Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Insallah çıkar canım hayirlisiyla

Günaydın
Bizde tokiden aldık evim sıcacık tokiler en sıcak evler herkese tavsiye ederim
147 ilk ay
Bu ayda 197 tl geldi doğalgaz
Bugün kv evine alışveriş yapacağız biİm burdan yarında malatyaya gideceğiz pazartesi kızımın kontrolü var allahtan bişey çıkmazsa aynı gün döneceğiz okul var

Hayırlı olsun canım TOKİ’nin kuraları çekildi mi ya sen berde yaşıyorsun

Siirtteyiz ev biraz büyük 190 metrekare ama öyle açıp kapatma yapmam yeni bina yalıtım var ve 1 hafta yoktuk olsaydık 650 700 gelirdi.evin ısısı en fazla 22 derece olur
Ah ah bize de geldi 300 TL ve Siirt öyle çok soğuk değil nasıl oluyor anlamıyorum

Tünaydın biraz kötü bir gece geçirdik Neyse anlatmak istemiyorum rezil olurum allah muhafaza annem sağ olsun kahvaltı hazırlamış . Kahvaltı yaptık güzelce eşim işe gitti tazminatları yapmak için . Bende ütü yaptım annem oğluşla ilgilenirken markete gittim . Kaşar peynir , buğday, yağlı gevrek , zeytin indirimdeydi aldım 35 TL ödedim . Diğer marketten dereotu , roka , turp , mor lahana , şöbiyet , orkid , Vileda ucu aldım 45 TL ödedim eve geldim annem kızdı ağır taşıdın dio oğlumu emziriyorum çay suyu koyduk . Akşama eşim hamsi yaptıracak doğalgaz 300 TL geldi

Kızlar turşu ve şalgam gaz yapar mı acaba

150 gram altın borcumuz var 1 ayda borcumuz 4500 tl arttı. Altınin 2020 de daha da artacağı söyleniyor.

Evet küresel anlamda kötü bir yıl olacak gibi 2020, yükseleceğini düşünüyorum ben de. Allah yardımcınız olsun bizim de borcumuz var altın değil ama türk lirası değer kaybettikçe ödediğimiz miktar bizi zorlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…