- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.061
Evet yaaa suan 295 sok oldum çıkmış birdenAltın 294 olmuş yuh koşuyor resmen.Maasa kadar düşer inş biraz alım yaparız
bağırsak tepkili olabilir benim küçük kızımda da var dı sürekli mukuslu kaka yapardı ve çok sık yüzünde küçük isilik gibi kabarcıklar olurdu hala var yumurtanın beyazını yediğinde özellikleHer ay 900 gram almış.
Kan yok
Pişik yok
Memede iken huzursuzluk yok.
Şikayetim şu çok gazlı. Gürültülü yapıyor kakayi bu yüzden ve sanki ishalmis gibi cıvık. Doktor sadece anne sütü alan bebek böyle olur diyor.
Göbek bağınız düştü mü bizim hala düşmedi yadoktorum verdiği göbek bakım kitini de kullanıyorum
Hastahaneden gelince babaannesi saçlarını su ve pamukla temizledi benim oğluş sırf saç doğdu zaten saçı çok fazlaGünaydın tucecim 0ğlusun çok tatlıdır şimdi missler gibi kokar.Bende çok merak ediyorum Bende oğluşumu merak ediyorum sevmek dokunmak istiyorum❤
Biz göbek bağı düşmeden yıkamıştık hastaneden ciktigimizin ertesi günü çok şükür hiç bir sorun yaşamadık.kayinvalidem de gorumcelerimin 4 çocuğu var hepsini yıkadilar hastaneden gelince onlarda beklemediler.
Yıkanınca çok güzel tatliş oluyor saçlar falan kirpi gibi dikleniyor uçuşuyor temiz olunca yumusacik pamuk gibi oluyor her yeri
Benim yerimede kokla lutfen
Diyet vs uyguladin mı canimbağırsak tepkili olabilir benim küçük kızımda da var dı sürekli mukuslu kaka yapardı ve çok sık yüzünde küçük isilik gibi kabarcıklar olurdu hala var yumurtanın beyazını yediğinde özellikle
Eşim de baklava aldı ikram etti. Yanında meyveli soda.Günaydın 2 saatte bir ayaktaydım en son oğlum ağlıyormuş meğer bende o an emzirdiğimi düşünüyordum gözümü bi açtım rüyaymış oğlumu aldım hemen korktumböyle böyle alışacağım sanırım . Eşime tost yaptım o işe gitti şubedeki arkadaş bir cenaze işi ile ilgilenecekmiş bu sabah eşime de benim eşimle oğlumu alıp okula işe bırakabilir misin demiş eşim önce onları bırakacak sonra kendi gidecek işe şehir turu atacak resmen kadın nasıl kendi gidemiyor ben şaşırıyorum ya . 11:30 da eve gelecek kv yi götürecek sonra tatlı alacak iş yerinde şubelere tatlı ikramı yapacağız oğlum için ağız tatlandıracağız kv bende alacağım gidince dedi sağ olsun bi o masrafımız olur . Belki doğalgaz faturası gelir bugün
uyguladım 2 ay süt ve et kuruyemiş yemedim resmen ekmek zeytin reçel yedim düzeldi o zaman açmaya başlayınca diyeti hemen tepki verdi ek gıdaya erken geçtik yoksa mama başlıcaktı doktorDiyet vs uyguladin mı canim
aklıma sey geldı tugce oglus 2aylıkken annem kv kardesım sehırdısına gıttı bir hafta yanımda kımse yoktu o hafta, esımde ıste tabiki, afedersin wc ye gitcem cocuk hıc durmuyor bekle bekle öldüm bizim banyo baya büyük en sonunda pusetle alıp götüreyim bari yanımda demıstımDuşa gireceğim suyu açıyorum fıldır gözlü oğlum ağlıyor kapatıp emziriyorum uyuyor numarası yapıyor suyu açıyorum yine ağlıyoryemin etti benim duş almamam için sanki
Mubarek cuma vakti hürmetine Aminnnn inşallahhhHastahaneden gelince babaannesi saçlarını su ve pamukla temizledi benim oğluş sırf saç doğdu zaten saçı çok fazlabende poposunu yıkıyorım yada pamukla temizliyorum ıslak mendil kullanmıyoruz yüzünü de pamukla temizledim göbek düşse bezi filan daha rahat olacak onun için bekliyorum. Kv de banyosunu yaptıracaktı ama kısmet olmadı . Sizde sağlıkla kavuşacaksınız bebeğine
Yok canim benim kizinda dusmedi gobek bagi henuz. Oglanda daha cabuk dusmustu.Göbek bağınız düştü mü bizim hala düşmedi yadoktorum verdiği göbek bakım kitini de kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?