böyle halimiz.

Bizim evde kuruyemiş çok gidiyor ya... Bizim kız kuru meyve - kuru yemiş ve normal meyve ile besleniyor... Yemek fln yediği yok zaten baya tutuyordu kuruyemiş masrafı çok üzüldüm bu habere

Günaydın Kızlar

KK ödedim 3200 TL
Elektrik ve GSM ödedim 140 TL
Ay sonuna kadar kalan nakitimiz 1300 yeter inşallah ısınma doğalgazı ve aidat bir arada bizim o ne kadar gelecek onu merak ediyorum.

Eşim hediye mont almıştı Colinsten 350 tl dün onu iade etmek istedim ama fatura ve fiş bulamadık, sadece değişim yapabildik o yüzden maalesef. Keşke sadece altın gümüş takı alsan dedim özel günlerde en azından değerli bir obje sonrada kızlara kalır benden hatıra olarak. Eşim hediye olayından hiç anlamaz. Doğum hediyesi olarak trabzon setlerin gümüş olanından istedim bakalım ne yapacak.

Toplu alışverişi yapmadık daha yağ 1 litre var şeker çok az çok tüketiyoruz arada kek kurabiye vb için lazım oluyor çay var stokta deterjan da var zeytin var kendim yapmıştım peynir biraz var onu almamız lazım kaşar çok az

masAllah canım güzel olmus dogumun suni sancıyla daha hızlı ılerliyor benim de oyle olmustu Rabbim hayırlı uzun ömür nasıp etsın fotonuza da bayıldım benim de oglumla fotolarım videolarım var her gün açıp bakıyorum hala.
foto cekımı yaptırmak ıstıyodum dogumda hem pahalıydı hem de esım ızın vermedi istemıyorum fotografcının makınesınde olmasını bayanda olsa falan dedi.komsumuz hastanede hemsıre tesadufen karsılastım ara beni bişe olunca demıstı doguma gırerken aradık sagolsun ta evden geldi dogumama girdi her anını cekti Allah razı olsun güzel bir anı kaldı

Bende bir fotocu ile görüşmüştüm ama anlaşamadık o yüzden gelmedi allahtan gelmemiş hiç gerek kalmadı doktorum olayı çözdü ekibi resim çekti

Mis gibi tarhana çorbası yaptım iki kase yedim valla :)

soğuk günlerde tarhana çorbası içmek şifa gibi geliyor bana. Oğluma da içireceğim birazdan

bugün dışarı çıkmak yok o yüzden sıfır harcama

yarın yılbaşı için görümcem davet etti bir aksilik çıkmazsa oraya gideriz. Giderken de birşeyler alırız tatlı vs gibi

Yine harcama oldu ama evde mısır kalmamıştı kg 4 tlydi 1.5 kg aldım birazda fıstık aldım 12 tuttu sanırım kk dan aldım eve geldim kızımı okuldan alınca çorba içtim 2 kase çocuklarda 1 er kase içti birazdan mısır patlatırım kahve yaparım çocuklar çok seviyor mısırı

Selams kızlar sabah doktora gittik herşey yolunda ayrıca topuk kanına da gittik . Mamaya asla ihtiyaç yok dedi ebe de doktor da . Kv de duyunca diyor ki ilk sütün hiç gelmemişti ondan mama dedim diyor . Yalandan çarpılacak tövbe tövbe ya . Benimde sütüm gelmediyse artık bilmiyorum çocuk 3 günde 300 gram almış daha konuşuyor. Arkadaşlarım geldiler bende yine pijamalarımı giydim yattım yatağa bu arada kp gelmeyecekmiş sinir oldum cidden insanlara hiç iyilik yaramıyor Çağıranda kabahat resmen . Eşim dişine dolgu yaptırdı 150 TL yoğurt aldı 20 TL başka harcama olmadı sanırım

Merhaba, market alisverisi 82$ tuttu, sehriyeli tavuk corbasi, kurufasulye, sebzeli et, pilav yaptik, yanina da Turkiye`den gelen baklavalar.

Bir kac hafta once aldigim maas cekim normalden biraz fazlaydi, aklima geldi baktim, sanirim 2. seneyi doldurdugum icin odul gibi bir sey vermisler (appreciation award yaziyor aciklamada).

Oglanin okul ucreti otomatik odemede, okul odeme bilgilerini degistirmis, esim de bu sefer senin hesaptan otomatik odeme yapalim mi dedi, a dedim yok benim hedefim var, o zaman hedefimi tutturamam, once ayri gayrimiz mi var dedi ama sonra tamam hadi sen hedefini tuttur dedi. Bu arada oglanin okul ucretinde 40$ lik artis oldu, bence makul bir artis.

Baska bir eyalette hirsizlar is yerinde Turk bir calisani oldurduler, belki haberlerde izlemissinizdir, ailesi icin yardim kampanyasi vardi, ufak bir bagis yaptim. Allah rahmet eylesin, ailesi icin cok uzuldum.

Geçen benden birkaç gün önce doğum yapan arkadaşımız için hastahaneye teraryum eve de çeyrek altın almıştık kızlarla ortak . Kargo geldi çiçek sepetinden sevgi lambası yollamışlar üzerinde oğlumun doğum günü filan saati yazıyor çok şık birşey salonumuza koydum çeyrek altında alırlar Kargo ile mi gelir bilmiyorum. Bu arada eşimin şubeden arkadaşı yurt dışı görevine gidiyor şu sürekli bize gelenler . Eşi şimdi aramış annem kv ve ben hiç sevmiyoruz kadını . Telefon hoparlördeydi kadın yine içimizi şişirdi özel şeyler soruyor ya ben bebek hangi mamayı yiyor demem mesela emiyor mu demem emiyor mu filan paylaşmak istemiyorum onunla daha zorla soruyor. Kapatınca kv İle gıcık olduk

Değişik gerçekten bu kv ler benimde sütüm 3. Gün geldi çocuk açlıktan sarılık oldu mama vermeyin diye kendini yırttı resmen en sonunda doktor kızdı aç kalmış çocuk mamaya büyüyen aptal mı oluyor dedi aldı lafı oturdu yerine eşimede çok kızdım herkesin sütü olacak diye bişey yok zaten erken dogum yaptım sütte geç geldi mama al git beni delirtmeyin artık yeter gidin başımdan benimde yalnız bırakın diyince ses çıkarsada dinlemedim kızım resmen süt delisi oldu çok kiloluydu obez olacak diye söylenmeye başladı anne sütü alan obez olmaz dedikçe başkalarına söyletti az emzirsin bilmem ne çeneleri hiç durmuyor kendi anneme kızsam bidaha bişey söylemez o yüzden herşeye karışcaklar söylenecekler sana hakta verseler o söylemler hiç bitmicek sen bildiğini yap canım

Ay allahım çok zor ya ne diyeceğimi şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…