- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.981
Gunde ortalama 6 kez degistiriyorum canim kakasini neredeyse her seferinde azar azar yapmis oluyor. Kakasiz yani sadece cisli bez degisimi gunde bir iki sefer filan oluyor.Kirli bez sayınız kaç acaba
Güle güle tak canım mutlu günlerdeAralık ve Ocak ayı birikimi olarak 26 gr bilezik aldım 7.423 Tl.
kasım basında 3.500 e aldığım bilezik bugün 4.000 lira olmuş görünüyor. Altın ne kadar hızlı yükseliyor yaz aylarından beri.
herkese bol bereketli çok birikimli güzel bir sene olsun
Maşallah 37.haftadasin. az kalmış.Selamlar kızlar,
Yeni yıla sağlık harcamlarıyla bodoslama daldık.
Dün kızımı özel hastanenin aciline götürdük ilaçlarıyla birlikte 200 ona verdik grip virüsü kapmış ona özel bi şurup içiyor şimdi
Bugünde benim kontrollerim vardı her gidişimde renkli doppler ultrason vs tekrar bakılıyo 150 de o tutuyor.
Sanırım benim sezaryen olmam yakındır dr durum iyi değil dedi. Hayırlısı bakalım
Maşallah 37.haftadasin. az kalmış.
Bu saatten sonra dogursa hiçbir sıkıntı olmaz inşallah canım.
İlk bebeğin erken doğmuştu galiba
Peki şimdi nasıl gelişimi yakayabildi mı yasitlaarini.Evet 36+4 olduk çok şükür buna da kilosu az işte inşallah kuvöze girmeden geliriz eve. Max 2200 doğar dedi dr.
İlk kızım 1070 gr dı kuvözden bana verdiklerinde 1770 gr dı tecrübeliyim prematüre bakımında ama hayırlısı artık
Bebegini saglikla kucagina al canim 37. Haftada cigerleri gelismis oluyor bildigim icini ferah tut.Selamlar kızlar,
Yeni yıla sağlık harcamlarıyla bodoslama daldık.
Dün kızımı özel hastanenin aciline götürdük ilaçlarıyla birlikte 200 ona verdik grip virüsü kapmış ona özel bi şurup içiyor şimdi
Bugünde benim kontrollerim vardı her gidişimde renkli doppler ultrason vs tekrar bakılıyo 150 de o tutuyor.
Sanırım benim sezaryen olmam yakındır dr durum iyi değil dedi. Hayırlısı bakalım
475
Bebegini saglikla kucagina al canim 37. Haftada cigerleri gelismis oluyor bildigim icini ferah tut.
uyguna almışsınız bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?