- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.961
Ben bu yaz aldım enza dan folk modelini kumaşı da nubuk yaptırırdım 3 lü ler gri berjerler krem şeklinde yaptırırdım çok memnunum teslimat biraz uzun sürüyor sipariş çekerken 40 gün demişlerdi benim 52 gün falan sürdüEnza Home Mobilya | Yataş Grup'un Konsept Mobilya Markası
Enza Home'dan şık ve konforlu koltuk takımları! Geniş ürün yelpazemizdeki koltuk takımı modelleri seçenekleriyle tarzınıza uygun oturma gruplarını keşfedin. Enza Home koltuk takımı fiyatları ve detaylı bilgi için hemen tıklayın!www.enzahome.com.tr
Bu modeli beğendik.Nubuk kumaş kullanan varmı?Normal koltuk kumaşı dahamı iyi olur? 2tane 3lü 2 tane tekli 9500tl dediler karta 12 taksıt yaparız istediğiniz yere göndeririz dediler.Bordo ve yeşil kumaş seceneğide var birini bordo yada yeşilmi yaptırsak?
Sitesinden mı aldın canimPentide indirim var bi kac parca bisiler aldim 80 lira tuttu super bence
Evet canım sitesinden aldimSitesinden mı aldın canim
Kokmuş mu.İyi geceler kızlar şoktan tavuk almıltım bütün halinde komuş morarmış 01.01 tarihli bugün farkettim götürsem iade olur mu acaba
Dikkat etmedüm 2 gün oldu alalıKokmuş mu.
Yani marketten aldığında kokmuş muydu
Ben de 5 yıldır kullanıyorum salon takımı oturma grubu ve yatak odamı dogtastan aldım yemek masası konsol bellona aldık sadece cok memnunum modelleri cok sık ve gözünüze gittikce daha şık gelmeye baslıyor tasarım iyi yani ve de kalitesi iyi bikaç kez gardrop için cagırmk zorunda kaldık ben aksine cok membun kaldım her seferinde cok ilgilendiler. Belki sehirden sehire değişiyordur istanbuldayım ben.Şikayet varda Doğtaş mobilyanın çok şikayeti var teslim ettikten sonra ilgilenilmiyormus.Biraz kafamı karıştırdı birde kelebek mobilyayı araştırayım ben.
Kirli bez sayınız kaç acabaGunaydin hanimlar. Dun esim geldi beni ve oglani aldi biraz disari ciktik kizi anneme biraktim. Iyi geldi hava almis oldum. Bir yerde oturduk birseyler ictik 20 tl tuttu. Oglana bez bana gogus pedi aylik ped filan lazimdi onlarda 60 tl tuttu. Esimin baya harcamasi olmus bu ay sonuna kadar biraz sıkışacaz galiba. Saglik olsun. Insallah bu aydan itibaren ferahlariz biraz. Bu arada bebegime gunde bir sefer mama veriyorum demistim bir kac gundur hic ihtiyac kalmadi sutumle gun boyu doyuyor cok sukur. Cis ve kaka yapma sayisida iyi. Hem kizim daha saglikli beslenmis olur hem mama masrafi cikmaz hemde emzirme arti mama yapma cift zahmetten kurtulmus oldugum icin cok mutluyum. Oglumda sutum azdi diye cok uzuluyordum cevredende cok baski goruyordum her firsatta mama veriyor olmam sutumun yetmiyor olmasi yuzume vuruluyordu. Ben her ne kadar dik durmaya calissam insanlar bir sekilde canimi sıkmayı beceriyordu. Mama veriyorsun o yuzden gazi var, mama veriyorsun o yuzden kilosu guzel gorunuyor bu saglikli bir kilo degil sadece mamanin verdigi şiş, emziriyorsun ama sanki sutunmu var, mama yiyen bebekler gec konusur gec yurur vs vs kafami sisirirlerdi. Ama hepsinin sesi kesildi cunku oglum hem cok guzel gelisti hemde erken yurumeye ve konusmaya basladi. Bir yasindan sonra kestik mamayi su an 26 aylik boyu bosu herseyi yerli yerinde. Cokta zeki bir cocuk bilmeyenler bu cocugu nasil beslediysen kizinida aynen oyle besle diyor mamayla besledim diyorumSaka bir yana tabiki en guzeli anne sutu ben bir cok seyinde genetik oldugunu dusunuyorum. Guzel sonuclanmasina ragmen oglumda yasadigim baskiyi kizimda yasamak istemiyorum kesinlikle cunku her kafadan bir ses cikmasi anneyi cok yipratiyor. Allah butun bebislerin rizkini cogaltsin ❤ Bu arada ayin 15de zamlar vs kesinlestikten sonra net olarak birikim hedefimi paylasacagim kizlar.
Poşete zam gelmiş SSS
30kurus olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?