Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Uslu bir bebek mi Tuğçe oglusun uykuları falan nasıl :)

Uslu bir bebek mi Tuğçe oglusun uykuları falan nasıl :)
Uyku da ne hahaha ya öyle fena bir bebek ki ama böyle olacağı belliydi şaşırmadım . Omzuma yatırıyorum gaz çıkartacağım ya kafayı bi tutuyor kendini geriye atıyor nasıl oluyor bilmiyorum ama yapıyor bi genleşiyor görmen lazım of of . Üzerini değiştirirken altını temizlerken ortalık yıkılıyor ağlamalı bağırmalı

Yaa yerim:) masallah erkek çocukları cok hareketli oluyor zaten. Seninki ultra hareketli olacak galiba :)

Yaa yerim:) masallah erkek çocukları cok hareketli oluyor zaten. Seninki ultra hareketli olacak galiba :)
Karnımdaki gibi İnan hiç farkı olmadı gögsüm ile kendi arasına zorla kolunu koyuyor sonra memeye ulaşamayıp bağırmaya başlıyor

Hmm maaştan önce yatsa keske
Bizim maaş 6 bin bize ne kadar zam gelir tugcee kocandan tahsillisin
Dur kat sayı belli olsun da bakarız az önce kocama sordum aşk maaş kaç TL olacak diye yavrum katsayı belli olsun söylerim demiş bende milletten önce böyle gıcık sorular sormaya başlıyorum

Benim kiziminda saçları coktu birde kınalı gibiydi şimdi cok kardeş istiyor düşünüyoruz bizde ama cesaret edemiyoruz da
Bize tek bebek yeterde artar bile bir Doğu bir batı gezilecek ben bir doğum daha yapamam bence zaten göbek fıtığı oldum

Bize tek bebek yeterde artar bile bir Doğu bir batı gezilecek ben bir doğum daha yapamam bence zaten göbek fıtığı oldum
Bende öyle diyordum da zaman geçince sende istiyorsun. Birde çocuk cok yalnız kalıyor bakıyor arkadaşlarında kardeş var. Benim kız bize mobing uyguluyor

Bende öyle diyordum da zaman geçince sende istiyorsun. Birde çocuk cok yalnız kalıyor bakıyor arkadaşlarında kardeş var. Benim kız bize mobing uyguluyor
Kocama şimdi sordum diyor ki gelir vergileri yüzde 15 e düşer 300-400 TL oradan gelir 200-280 TL de zamdan yansır tabi üç beş kuruş değişkenlik gösterir diyor

Evi toparladık süpürdü eşim bende mopladim, çarşamba temizlik günü ozamana kadar idare eder bizi.
1 makina renkli yıkandı kurutmaya atıp kurutup kaldircam.
Akşama pırasa yemeği koydum ocağa,tavuk but haşladım didikleyip suyuyla beraber tavuk çorba yapacağım yeter bize çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…