Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ani bir kararla lojmandaki arkadaşlar geldik. Aradılar davet ettiler.
Eşi etli çiğköfte yaptı.
Umarım kızım çok huzursuz olmaz.
Ayy iki çocukla misafirlige gitmek ne kadar zormuş böyle
Eşimin öğretmenler gününde aldığı pırlanta seti çok beğendiler
Bende bebiş emziriyorum diğer odadan yazıyorum.

Hemde nasıl zor yarın annemler animeler gelecek evi toparladım 10 dk olmadı oturdum heryer heryerde burası bizim ev hadi yapıyorsunuz başkasının evinde yapmayın kovarlar bizi bidaha çağırmazlar diyorum yok inadına yapıyorlar 5 sayfa ödevi var akşam 7 den beri yapacak delirttiler bide kız kavgaları başladı saç saça görsen ne yapacağımı bilmiyorum Allah sağlık sıhhat versin güzel günler bunlar geçecek kızma diyorum kendimi öyle frenliyorum inan

İkis de kız mi

Bugun dogum yapali 8 gun oldu. Evimi esimi cok ozledim. Annem tam toparlanmadan salmam seni diyor. Agrilarim gecince bir hafta 10 gun kadarda kv de kalirim belki esimde orda kaliyor zaten bir arada oluruz. Prensesimi uzattim yanima oglumda uyuyor evlatlarim yanimda oldugu icin cok mutluyum ama esimin yoklugu buyuk bir bosluk icimde. Bugunlerde pek harcamamiz olmuyor yani en azindan benim hic harcamam yok esiminde cok harcadigini sanmiyorum. Bugun yanima ugradi gelirken bimden kurabiye biskuvi filan aldi birde sut sagma makinesinin oglumdan kalan biberonu vardi eskimisti baya yenisini aldi. Su sut sagma makineleri buyuk bir nimet
ya emziremedigin anlar icin hazirda sut bulunmasi annenin isini cok kolaylastiriyor. Oglum hala icimi yakiyor bu arada anneanne ve dedesinin yaninda keyfi yerinde ama onunla eskisi gibi ilgilenememek beni cok uzuyor. Ona sarilip uyumayi oyle ozledimki. Herseyiyle kendim ilgilenmeyi banyosu yemegi oyunu. Meger bir anne icin cocugun eziyetli gorunen bakimi bile buyuk bir mutluluk kaynagi imis.

duygulandım mesajına merak etme canım ilk başlarda tüm anneler böyle hissediyor oğluna büyük bir nimet hediye ettin abi oldu bebiş büyüyüp abi ile iletişim kurmaya başlayınca iyi ki olmuş diyor insan daha yeni doğum yaptın kendini daha iyi hissedince daha çok zaman ayırırsın oğluna sağlıkla büyüsünler

Ağlattın beni Şuan emziriyorum bir yandan okuyorum benim bebeğim tek ama ne hissettiğini iliklerime kadar hissettim . Bende eşimi çok özlüyorum aslında sarılıyor birlikte zaman geçiriyoruz bana çok destek ama içimdeki ses hep daha fazlasını istiyor . Evde annelerimizin olması da buna etken sanırım akşamları dizine yatmayı saçımı okşamasını çok özledim saçma belki ama öyle . Doğumdan sonra benim birkaç dikişim olduğu için hızlı kalkamadım o yüzden bebeği yanımıza aldık aslında yatağı tam anne yanı gibi yatağımızla bitişik olabilir. Ama eşimde bebeğe sarılmak istedi ortamıza aldık genelde emzirdim filan . Gece eşim sarılırdı bana doğumdan sonra az sarıldı bu yüzden kendimi kötü hissediyorum birde mesela dün akşam bebek yatıyordu bende tam oturdum kv bebeğin başına gitti birşeyler söylüyor bende forumda geziyorum konu konuşuyorum filan o an . Ne dediğini anlamadım ama yemin ediyorum bak . Kv odadan gidince eşim hemen neden annem ne dese surat asıyorsun diyor .Ne dediğini anlamadım ki surat asayım ya dedim durduk yere gerginlik oluyor .Hareketlerime çok dikkat ediyorum sırf kırgınlık olmasın diye bazı laflara suyuyorum ama yine yetmiyor .

Günaydın kızlar.2019 un son gününden.Oğlan ve eşim uyuyor bende kahvaltı hazırlayacağım.Hergün altın artıyor.Bu ay bir bilezik daha almak istiyorum 20gr kadar. 2 tane olacaklar yeter.Hastalık olmadığı sürece onları bozmak ıstenıyorum.Bakalım zam farkları falan olacak ne kadar para kalacak.Harcama çok oldu bu ay kasko sigorta falan hepsi karta yansıt yapıldı. Ocak’ta araba vergisi eklenecek ayrıca subatta araba bakımı var.

Dün çok şükür ayrıntılı usg çok güzel geçti minik Oğluşumun sağlığıda keyfi de yerinde şükürler olsunki
Rabbim evlat isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah bu güzel duyguları yaşamayı
Büyük oğluşumuda getirdik oda gördü kardeşini,benden iyi usg görüntüsü anlıyor kuzumDoktor prof. Ve çok iyi ilgilendi detaylıca herşeyi anlattı konuştu, büyük oğlusuma bile tek tek gösterdi kardeşinin her yerini.sag salim saglicakla kucagimizada almak nasip olsun insallah.
yeni yıla yeni umutlarla ve gerçekleşmesini istediğimiz yeni dileklerle gireceğiz.Her yıl bor öncekinden daha güzel olsun inşallah.
Gelelim dünün harcamalarına
400 tl doktora ödedik
200 tl yol ve yemek masrafı
E bebekten birşeyler aldım oldukça fazla indirim vardı aldıklarım 245 tl tuttu ama 130 tl ödedik indirimden sadece750 ml sıvı bebek deterjanı aldım 15 tl o indirimli değil diğerlerinin hepsini indirimli aldım.
Oğlumla bovling falan oynadı babasi biseyler içtik 50 tl de orası tuttu
Kısacası 795 tl bayıldık

Yılbaşı için misafir çağıracak durumda değilim arkadaşlar kaç gündür eşime ayrı bana ayrı soruyorlar ne yapıyorsunuz diye genelde her yıl ben hazırlarım bize gelinir.
Bu sene eşim direkt birazda millet bizi çağırsın dedi bir iki teklif var ama gitmek istemiyorum uzun süre ayakta duramıyorum oturamıyorum uykum geliyor,basim ve belim ağrıyor,çok.yorulunca kusuyorum ayrica
Eşimle evde ve çekirdek ailemizle oturup o ses türkiye izlemek istiyoruz.
Ailelerimizde burada değil zaten.
Bugün hem büyük oğlumu hem kendimi cildiyeye göstereceğim oğlumda egzama var kış ayında bota geçince ayaklarının altı ve parmakları iyice coşuyor.
Bende gul hastaligi olmustum döküntüler acıyor onlari gosterecegiz.esimde bende izin aldik oglanin okuluda yarim gun diye göndermedik.Ogretmeni ödevleri servise vericek.

Günaydın işe gidiyorum eşimin nçbetten gelmesini bekledim kuru fasulye ıslatmıştım onu pişirdik kahvaltı hazırladım eşimle kızım yiyor bende atıştırmalık aldım biraz bugün fotografçıdan kızımın fotoğraflarını almıltık40 TL ona verecek ekmek ve pazara gidilecek

Bugun şoktan bamya çıkartacağım.Tavuk suyu çorbam var yanına bamya makarna yapacağım. Dün şekerpare yaptım ondanda kaldı baya.
Dün 0 harcama. Bugünde 0 harcama planım var ama oğlan avm ye gitmek istiyor çıkarsak eşim oyuncak alır ille kıyamıyor. Birseyler içilir falan ille harcama olur.
Hasta zaten 2 gündür okula yollamadım çıkartmak istemiyorum inş tutturmaz.
Yarın arabaya yakıt alırız harcama olur ille.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…