Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkürler umarım hepimiz borcumuzu rahatça oderiz.

Eksiye düşen hesaba günlük faiz işliyor diye biliyorum, ne kadar geç kullanırsanız o eksiyi o kadar iyi. Ben eksiye düştüğüm aylarda aylık borcumu ayın son günü ödüyordum
evet öyle
Zorunlu sigortayı ödemiş eşim 695 tl
20 sinden Sonra da kaskoyu ödeyecek mtv de 700 küsürmüş herşey çok artmış

Eksiye düşen hesaba günlük faiz işliyor diye biliyorum, ne kadar geç kullanırsanız o eksiyi o kadar iyi. Ben eksiye düştüğüm aylarda aylık borcumu ayın son günü ödüyordum

Zeynolin44 canım ben de oyle bılıyorum eksı hesaba günlük faiz ıslenıyor dıye ona gore son gün yatırırsınız bak istersen

Eşim hamsi yaptırdı gazoz ve ekmek almış sanırım 40 TL harcadı annem salata yaptı yedik şükür eşime diyorum ki ya 2 çeyrek daha alacağız bana diyor ki sadece 2 tane mi sanmış ki Ocak maaşı ile 2 çeyrek yok dedim ya bu aydan kalan para ile 2 çeyrek daha yeni ay bütçesi yaptım kızlar ama maaş belli olmadı daha olsun ona göre bütçe planlayacağım.

Misafirlerim gitti abimi bekliyoruz o gelsin akşam yemeği yicez bugün hiç iyi değilim başım dönüyor sürekli midem ekşiyor eşim etüt için konuştu peşin 2100 demişler 4 ay için nasıl yaparız bilmiyorum ufaklığı anneme bırakırız 15 tatilden sonra ben her ay 2 çeyrek alayım diyorum ama zor gibi kartlar yüklü geliyor yine mtv falanda ödemedik daha

tugce ben en fazla 3-4 çeyrek alırım aylık sanırım sizin maaş ne kadar merak ettim söylemek istemeyebilirsin anlarım

Mobilya aldık bugun Doğtaş’tan.
2 tane 3lü 2 tane tekli koltuk
Yemek masası
Konsol
6sandalye
3lü sehpa
15.400 7taksıt.
Eşim doğudan gelene kadar bitecek taksıdı.Yaza taşınma çocuğun okulu başlar eylülde mobilya alamayız dedik.ödensin.Mobilyada KDV indirimi olmuş normalde bu aldıklarımız 21.000 TL.
Allah güle güle oturmayı nasıp etsin yeni gelin gibi otururuz

Haydi hayırlı olsun ağız tadı ile oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…