Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben almış gibi sevindim güle güle kullan canım bende halılarımı değiştirmek istiyor yaz tatili dönüşü

Pure diyet yapıyor musun en azından bir süre süt ürünlerini yeme çok küçük testler doğru sonuç vermiyor en iyi diyet yaparak anlarsın
Kızıma tüm testler yapıldı hepsi negatif cıktı sırtında 2 gün yama testi kaldı çocuk çok huzursuz oldu boşu boşuna
Ama dr benım denemelerimi dinleyerek yüzde 99 süt proteini alerjısı var dedi

Off yaşlılar bazen laftan sözden anlamiyor
pure benim babamda asırı dıkkatlıdır yani bi bakıma huyludur bız de oyle olmasından rahatsız oluyoruzşöyle tutmayın sunu agzına degdırmesın her emzırmede gögsünü dezenfekte et bezini alırken şöyle yap ası vurdururken tarıhıne bak, yok yalnız bırakma falan filan ayy baygınlık gelıyor babam gelince ha bide ben öpmüyorum söyle kimse öpmesin mikrop kapar var

İnşallah değildir.
Ek gıdadan önce test yaptırmak pek işe yaramiyormus. Negatif çıkıyormuş.
Neyse inşallah duzelir
Test dediğin gibi net sonuç vermiyomuş 2 aylıkken anladı arkadasım ebe uyarmış süt ürünü olan seylerden 2 hafta uzak dur dedi çocugun kakası düzeldi daha çabuk kilo almaya basladı

Riviera migrosta 80tl canım sızmayı bilmiyorum ama hersey acayip zamlandı ceza miktarlarının listesini aldım %23bu ne ya maas zammı 5.7 olursa o da

Carrefourun indirim broşürünü inceledim de, uygun geldi sanki. 3-15 ocak tarihlerini kapsıyor.
2 lt yudum egemden sızma zeytinyağ 49 tl idi sanırım.
15’inde alıcaz zeytinyağ, sıvıyağ, et, kavurma, zeytin, yumurta, peynir, çerez vs. Sömestr tatilinde misafirimiz çok olacak doldurayım güzelce dolabı. Hepsinden var ama dediğim gibi az az almaktan bunaldım dolu dolu alayım en azından verdiğim paraya değsin.

Duşa gireceğim suyu açıyorum fıldır gözlü oğlum ağlıyor kapatıp emziriyorum uyuyor numarası yapıyor suyu açıyorum yine ağlıyor yemin etti benim duş almamam için sanki

Duşa gireceğim suyu açıyorum fıldır gözlü oğlum ağlıyor kapatıp emziriyorum uyuyor numarası yapıyor suyu açıyorum yine ağlıyor yemin etti benim duş almamam için sanki
Bende yeni ciktim dustan. Suyu ustume salar salmaz agladi benimkide. Dusumu aldim ama ikidebir kapiyi acip aglama siddetini kontrol ettim Bugun oglen 2 saat disinda butun gun agladi kizim. Kac kez emzirdikten sonra uyudu zannedip yatagina koydum hatirlamiyorum. Simdiden kucaga alismis cadi. Birde benimki sese karsi cok duyarli ya evin icinde durmadan kendini yirtarcasina aglayan ve bagiran bir tarzan (oglum) oldugu icin surekli uykusu bolunuyor. Su an kucagimda uyuyor prensesim bakmaya doyamiyorum.

Ayyyyyy benim cadı kızımda ayağımda sallamaktan ayaklarım ağrıdı artıkkkk

Günaydın 2 saatte bir ayaktaydım en son oğlum ağlıyormuş meğer bende o an emzirdiğimi düşünüyordum gözümü bi açtım rüyaymış oğlumu aldım hemen korktum böyle böyle alışacağım sanırım . Eşime tost yaptım o işe gitti şubedeki arkadaş bir cenaze işi ile ilgilenecekmiş bu sabah eşime de benim eşimle oğlumu alıp okula işe bırakabilir misin demiş eşim önce onları bırakacak sonra kendi gidecek işe şehir turu atacak resmen kadın nasıl kendi gidemiyor ben şaşırıyorum ya . 11:30 da eve gelecek kv yi götürecek sonra tatlı alacak iş yerinde şubelere tatlı ikramı yapacağız oğlum için ağız tatlandıracağız kv bende alacağım gidince dedi sağ olsun bi o masrafımız olur . Belki doğalgaz faturası gelir bugün

Göbek bağınız düştü mü bizim hala düşmedi ya doktorum verdiği göbek bakım kitini de kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…