- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.141
Uslu bir bebek mi Tuğçe oglusun uykuları falan nasıl :)Tünaydın biraz kötü bir gece geçirdikNeyse anlatmak istemiyorum rezil olurum allah muhafaza annem sağ olsun kahvaltı hazırlamış . Kahvaltı yaptık güzelce eşim işe gitti tazminatları yapmak için . Bende ütü yaptım annem oğluşla ilgilenirken markete gittim . Kaşar peynir , buğday, yağlı gevrek , zeytin indirimdeydi aldım 35 TL ödedim . Diğer marketten dereotu , roka , turp , mor lahana , şöbiyet , orkid , Vileda ucu aldım 45 TL ödedim eve geldim annem kızdı ağır taşıdın dio oğlumu emziriyorum çay suyu koyduk . Akşama eşim hamsi yaptıracak doğalgaz 300 TL geldi
Uyku da neUslu bir bebek mi Tuğçe oglusun uykuları falan nasıl :)
Fark yatacak normalde maaştan önce fark yatmalı ama sistem değişmiş eşim belki sonra fark yapabiliriz dediBu ay maaşlara 15 günlük zam yansıyacak değil mi kızlar
Yaa yerim:) masallah erkek çocukları cok hareketli oluyor zaten. Seninki ultra hareketli olacak galiba :)Uyku da nehahaha ya öyle fena bir bebek ki ama böyle olacağı belliydi şaşırmadım . Omzuma yatırıyorum gaz çıkartacağım ya kafayı bi tutuyor kendini geriye atıyor nasıl oluyor bilmiyorum ama yapıyor bi genleşiyor görmen lazım of of . Üzerini değiştirirken altını temizlerken ortalık yıkılıyor ağlamalı bağırmalı
Hmm maaştan önce yatsa keskeFark yatacak normalde maaştan önce fark yatmalı ama sistem değişmiş eşim belki sonra fark yapabiliriz dedi
Karnımdaki gibi İnan hiç farkı olmadıYaa yerim:) masallah erkek çocukları cok hareketli oluyor zaten. Seninki ultra hareketli olacak galiba :)
Dur kat sayı belli olsun da bakarızHmm maaştan önce yatsa keske
Bizim maaş 6 bin bize ne kadar zam gelir tugcee kocandan tahsillisin
Karnımdaki gibi İnan hiç farkı olmadıgögsüm ile kendi arasına zorla kolunu koyuyor sonra memeye ulaşamayıp bağırmaya başlıyor
Benimki birde saçlı bebek benim kadar saçı var neredeyseahaha anlatmaa benimde canım bebek istiyooorrr
Dur kat sayı belli olsun da bakarızaz önce kocama sordum aşk maaş kaç TL olacak diye yavrum katsayı belli olsun söylerim demiş bende milletten önce böyle gıcık sorular sormaya başlıyorum
Benim kiziminda saçları coktu birde kınalı gibiydiBenimki birde saçlı bebek benim kadar saçı var neredeyse
Yarın belli olur sanırım katsayılar siz tazminat alıyor musunuztamam belli olunca söyle. Merak ediyorum bendee
Bize tek bebek yeterde artar bile bir Doğu bir batı gezilecekBenim kiziminda saçları coktu birde kınalı gibiydişimdi cok kardeş istiyor düşünüyoruz bizde ama cesaret edemiyoruz da
Bilmiyorum ki uzman çavuş eşim sözleşmeli Ama. Batı olarak geçiyor olduğumuz şehir esin bilir herhaldeYarın belli olur sanırım katsayılar siz tazminat alıyor musunuz
Almıyorsunuz o zamanBilmiyorum ki uzman çavuş eşim sözleşmeli Ama. Batı olarak geçiyor olduğumuz şehir esin bilir herhalde
Bende öyle diyordum da zaman geçince sende istiyorsun. Birde çocuk cok yalnız kalıyor bakıyor arkadaşlarında kardeş var. Benim kız bize mobing uyguluyorBize tek bebek yeterde artar bile bir Doğu bir batı gezilecekben bir doğum daha yapamam bence zaten göbek fıtığı oldum
Kocama şimdi sordumBende öyle diyordum da zaman geçince sende istiyorsun. Birde çocuk cok yalnız kalıyor bakıyor arkadaşlarında kardeş var. Benim kız bize mobing uyguluyor
Eksiye düşen hesaba günlük faiz işliyor diye biliyorum, ne kadar geç kullanırsanız o eksiyi o kadar iyi. Ben eksiye düştüğüm aylarda aylık borcumu ayın son günü ödüyordumay sonunda da ekside olacağız şimdide çok farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?