Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben 10 senelik evliyim bebek yok daha. Ev borcumuz var 3 yil filan kaldi onden kapatabiliriz ama faizi bitti ana para var onu da kapatmak mantikli gelmiyor zaten bizi de kasmayan bir meblag.
en kısa en hayırlı zamanda kucağında sağlıklı sıhhatli bebeğinde olur inşallah

Merhabalar bıkac haftadır takip ediyorum ne güzel gayet yakın arkadaş gibi sohbet ediyorsunuz. Ben öğretmenim şuan ücretsiz izindeyim ne zaman başlayacağım hiç bilmiyorum sizinle beraber birikim yapmak istiyorum
Merhaba hoş geldiniz.
Neden ücretsiz izne çıktınız bebiş mı oldu
Birikim hedefleriniz vari

Merhaba hoş geldiniz.
Neden ücretsiz izne çıktınız bebiş mı oldu
Birikim hedefleriniz vari
İki kızım var 3 yıldır ücretsiz izindeyim.2 yıl var aralarında. İkisini de kendim buyutmek istedim ama evde sıkıldım seviyorum çalışmayı öğrencilerimi. 150 gram altın borcumuz var onu ödeyip 50 gram da birikim yapmak istiyorum doğrusu altin her geçen gün artıyor nasıl odenecek birikecek bilemiyorum

ödersiniz inşallah önce gelir gider defteri tutmayla başlarsan ödemelerini harcamaları kontrol etmiş olursun

Buzluktan levrek çıkardım . Akşam için fırına atacağım.
Kalamari eşim yapacak.gecen gün yarısını yapmıştık yarisi duruyor. Ahtapot yani elimi suremem
Ortaya yeşil salata ve zeytinyağlı patlıcan ve kırmızı biber ezme.
Eşim birşeyler içer.

Migrostan karışık çerez çikolata ve ithal peynir çeşitlerinden almıştı. Karışık tabak yaparım. Bu kadar yeter.
Tabi çocuklar uslu durur inşallah.
Gaz sancısı filan olursa vay halimize
Kızı ,yılbaşı ağacının önüne yatırıyoruz. Işıklı süslü ya nasıl büyülenmiş gibi bakiyor.
Yemek yiyene kadar idare eder .

Herkesin yeni yılı kutlu olsun

Günaydın kızlar bizde 6 yıllık evliyiz ~5,5 yaşında kızım var (evet 7 aylık kendisi ) 2. Kızımız da yolda tabi 2 si de sürpriz oldu güzel oldu Allah cc tüm isteyenlere de nasip etsin. Bizim de Nisan da Araç kredisi son taksit Mayıs maaşında inşallah borçsuz olacağız. Güzel bir yıl olur inşallah

Komşum kv burda diye davet etti oraya gittik geldik kızımı kontrole götüreceğiz aradım dr pazartesi gelin dediler pazardan gideriz kv sıkıldı evine gitmek istiyor onuda alıp gıdecegiz pazar günü
Kv eşime zorla 100 tl verdi yıne eksik ne varsa al diye düşüncesini seviyorum kv
Bende manavdan bişeyler istedim

Selams annem eşime baba olma hediyesi altın almak istiyordu hesabımıza çeyrek altın parası atmış dışarı çıkamadığı için arkadaşım da eşime msj atmış ki altın parası yollayacağız bebek için hediye diye dün diğer hediyeleri gelmişti İban almış . Buzluktan kıyma çıkarttım lahmacun içi hazırlandık eşimle kv yaptıracaklar gelirken de 2 çeyrek al dedim inşallah alır . Annem de et suyuna çorba yapıyor salata ayran filan. Kv Cumartesi gidiyormuş babamla kardeşim gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…