- 15 Nisan 2017
- 3.526
- 9.148
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.021
Uyardim kac kez ama bildigini okuyor ya. Cocuklu bir kadinin yeri evi ben bunu anladim. Gerci eve gitsem bu sefer kv kp dogumum bahanesiyle gelip en az bir ay kalirlar gelmeyin desem ayri huzursuzluk cikacak. Oglumda 40 gun kalmislardi burnumdan getirdiler.canım babanda biraz abartmış benım kv kızımın yüzüne bile yaklaşmaz mikrop kapar hassas onlar bebek der diş fırçası ne demek uyarmalısın mikrop kapar
Bende tam diyecektim oglusun legoyu cok seviyo galiba diyeDün 220 tl yakıt alındı.
Bugun 80tl yemek 150tl oglana lego.Lego hastası hemen bir kutu legoya yapışıyor eşim kıyamadı aldı.
Koltuk bakıyoruz harıl harıl.İstikbalde begendık 9500 tl. 2 tane 3lü 2 tane tekli. 11900tl alışverişe tv hedıyeymıs eğer tv almazsak 900tl hediye ceki varmış. Konsolda bakalım dedi eşim konsol bakmısken masa sandalyede alınsın ozaman dedim çıktıkça çıkıyoruz birsey alamayacağız bu gidişle
Alacağımız model bu. Ben 3lüler grı tekliler bordo veya su yeşili olsun diyorum eşim tutturdu böyle iyi renkli olsun diye.
O nasi fistikmis yahuuuDelirmemek içten değil açıkçası . Eşim kantinden yudum sızma zeytinyağı alacaktı. Her zaman alıyoruz en son 105 TL den alıyorduk 2 ay önce filan aldık . Riveara 100 TL di arada fark çok azdı . Eşim aradı ki kaç TL ye alıyorduk diye söyledim 190 TL olmuş dedi şoka girdim ya .riviera aldık 100 TL ye eşim 20 TL de başka birşeyler almış eve geldi bende aşağıdaki markette 120 TL bakalım yağa dedim . Yemekten sonra baktık cidden öyle alsak mı bilemiyorum. Eşim ablalarına ve kv lere fıstık aldı 4 kg 320 TL ödedik .
Canım hayirlisiyla kucagina al bizide haberdar etŞimdi beni sezeryana alıyorlar hayırlısı
Bencede en güzeli kendi evin ilk zamanlar zorlanırsın iki çocuk ev işleri yemek derken ama zamanla düzene otururBiraz oncede kendi kullandigi dis fircasini verdi cocugun eline bir baktimki agzinin icinde gezdiriyor. Gelde sinirlenme. Artik eve gitme vakti geldi.
Hayır canım yanlış biliyorsun ben oğlum 2 aylikti ogrendigimde. Erken teşhis önemli eğer alerji varsa çocuğun kilo takibi de önemli bu tür rahatsizliktaİnşallah değildir.
Ek gıdadan önce test yaptırmak pek işe yaramiyormus. Negatif çıkıyormuş.
Neyse inşallah duzelir
Kg fiyatı 80 TLO nasi fistikmis yahuuu
Evet ya zumrutle hardal kombin genelde gri ile de bordo.ama ben de olsam bordo tercih ederim.iyi günlerde kullanın okyonusBende tam diyecektim oglusun legoyu cok seviyo galiba diyekoltugun renkleri böyle güzel bence su yesili yaoma ya hic sevmiyom o rengii zümrüt yesili olabilir ama
İyiymiş biz burda Siirt fıstığıni 110a aldikKg fiyatı 80 TL
Her ay 900 gram almış.Hayır canım yanlış biliyorsun ben oğlum 2 aylikti ogrendigimde. Erken teşhis önemli eğer alerji varsa çocuğun kilo takibi de önemli bu tür rahatsizlikta
Sizdeki şikayetler neydiHayır canım yanlış biliyorsun ben oğlum 2 aylikti ogrendigimde. Erken teşhis önemli eğer alerji varsa çocuğun kilo takibi de önemli bu tür rahatsizlikta
Kütüphane yakınsa üye olabilirsinDaha kendime kitap alicam 800 sayfayi 1 haftada okudum kitap okumak güzelde masrafli bayakapaticim bitti eksikler asla bitmiyo asla
Benim babam da çok dikkatsiz.Biraz oncede kendi kullandigi dis fircasini verdi cocugun eline bir baktimki agzinin icinde gezdiriyor. Gelde sinirlenme. Artik eve gitme vakti geldi.
Canım hiçbir zaman eksikler bitmezzzzzzDaha kendime kitap alicam 800 sayfayi 1 haftada okudum kitap okumak güzelde masrafli bayakapaticim bitti eksikler asla bitmiyo asla
Ya canım kakasini hatırlamıyorum ama biz çok çektik kaçak gıda yedi zor yetistirdik.bana göre her yeni doğan bu alerji testi yapılsın. Çünkü bilinen yada hemen anlaşılan birsey degil.sadece sutte değil kuruyemiş var meyveler kırmızı et.hersey var Allah korusunHer ay 900 gram almış.
Kan yok
Pişik yok
Memede iken huzursuzluk yok.
Şikayetim şu çok gazlı. Gürültülü yapıyor kakayi bu yüzden ve sanki ishalmis gibi cıvık. Doktor sadece anne sütü alan bebek böyle olur diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?