Bugün ne aldin kaç tl harcadin

100 TL elektrik geldi kurulunda var yakıt çok gelir cayır cayır yanıyor petekler gerçekten çok üzülüyorum boşuna bu kadar açıyorlar gündüz çoğu kişi yok evde kısıkta açsalar akşam yükseltseler geçen ay 415 ödedik bu ay çok gelmese bari zaten hayat çok pahalı herşey aldı başını gidiyor ama bizim sitede oturanların umrumda değil

Bize elektrik 51 gelmiş, iki kişi olunca. Haftada 2 çamaşır 2 bulaşık makinası çalışıyor. Bebek gelince muhtemelen 100’e yaklaşabilir :) 100 olmasa da 75-80 kesin.

çok yapmışlar tuce pazarlik yapsaymış biraz eşin çıkacak gibi konuşsaydı
İlk sene arttırmamıştı Zeyno yaaa birde bizim bina da çıksak bile anında kiracı bulur adam Karşı daireme 1 kişi gezdi hemen tutuldu zararlı olan biz olurduk açıkçası bu durumda

Çocukları uyuttuktan sonra etrafı toparladım.
Dün temizlik vardı .heryer tertemiz ama hemen dağılıyor.oglum heryeri karıştırıyor malesef.
Bugün 20lira harcadık.
Yarın biraz alışveriş yapacsgim

İyi akşamlar

Bugün su faturamız geldi 29 lira. Tüketim bedeli 20 Kdv 9
Birtek su faturamız uygun geliyor
Evimiz çok soğuk peteklerle sadece evimz ısınmıyor, o yüzden ısıtıcı da açıyorum yatak odama, bebeğim için.
İkisi ile beraber 400 lirayı buluyor malesef..
eşim Toki ye başvurmuştu, onaylanmış..
Rabbim bize de nasip eder inşallah, ev almayı..
Kayınvalidemler bugün yemekteydi bizde,güzel geçti..
Eşim 70 lira harcadı, meyve sebze almıştı..
Yarın da annemlere gideceğiz..

Scss94 hayırlı olsun eşyaların canım

zerya271210 Hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum oğluşuna

Canım hayırlı olsun.
Onaylaninca çıkmış mı oluyor demek.yani ev mı alacaksiniz TOKİ'den

Canım hayırlı olsun.
Onaylaninca çıkmış mı oluyor demek.yani ev mı alacaksiniz TOKİ'den
Teşekkür ederim

Yok canım ya:) yani şöylr başvurusu onaylanmış, çünkü bazılarının başvurusu da onaylanmıyor,
Kura ile belirleniyor, mayıs yada haziran gibi kura.. eğer ismimiz çıkmazsa, para iade edilecek
Evet Toki den
İstanbul/ Tuzla için başvurduk

Teşekkür ederiz canım sağolasın :)

toki başvurusu hayırlı olsun inşallah kurada çıkarsınız

biz de tuzla için başvurmak istiyoruz bu hafta eşim bankaya gidecek bakalım inşallah olur

Herkese gunaydin
Dün iş çıkışı oğlum ve ben birlikte arkadaşlarımızla buluştuk
50 tl yemek
30 tl oğluma sinema bileti+popcorn
36 tl ekmek.yumrta salatalık nane ve kavun
100 tl gratisten hediye kartı aldım.

Yıl başı çekilişi yapmıştık ama bir türlü buluşup hediyelesemedik onun için dün akşam hediyelerimizi verdik.
Ben bana çıkan arkadaş makyaj kolik olduğu ve giyim tarzina uygun birseyler begenemedigim icin gratisten 100 tl lik cek hediye ettim.cok mutlu oldu bu hediyeye çok güzel düşünmüşsün ince bir düşünce falan dedi.
Banada Pentiden pijama takimi geldi onu düğmeli olanlardan.1 takım Görümcem hediye almıştı Pentiden uzun kollu onu düğmeli buda kısa kollu çok sevindim ve beğendim hediyemi.cunku ben de 1 takım daha Pijama alacaktım Pentiden düğmeli ve kısa kollu olanlardan.
Ben loğusa pijamasi almak istemiyorum 3 takım düğmeli pijamam oldu yeterli gelir diye düşünüyorum.Bunlari doğumdan sonrada günlük hayatımda rahatca kullanırım hem diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar
Sabah sabah moralim bozuldu 550 lira dogalgaz faturası gelmis.geçen ayda 450 gelmişti. Bir öğretmen maaşının 9 da 1 ısınma bedeline gidiyor herkese iyi haftasonlari çalışanlar bol bol dinlensin soğuk havalarda çalışmak daha da zorlaşıyor.

Hangi şehir canım. Ev kaç M2. Kapatıp açıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…