- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.861
Hemde nasıl zor yarın annemler animeler gelecek evi toparladım 10 dk olmadı oturdum heryer heryerde burası bizim ev hadi yapıyorsunuz başkasının evinde yapmayın kovarlar bizi bidaha çağırmazlar diyorum yok inadına yapıyorlar 5 sayfa ödevi var akşam 7 den beri yapacak delirttiler bide kız kavgaları başladı saç saça görsen ne yapacağımı bilmiyorum Allah sağlık sıhhat versin güzel günler bunlar geçecek kızma diyorum kendimi öyle frenliyorum inanAni bir kararla lojmandaki arkadaşlar geldik. Aradılar davet ettiler.
Eşi etli çiğköfte yaptı.
Umarım kızım çok huzursuz olmaz.
Ayy iki çocukla misafirlige gitmek ne kadar zormuş böyle
Eşimin öğretmenler gününde aldığı pırlanta seti çok beğendiler
Bende bebiş emziriyorum diğer odadan yazıyorum.
İkis de kız miHemde nasıl zor yarın annemler animeler gelecek evi toparladım 10 dk olmadı oturdum heryer heryerde burası bizim ev hadi yapıyorsunuz başkasının evinde yapmayın kovarlar bizi bidaha çağırmazlar diyorum yok inadına yapıyorlar 5 sayfa ödevi var akşam 7 den beri yapacak delirttiler bide kız kavgaları başladı saç saça görsen ne yapacağımı bilmiyorum Allah sağlık sıhhat versin güzel günler bunlar geçecek kızma diyorum kendimi öyle frenliyorum inan
duygulandım mesajına merak etme canım ilk başlarda tüm anneler böyle hissediyor oğluna büyük bir nimet hediye ettin abi oldu bebiş büyüyüp abi ile iletişim kurmaya başlayınca iyi ki olmuş diyor insan daha yeni doğum yaptın kendini daha iyi hissedince daha çok zaman ayırırsın oğluna sağlıkla büyüsünlerBugun dogum yapali 8 gun oldu. Evimi esimi cok ozledim. Annem tam toparlanmadan salmam seni diyor. Agrilarim gecince bir hafta 10 gun kadarda kv de kalirim belki esimde orda kaliyor zaten bir arada oluruz. Prensesimi uzattim yanima oglumda uyuyor evlatlarim yanimda oldugu icin cok mutluyum ama esimin yoklugu buyuk bir bosluk icimde. Bugunlerde pek harcamamiz olmuyor yani en azindan benim hic harcamam yok esiminde cok harcadigini sanmiyorum. Bugun yanima ugradi gelirken bimden kurabiye biskuvi filan aldi birde sut sagma makinesinin oglumdan kalan biberonu vardi eskimisti baya yenisini aldi. Su sut sagma makineleri buyuk bir nimet
ya emziremedigin anlar icin hazirda sut bulunmasi annenin isini cok kolaylastiriyor. Oglum hala icimi yakiyor bu arada anneanne ve dedesinin yaninda keyfi yerinde ama onunla eskisi gibi ilgilenememek beni cok uzuyor. Ona sarilip uyumayi oyle ozledimki. Herseyiyle kendim ilgilenmeyi banyosu yemegi oyunu. Meger bir anne icin cocugun eziyetli gorunen bakimi bile buyuk bir mutluluk kaynagi imis.
Ağlattın beni Şuan emziriyorum bir yandan okuyorum benim bebeğim tek ama ne hissettiğini iliklerime kadar hissettim . Bende eşimi çok özlüyorum aslında sarılıyor birlikte zaman geçiriyoruz bana çok destek ama içimdeki ses hep daha fazlasını istiyor . Evde annelerimizin olması da buna etken sanırım akşamları dizine yatmayı saçımı okşamasını çok özledim saçma belki ama öyle . Doğumdan sonra benim birkaç dikişim olduğu için hızlı kalkamadım o yüzden bebeği yanımıza aldık aslında yatağı tam anne yanı gibi yatağımızla bitişik olabilir. Ama eşimde bebeğe sarılmak istedi ortamıza aldık genelde emzirdim filan . Gece eşim sarılırdı bana doğumdan sonra az sarıldı bu yüzden kendimi kötü hissediyorumBugun dogum yapali 8 gun oldu. Evimi esimi cok ozledim. Annem tam toparlanmadan salmam seni diyor. Agrilarim gecince bir hafta 10 gun kadarda kv de kalirim belki esimde orda kaliyor zaten bir arada oluruz. Prensesimi uzattim yanima oglumda uyuyor evlatlarim yanimda oldugu icin cok mutluyum ama esimin yoklugu buyuk bir bosluk icimde. Bugunlerde pek harcamamiz olmuyor yani en azindan benim hic harcamam yok esiminde cok harcadigini sanmiyorum. Bugun yanima ugradi gelirken bimden kurabiye biskuvi filan aldi birde sut sagma makinesinin oglumdan kalan biberonu vardi eskimisti baya yenisini aldi. Su sut sagma makineleri buyuk bir nimet
ya emziremedigin anlar icin hazirda sut bulunmasi annenin isini cok kolaylastiriyor. Oglum hala icimi yakiyor bu arada anneanne ve dedesinin yaninda keyfi yerinde ama onunla eskisi gibi ilgilenememek beni cok uzuyor. Ona sarilip uyumayi oyle ozledimki. Herseyiyle kendim ilgilenmeyi banyosu yemegi oyunu. Meger bir anne icin cocugun eziyetli gorunen bakimi bile buyuk bir mutluluk kaynagi imis.
Evet kızİkis de kız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?