Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar hava buz gibi İstanbul'da dona dona geldim sabah işe :)
Bu sene aylık bir cumhuriyet almak niyetindeyim İnşallah başarılı olurum bu konuda :)
Ancak önümüzdeki ay başlayabileceğiz birikime. Eşimin maaşında sıkıntı vardı, iş değişikliği oldu şükür. Geçen aylardaki açıklığı kapamak için bu ayıda feda edeceğiz ama sağlık olsun

Market harcaması 100 tl tuttu
Wc kağıdı 16lı
Bir litre süt
250 gr tereyağı
500 gr kaşar peyniri
10’lu yumurta
Birkaç adet gofret eşim aldı
1.5 litrelik bir adet su ( kendim şişeyle içiyorum yeniledim)

Yağmur bastırdı kasaba ve manava gidemedim kıyma sebze vs almadım

Peki şimdi nasıl gelişimi yakayabildi mı yasitlaarini.
Ya ben bazen alerjiden şüpheleniyorum kızım içn.
Kakası mukuslu gibi. Kan vs yok ama sinir oluyorum
Süt alerjisi olabilir canım arkadasımında aynısıydı süt diyeti yapman gerekebilir

Canim fena sıkkın. Babam gidip gelip oglumun yaninda agir kimyasal bir ilac kullandi sprey seklinde ikidebir cocugun burnunun dibinde sıktı durdu. Ustunde buyuk harflerle solumayiniz organ hasarina yol acar yaziyor. Bir taraftan bebekle ilgileniyorum bir taraftan oglumu cekistiriyorum. Yanindan uzaklastirmaya calisiyorum agliyor oglum bu sefer kendini yerlere atiyor. Babami uyardigimda kiziyor zehirmi diyor evet zehir diyorum evde iki tane bebek var git balkonda sık cokmu zor. Sinir oldum ya.

Off yaşlılar bazen laftan sözden anlamiyor

İyi akşamlar

Bugün marketten;
İki vernel yumuşatıcı, ikincisi %50 indirimliydi
Organik keçi boynuzu pekmezi
Uni baby şampuan
Toplam 60 lira

Buraya harcama yerine birikim bildireceğimiz günler de gelir inşallah

Kaizen S Rabbim yardımcın olsun,
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

2 gün boyunca sıfır harcama
Ama yarın iş ve okul çıkışı sınıfından ve kreşten beri oğullarımızın beraber arkadaş grubumuz var her ay bulusuruz mutlaka.onlarla buluşup çocuklara yemek yedirip sinemaya sokacağız bizde kahve icip sohbet edeceğiz.yarin malesef harcamalı bir gün olucak inşallah sinema,mısır,yemek,kahve vs. Derken 100 lira ile günü kapatabilirim

Biraz oncede kendi kullandigi dis fircasini verdi cocugun eline bir baktimki agzinin icinde gezdiriyor. Gelde sinirlenme. Artik eve gitme vakti geldi.
canım babanda biraz abartmış benım kv kızımın yüzüne bile yaklaşmaz mikrop kapar hassas onlar bebek der diş fırçası ne demek uyarmalısın mikrop kapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…