- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.121
Insallah çıkar canım hayirlisiylaTeşekkür ederim
Yok canım ya:) yani şöylr başvurusu onaylanmış, çünkü bazılarının başvurusu da onaylanmıyor,
Kura ile belirleniyor, mayıs yada haziran gibi kura.. eğer ismimiz çıkmazsa, para iade edilecek
Evet Toki den
İstanbul/ Tuzla için başvurduk
Hayırlı olsun canım TOKİ’nin kuraları çekildi mi ya sen berde yaşıyorsunİyi akşamlar
Bugün su faturamız geldi 29 lira. Tüketim bedeli 20 Kdv 9
Birtek su faturamız uygun geliyor
Evimiz çok soğuk peteklerle sadece evimz ısınmıyor, o yüzden ısıtıcı da açıyorum yatak odama, bebeğim için.
İkisi ile beraber 400 lirayı buluyor malesef..
eşim Toki ye başvurmuştu, onaylanmış..
Rabbim bize de nasip eder inşallah, ev almayı..
Kayınvalidemler bugün yemekteydi bizde,güzel geçti..
Eşim 70 lira harcadı, meyve sebze almıştı..
Yarın da annemlere gideceğiz..
Scss94 hayırlı olsun eşyaların canım
zerya271210 Hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum oğluşuna
150 gram altın borcumuz var 1 ayda borcumuz 4500 tl arttı. Altınin 2020 de daha da artacağı söyleniyor.Gram altın 298 tl
Çeyrek altın 488 tl
Bir an önce ödemekte fayda var150 gram altın borcumuz var 1 ayda borcumuz 4500 tl arttı. Altınin 2020 de daha da artacağı söyleniyor.
Ah ah bize de geldi 300 TL ve Siirt öyle çok soğuk değil nasıl oluyor anlamıyorumSiirtteyiz ev biraz büyük 190 metrekare ama öyle açıp kapatma yapmam yeni bina yalıtım var ve 1 hafta yoktuk olsaydık 650 700 gelirdi.evin ısısı en fazla 22 derece olur
şalgamı bilmiyorum pek sevmem ama turşu çok gaz yaparKızlar turşu ve şalgam gaz yapar mı acaba
Bende öyle biliyorum o yüzden yemiyorum ama aklıma sürekli geliyor severimşalgamı bilmiyorum pek sevmem ama turşu çok gaz yapar
gelsin bir an önce ayın 15 i zamlı maaşlarMaaşa son 10 gün
Aaaaa Cidden ya içime bir heyecan düştü bakMaaşa son 10 gün
150 gram altın borcumuz var 1 ayda borcumuz 4500 tl arttı. Altınin 2020 de daha da artacağı söyleniyor.
Mtvnin süresi ay sonuna kadar.gelsin bir an önce ayın 15 i zamlı maaşlar
Eşim kasko ve zorunlu sigortayı ödeyecek bugün pazarteside mtv yi hepsi eksiden ödenecek
ay sonunda da ekside olacağız şimdide çok farketmiyorMtvnin süresi ay sonuna kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?