- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.001
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin güzel haberler verirsin bizede umarımŞimdi beni sezeryana alıyorlar hayırlısı
Hayırlı doğumlar canımŞimdi beni sezeryana alıyorlar hayırlısı
Saglicakla al kucagina canim bizi haberdar et.Şimdi beni sezeryana alıyorlar hayırlısı
Saglikli kolay bir dogum diliyorum, simdiden allah anali babali buyutsun, gozunuz aydin olsun.Şimdi beni sezeryana alıyorlar hayırlısı
Sağlıkla gelsin maşallah şimdiden tebriklerŞimdi beni sezeryana alıyorlar hayırlısı
Süt alerjisi olabilir canım arkadasımında aynısıydı süt diyeti yapman gerekebilirPeki şimdi nasıl gelişimi yakayabildi mı yasitlaarini.
Ya ben bazen alerjiden şüpheleniyorum kızım içn.
Kakası mukuslu gibi. Kan vs yok ama sinir oluyorum
İnşallah değildir.Süt alerjisi olabilir canım arkadasımında aynısıydı süt diyeti yapman gerekebilir
Off yaşlılar bazen laftan sözden anlamiyorCanim fena sıkkın. Babam gidip gelip oglumun yaninda agir kimyasal bir ilac kullandi sprey seklinde ikidebir cocugun burnunun dibinde sıktı durdu. Ustunde buyuk harflerle solumayiniz organ hasarina yol acar yaziyor. Bir taraftan bebekle ilgileniyorum bir taraftan oglumu cekistiriyorum. Yanindan uzaklastirmaya calisiyorum agliyor oglum bu sefer kendini yerlere atiyor. Babami uyardigimda kiziyor zehirmi diyor evet zehir diyorum evde iki tane bebek var git balkonda sık cokmu zor. Sinir oldum ya.
Teşekkür ediyorum canım 470 den aldık eski tarih
Biraz oncede kendi kullandigi dis fircasini verdi cocugun eline bir baktimki agzinin icinde gezdiriyor. Gelde sinirlenme. Artik eve gitme vakti geldi.Off yaşlılar bazen laftan sözden anlamiyor
canım babanda biraz abartmış benım kv kızımın yüzüne bile yaklaşmaz mikrop kapar hassas onlar bebek der diş fırçası ne demek uyarmalısın mikrop kaparBiraz oncede kendi kullandigi dis fircasini verdi cocugun eline bir baktimki agzinin icinde gezdiriyor. Gelde sinirlenme. Artik eve gitme vakti geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?