Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yilbasindan once ani bir kararla kendimce yuklu bir alim yaptim altina gectim ama ben sevinemiyorum bile. Erimesinden az etkilendim o kadar diyorum. Bu duruma en cok sevinen Cin olsa gerek. Adamlar 2019 a kadar her yil Ortalama 20-25 ton altin alirken bunu 2019 icin her aya cevirmisler.

Merhaba ay ben şok altına ne oluyor böyle ya sabah kahvaltı yaptık eşim geldi kv yi götürdü . Annem evi süpürüyor şimdi kv varken ayrıntılı yapamamıştı şimdi iyice yapıyor bende toz alacağım yerleri Vileda yapacağım . Hiç birşey yapmasam bu sefer vücudum alışamayacak . Çamaşır yıkanıyor. Eşim aramış ki bi arkadaşımızla aynı hafta doğum yaptık . Onlar prima kullanıyormuş ama bebek çok pişik olmuş. Bende bez siparişi verecektim onlara da versek dedi . 120 Li sipariş verecektim eşim 60 lı bir paket daha ver isterlerse onlara vereceğiz dedi adam eşiyle konuşacakmış bende e bebekten sipariş verdim . Kargo hızlı çünkü günde 10 tane bez harcanıyor genelde bizde . Bez işi strese sokuyor beni ya dün markette baktık 120 Li 100 TL di . Aynı ürün internette 63 TL offf ama Kargo sorun

Merhaba hanımlar altın yükselmiş
Benim geçen hafta doğum günümdü.
Bir kayimvalidem bir halam birde annem kutladı.
eşim kutlamadi
kayimvalidem evden bir hediye koymuş ne zamandır aldığını vermediğini söyledi cuzdan almış ama kullanacağım tarz ve büyüklükte değil
Halamda yleek almjs..

Eşimle o ara sağındık o bir poset abur cuburla geldi ama bana ekstra bişey demedi doğum günün kutlu olsun falan diye.

Bir süredir biriktiriyorum oğlana verilen harçlıkları falan
2175 lira birikmiş ata lira almak istiyorum.
Bir yandan kendim için
65 lira tutarında dermatol ve cilt temizleme fırçası
Almak istiyorum

Ayrica Beli sıkan tayt kışlık pantolon
Bir-kac parca kıyafet iç çamaşırı
Roll on ağda makinasi ihtiyacım var.

Kendime dikis makinası da almak istiyorum ama
Alırsam sınavlara hiç odaklamamaktan korkuyorum ve 2 el alırım alırsam. Ama bu isteğimden şimdilik uzak durmam lazim.

Eşim ekstra bana para vermekten kaçınıyor bu ara.
Günlük 30 30 gidiyoruz bakalım.
20 den 30 a çıkarttım onada şükür.

Merhaba kızlar

bugün oğlumun doğum günü :) 2 yaşına girdi. Allah hepimizin çocuklarının ömrünü uzun etsin.

sabah aşıya gittik hepatit A ve meningogok (özel aşı) oldu.

inşallah ateşlenmez tetikteyim devamlı.

Eve dönerken biraz sebze meyve aldım 35 tl tuttu.
Özel aşı 290 tl

bugün başka bir harcamam olmaz

sen ne kullanıyosun canım

Canım biz ev peşinatı için altın biriktirmiştik biraz artmasını bekliyorum ev olursa bozduracaz,,, 42 grm altın borç vermiştim onları bekliyorum inşallahhhh yakın zamanda gelir

Mutlu yaşları olsun canımmmmmmm

Ben her akşam bornozla bebek emziriyorum ilk emzirip duşa giriyorum 10 dk da uyanıyor yine emmek istiyor hemen üzerimi giymeden emziriyorum

Annen dönünce yandınÇok memeci oğlan işleri eşin yapsın gelince çocuk durmadı de
Hahaha eşim eve gelebilecek mi acaba onu düşüyorum artık şubede 2 personel kaldılar haftaya diğer personel izne gidiyor eşim tek ne olacak bilmem işleri eşim yapsa kanser olurum allah korusun

Hahaha eşim eve gelebilecek mi acaba onu düşüyorum artık şubede 2 personel kaldılar haftaya diğer personel izne gidiyor eşim tek ne olacak bilmem işleri eşim yapsa kanser olurum allah korusun
Artık işler gözüne batmaz insana bir bosvermişlik geliyor ilk yıl. Sonradan yavaş yavaş özüne dönüyorsun

Artık işler gözüne batmaz insana bir bosvermişlik geliyor ilk yıl. Sonradan yavaş yavaş özüne dönüyorsun
Dur bakalım neler olacak annemler haftaya gidiyorlar babam gelecek gidecekler kp iyileşince kv ler geri gelecekler

100tl market
Yemek kahve ilaç yaklaşık 400tl harcama oldu kredi kartından.
105tl elektrik faturası geldi.İlk defa 100 üzerine çıktık 70-80 arası geliyordu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…