- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.841
Ciddi misinKuru yemişe yüzde 80-90 arası zam gelmiş haberlerde okudum şimdi.Zaten pahalıydı hepsi uçmuştur ne olacak böyle halimiz.
Kuru yemişe yüzde 80-90 arası zam gelmiş haberlerde okudum şimdi.Zaten pahalıydı hepsi uçmuştur ne olacak böyle halimiz.
Evet yılbası üzeri yüzde 80-90 zamlandı yazmışlar haberlerde.Ciddi misin
Sağlıklı diye yediğimiz herşey çok çok zamlandi.
Eşim iyiki almış. 300den fazla harcamisti geçenlerde kuruyemiş ve peynir migrostanEvet yılbası üzeri yüzde 80-90 zamlandı yazmışlar haberlerde.
masAllah canım güzel olmus dogumun suni sancıyla daha hızlı ılerliyor benim de oyle olmustu Rabbim hayırlı uzun ömür nasıp etsın fotonuza da bayıldım benim de oglumla fotolarım videolarım var her gün açıp bakıyorum hala.Geçen hafta cUma günü kontrole gitmiştik 3 cm açılmam vardı doktor hafta sonu telefon bekliyorum sende dedi eve yolladı nst de sancım 1 taneydi ama ben hissetmiyordum. Pazartesi sabah kontrole gitmeye karar verdik . Sabah 09:30 da gittik açılmam 4 cm olmuştu hafta sonu yürüyüp merdiven inip çıkmıştımdoktor bu şekilde eve gidemezsin bebek enfeksiyon kapar dedi yatış verip suni sancı desteği verdi . Saat 2 gibi 6 cm açılmam oldu suyumu patlattı . Odama bir pilates topu bıraktılar bende 14:00 - 18:30 arası toptan hiç inmeden zıpladım sadece muayene için indim . Nst de sancılarım o saatler arasında hep 120 gibiydi . Doğum koçum geldi top üzerinde başka egzersizler gösterdi onlara devam ettim bu arada da doktorum gelip gidiyordu . Yan odada da başka bir kadın 2. Doğumu için sancı çekiyordu sesi çok yüksek bağırıyordu sürekli sesi benim odadaydı o sinir bozucuydu . 18:30 gibi beni doğumhaneye aldılar eşim de gelecekti aslında doktorla anlaşmıştık . Ama diğer kadını da acil diğer tarafa almak zorunda oldukları için eşim gelemedi . Doktor önce onun doğumunu yaptırdı ama korkunçtu kadın bağırdı ıkınmak yerine bebek sıkıştı kalp atışı düştü filan hepsine diğer taraftan şahit oldum doktor ilk kez bağırdı kadına bebek ölecekti . O gittikten sonra ben doğum yaptım . Doğum koçum çok şanssızsın bu kadın seni çok etkiledi dedi ki cidden öyle oldu bazen sesi hala kuLaklarıma geliyor doğumdan sonra doktorum bebeği göğsüme koydu resim çektirdik bebek gitti dikişlerim atıldı odama gittim bebek geldi hemen emzirdim ❤ Sonra aradan biraz zaman geçti wc ye gittim annemle klozette oturdum bir anda kulaklarım duymaz oldu gözlerim karardı bayılmışım gözümü açtım yataktayım herkes etrafımda annem dedi ki ebeler doğum koçun koştu yetişti ama çok korktular elleri titredi dedi . Hemen tansiyonuma bakmışlar WC de 8-4 ondan bayılmışım sabaha kadar annemle oturduk emzirme egzersizleri yaptık oğlumla sana özelden doğumhanedeki resmimizi atarım
Bende bir fotocu ile görüşmüştüm ama anlaşamadık o yüzden gelmedi allahtan gelmemiş hiç gerek kalmadı doktorum olayı çözdü ekibi resim çektimasAllah canım güzel olmus dogumun suni sancıyla daha hızlı ılerliyor benim de oyle olmustu Rabbim hayırlı uzun ömür nasıp etsın fotonuza da bayıldım benim de oglumla fotolarım videolarım var her gün açıp bakıyorum hala.
foto cekımı yaptırmak ıstıyodum dogumda hem pahalıydı hem de esım ızın vermedi istemıyorum fotografcının makınesınde olmasını bayanda olsa falan dedi.komsumuz hastanede hemsıre tesadufen karsılastım ara beni bişe olunca demıstı doguma gırerken aradık sagolsun ta evden geldi dogumama girdi her anını cekti Allah razı olsun güzel bir anı kaldı
Değişik gerçekten bu kv ler benimde sütüm 3. Gün geldi çocuk açlıktan sarılık oldu mama vermeyin diye kendini yırttı resmen en sonunda doktor kızdı aç kalmış çocuk mamaya büyüyen aptal mı oluyor dedi aldı lafı oturdu yerine eşimede çok kızdım herkesin sütü olacak diye bişey yok zaten erken dogum yaptım sütte geç geldi mama al git beni delirtmeyin artık yeter gidin başımdan benimde yalnız bırakın diyince ses çıkarsada dinlemedim kızım resmen süt delisi oldu çok kiloluydu obez olacak diye söylenmeye başladı anne sütü alan obez olmaz dedikçe başkalarına söyletti az emzirsin bilmem ne çeneleri hiç durmuyor kendi anneme kızsam bidaha bişey söylemez o yüzden herşeye karışcaklar söylenecekler sana hakta verseler o söylemler hiç bitmicek sen bildiğini yap canımSelams kızlar sabah doktora gittik herşey yolunda ayrıca topuk kanına da gittik . Mamaya asla ihtiyaç yok dedi ebe de doktor da . Kv de duyunca diyor ki ilk sütün hiç gelmemişti ondan mama dedim diyor . Yalandan çarpılacak tövbe tövbe ya . Benimde sütüm gelmediyse artık bilmiyorum çocuk 3 günde 300 gram almış daha konuşuyor. Arkadaşlarım geldiler bende yine pijamalarımı giydim yattım yatağabu arada kp gelmeyecekmiş sinir oldum cidden insanlara hiç iyilik yaramıyor Çağıranda kabahat resmen . Eşim dişine dolgu yaptırdı 150 TL yoğurt aldı 20 TL başka harcama olmadı sanırım
Ay allahım çok zor ya ne diyeceğimi şaşırıyorumDeğişik gerçekten bu kv ler benimde sütüm 3. Gün geldi çocuk açlıktan sarılık oldu mama vermeyin diye kendini yırttı resmen en sonunda doktor kızdı aç kalmış çocuk mamaya büyüyen aptal mı oluyor dedi aldı lafı oturdu yerine eşimede çok kızdım herkesin sütü olacak diye bişey yok zaten erken dogum yaptım sütte geç geldi mama al git beni delirtmeyin artık yeter gidin başımdan benimde yalnız bırakın diyince ses çıkarsada dinlemedim kızım resmen süt delisi oldu çok kiloluydu obez olacak diye söylenmeye başladı anne sütü alan obez olmaz dedikçe başkalarına söyletti az emzirsin bilmem ne çeneleri hiç durmuyor kendi anneme kızsam bidaha bişey söylemez o yüzden herşeye karışcaklar söylenecekler sana hakta verseler o söylemler hiç bitmicek sen bildiğini yap canım
Kp gelmiyorsa kv yarın gidiyor muAy allahım çok zor ya ne diyeceğimi şaşırıyorum
Yok biletini iptal ettik göbek düşecek banyo yaptıracağız öyle gidecek . Göbek de ne zaman düşerseKp gelmiyorsa kv yarın gidiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?