Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bağırsak tepkili olabilir benim küçük kızımda da var dı sürekli mukuslu kaka yapardı ve çok sık yüzünde küçük isilik gibi kabarcıklar olurdu hala var yumurtanın beyazını yediğinde özellikle

Günaydın tucecim 0ğlusun çok tatlıdır şimdi missler gibi kokar.Bende çok merak ediyorum Bende oğluşumu merak ediyorum sevmek dokunmak istiyorum❤
Biz göbek bağı düşmeden yıkamıştık hastaneden ciktigimizin ertesi günü çok şükür hiç bir sorun yaşamadık.kayinvalidem de gorumcelerimin 4 çocuğu var hepsini yıkadilar hastaneden gelince onlarda beklemediler.
Yıkanınca çok güzel tatliş oluyor saçlar falan kirpi gibi dikleniyor uçuşuyor temiz olunca yumusacik pamuk gibi oluyor her yeri
Benim yerimede kokla lutfen

Hastahaneden gelince babaannesi saçlarını su ve pamukla temizledi benim oğluş sırf saç doğdu zaten saçı çok fazla bende poposunu yıkıyorım yada pamukla temizliyorum ıslak mendil kullanmıyoruz yüzünü de pamukla temizledim göbek düşse bezi filan daha rahat olacak onun için bekliyorum. Kv de banyosunu yaptıracaktı ama kısmet olmadı . Sizde sağlıkla kavuşacaksınız bebeğine

Eşim de baklava aldı ikram etti. Yanında meyveli soda.
İsyerinden 1tam altın geldi .
Birkaç arkadaşı da 100 er lira verdi.
Okul arkadaşlarımdan 1ceyrek altın geldi. Kızımı ayrıca hediye ve oğluma da hediye almışlar

Duşa gireceğim suyu açıyorum fıldır gözlü oğlum ağlıyor kapatıp emziriyorum uyuyor numarası yapıyor suyu açıyorum yine ağlıyor yemin etti benim duş almamam için sanki
aklıma sey geldı tugce oglus 2aylıkken annem kv kardesım sehırdısına gıttı bir hafta yanımda kımse yoktu o hafta, esımde ıste tabiki, afedersin wc ye gitcem cocuk hıc durmuyor bekle bekle öldüm bizim banyo baya büyük en sonunda pusetle alıp götüreyim bari yanımda demıstımtabiki yapmadımda annelerin magdurlugunu ıfade etmek için diyorum bi kerede banyodan cıkıp bornozla emzırmek zorunda kaldım durmayınca cocuk cok zor yaa

Mubarek cuma vakti hürmetine Aminnnn inşallahhh
Ya zaten onların kiri olmuyor kirine kurban olsun annesi ❤Yıkanınca huzurlu oluyor uykusu emmesi falan daha iyi oluyor.Bizde yeni doğan bebek 40'ı çıkana kadar yaz kış farketmez gün aşırı mutlaka yıkanır.buyume ve gelişim için çok etkili derler bizim buralarda.
Benim diger oğluşum sarışındı halada öyle doğduğunda ve çok azcik saçı vardı hatta kel sayılır yıkanınca kirpi gibi o üç beş saçıda uçuşurdu havada
Bizim evde ufo var ama çok yer kaplıyor yıkarken doğalgaz yansa bile yanına elektirikli sobada açıyoruz biz sonbahar-ilkbahar ve kış aylarında mutlaka.
eşim küçük kumtel ısıtıcı alıcak daha pratik olsun diye ufoyu odaları gezdirip yer bulmak zor oluyor ev küçük olduğundan.

Kızlar günaydınnnnn
Altın uçup gidiyor yaaaaaaa çıksın çıksın biraz daha
Bir planımız var bakalım inşallah uygulamaya geçebiliriz

Sabah geç kalkınca evi topla yemek yap derken zamanımın çoğu mutfakta geçiyor

Yemek olarak

Düğün çorbası
Tavuk kızartması
Makarna
Salata

Havuç topları yapıcam

Süt aldım 5 kilo yoğurt mayalıcam

Şimdilik. Bu kadar kızlar hepimize hayırlı cumalar

Sabah 2.5 TL simit ve poğaça aldım çocuklar istedi birazda çeri domates aldım 2 tlde ona verdim ekmek az evde yarın misafirlerim geliyor menü ıslak kek poğaça börülce salatası közlenmiş patlıcan biber salatası havuç tarator kurabiye ve simit bitane de börek mi yapsam karar veremedim evde un az yoksa el açması yapsam daha lezzetli olurdu dolapta yufka var onu çıkarıp sarayım diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…