Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar sabah kahvaltı yaptık görümcem aradı kp onlara ziyarete gitmişti dün orada hastalanmış beni acile götürün demiş normalde çok zor gider öyle hastaneye filan . Damat götürmüş doktor bronşit ve zatüreye çevirir demiş ilaçları vermiş eve yollamış . Görümcemde başka şehirde birde . Kv ye hemen bilet aldım 100 TL ödedim . Yarın gidiyor damatla ablam da kp i evine götürecek kp ile konuşamadık uyuyormuş

Güle güle tak canım mutlu günlerde

Selamlar kızlar,
Yeni yıla sağlık harcamlarıyla bodoslama daldık.
Dün kızımı özel hastanenin aciline götürdük ilaçlarıyla birlikte 200 ona verdik grip virüsü kapmış ona özel bi şurup içiyor şimdi
Bugünde benim kontrollerim vardı her gidişimde renkli doppler ultrason vs tekrar bakılıyo 150 de o tutuyor.
Sanırım benim sezaryen olmam yakındır dr durum iyi değil dedi. Hayırlısı bakalım

Maşallah 37.haftadasin. az kalmış.
Bu saatten sonra dogursa hiçbir sıkıntı olmaz inşallah canım.
İlk bebeğin erken doğmuştu galiba

Maşallah 37.haftadasin. az kalmış.
Bu saatten sonra dogursa hiçbir sıkıntı olmaz inşallah canım.
İlk bebeğin erken doğmuştu galiba

Evet 36+4 olduk çok şükür buna da kilosu az işte inşallah kuvöze girmeden geliriz eve. Max 2200 doğar dedi dr.
İlk kızım 1070 gr dı kuvözden bana verdiklerinde 1770 gr dı tecrübeliyim prematüre bakımında ama hayırlısı artık

Peki şimdi nasıl gelişimi yakayabildi mı yasitlaarini.
Ya ben bazen alerjiden şüpheleniyorum kızım içn.
Kakası mukuslu gibi. Kan vs yok ama sinir oluyorum

Temizlikçi gelmişti bugün.
Tüm evi süpürdü sildi ütüleri yaptı.
Çocuklara göz kulak oldu bende alışverişimi yaptım.
Haftalık sebze meyve alışverişimi yaptım ayrıca gezen tavuk yumurtası buldum aldım organik.
Mayalamak için süt aldım.
Alışverişe ve süte toplamda 120 lira gitti.
Temizlik için yarım gün 125 lira.

Bebegini saglikla kucagina al canim 37. Haftada cigerleri gelismis oluyor bildigim icini ferah tut.

Dün 60 TL klozet kapağı aldık 2 tane çeyrek altın aldık birisini arkadaşlarım para yollamışlar hesabına diğerini annem eşim için aldırdı babalık hediyesi 25 TL de süt yumurta filan almıştık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…