- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.041
ben almış gibi sevindim güle güle kullan canımhalı aldım mutfağa. Kendime toka aldım 2 tanebaharatlik seti aldım kasikligim yoktu cekmecede onu aldım ayakkabı kutusu aldım bide kahvaltida felan recel sos koyabilecegim kaseler yoktu onlardan aldım hepsi 420 tuttu galiba
pure benim babamda asırı dıkkatlıdır yani bi bakıma huyludur bız de oyle olmasından rahatsız oluyoruzOff yaşlılar bazen laftan sözden anlamiyor
Test dediğin gibi net sonuç vermiyomuş 2 aylıkken anladı arkadasım ebe uyarmış süt ürünü olan seylerden 2 hafta uzak dur dedi çocugun kakası düzeldi daha çabuk kilo almaya basladıİnşallah değildir.
Ek gıdadan önce test yaptırmak pek işe yaramiyormus. Negatif çıkıyormuş.
Neyse inşallah duzelir
Riviera migrosta 80tl canım sızmayı bilmiyorum ama hersey acayip zamlandı ceza miktarlarının listesini aldım %23bu ne ya maas zammı 5.7 olursa o daDelirmemek içten değil açıkçası . Eşim kantinden yudum sızma zeytinyağı alacaktı. Her zaman alıyoruz en son 105 TL den alıyorduk 2 ay önce filan aldık . Riveara 100 TL di arada fark çok azdı . Eşim aradı ki kaç TL ye alıyorduk diye söyledim 190 TL olmuş dedi şoka girdim ya .riviera aldık 100 TL ye eşim 20 TL de başka birşeyler almış eve geldi bende aşağıdaki markette 120 TL bakalım yağa dedim . Yemekten sonra baktık cidden öyle alsak mı bilemiyorum. Eşim ablalarına ve kv lere fıstık aldı 4 kg 320 TL ödedik .
Eksik bitmiyor hiçben almış gibi sevindim güle güle kullan canımbende halılarımı değiştirmek istiyor yaz tatili dönüşü
Bayılıyor legoya.Karavan aldık bugunde.Bordo grı alacağız sanırım. Koltuk bakmaktan 2 gündür bezdık.Bende tam diyecektim oglusun legoyu cok seviyo galiba diyekoltugun renkleri böyle güzel bence su yesili yaoma ya hic sevmiyom o rengii zümrüt yesili olabilir ama
Evet seçenek çokBu durumda seçenek çok olmuş olur öğrenciler için.
Ev ne kadar
Ayyy cok tesekkur ederim canımben almış gibi sevindim güle güle kullan canımbende halılarımı değiştirmek istiyor yaz tatili dönüşü
Gül e güle kullan cnm benimde eski bir hali vardı mutfakta kaydirmazlardan kestirdim rahat varmış yola hemende kuruyup seriliyor vallaAyyy cok tesekkur ederim canımmutfaga yikanabilen bisey aldim surekli bisey dökülüyo. Seninde aklinda bulunsun canım
Kazıklandık resmenRiviera migrosta 80tl canım sızmayı bilmiyorum ama hersey acayip zamlandı ceza miktarlarının listesini aldım %23bu ne ya maas zammı 5.7 olursa o da
Güle güle kullan güzel günlerdeAyyy cok tesekkur ederim canımmutfaga yikanabilen bisey aldim surekli bisey dökülüyo. Seninde aklinda bulunsun canım
Sagol canım aynen koridora da öyle aldim iyi oluyo gercektenGül e güle kullan cnm benimde eski bir hali vardı mutfakta kaydirmazlardan kestirdim rahat varmış yola hemende kuruyup seriliyor valla
Bende yeni ciktim dustan. Suyu ustume salar salmaz agladi benimkide. Dusumu aldim ama ikidebir kapiyi acip aglama siddetini kontrol ettimDuşa gireceğim suyu açıyorum fıldır gözlü oğlum ağlıyor kapatıp emziriyorum uyuyor numarası yapıyor suyu açıyorum yine ağlıyoryemin etti benim duş almamam için sanki
Ayyyyyy benim cadı kızımda ayağımda sallamaktan ayaklarım ağrıdı artıkkkkBende yeni ciktim dustan. Suyu ustume salar salmaz agladi benimkide. Dusumu aldim ama ikidebir kapiyi acip aglama siddetini kontrol ettimBugun oglen 2 saat disinda butun gun agladi kizim. Kac kez emzirdikten sonra uyudu zannedip yatagina koydum hatirlamiyorum. Simdiden kucaga alismis cadi. Birde benimki sese karsi cok duyarli ya evin icinde durmadan kendini yirtarcasina aglayan ve bagiran bir tarzan (oglum) oldugu icin surekli uykusu bolunuyor. Su an kucagimda uyuyor prensesim bakmaya doyamiyorum.
Göbek bağınız düştü mü bizim hala düşmedi yaBende yeni ciktim dustan. Suyu ustume salar salmaz agladi benimkide. Dusumu aldim ama ikidebir kapiyi acip aglama siddetini kontrol ettimBugun oglen 2 saat disinda butun gun agladi kizim. Kac kez emzirdikten sonra uyudu zannedip yatagina koydum hatirlamiyorum. Simdiden kucaga alismis cadi. Birde benimki sese karsi cok duyarli ya evin icinde durmadan kendini yirtarcasina aglayan ve bagiran bir tarzan (oglum) oldugu icin surekli uykusu bolunuyor. Su an kucagimda uyuyor prensesim bakmaya doyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?