- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.181
Sağol canım.Birikim pek yapamayacağım eşimden fayda olmayacak ben maaştan artık ne atarsamHaydi hayırlı olsun ağız tadı ile oturun
Her şey pahalı ya sormaPortakal feci pahalı en çok o dikkatimi çekti ondan sordum
Ayyyyy canım çok sevindim güzel günlerde kullanınnMobilya aldık bugun Doğtaş’tan.
2 tane 3lü 2 tane tekli koltuk
Yemek masası
Konsol
6sandalye
3lü sehpa
15.4007taksıt.
Eşim doğudan gelene kadar bitecek taksıdı.Yaza taşınma çocuğun okulu başlar eylülde mobilya alamayız dedik.ödensin.Mobilyada KDV indirimi olmuş normalde bu aldıklarımız 21.000 TL.
Allah güle güle oturmayı nasıp etsin yeni gelin gibi otururuz
Boşver olduğu kadar zaten bir sürü sıkıntı çekiyorsunuzSağol canım.Birikim pek yapamayacağım eşimden fayda olmayacak ben maaştan artık ne atarsam
Canım olsun ya huzurla oturun insallah yaparsiniz yine birikim insallahSağol canım.Birikim pek yapamayacağım eşimden fayda olmayacak ben maaştan artık ne atarsam
2020 hedefim 24 tam altıneşime sordum o öyle söyledi hahaha
Hayırlı olsun :) huzurla oturun insallahMobilya aldık bugun Doğtaş’tan.
2 tane 3lü 2 tane tekli koltuk
Yemek masası
Konsol
6sandalye
3lü sehpa
15.4007taksıt.
Eşim doğudan gelene kadar bitecek taksıdı.Yaza taşınma çocuğun okulu başlar eylülde mobilya alamayız dedik.ödensin.Mobilyada KDV indirimi olmuş normalde bu aldıklarımız 21.000 TL.
Allah güle güle oturmayı nasıp etsin yeni gelin gibi otururuz
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanınÇok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş
Sağol canım daha güzelleri senin olsunOkyanus hayırlı olsun eşyaların güzel günlerde kullanın alınan alınandır her zaman iyi yaptın
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın
Doktor bana ilk ay korun demişti ama bilemedim canım. İnş yoktur sürpriz bende çok korkuyorum Allah isteyene versin kimseye aratmasın ınsAranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı ?
Ben doğumdan beri kullanmadım yani 2 yıldır . geçen ay başladım ilk kutu ilaç bitti 7 günlük aradayım bugün 6. Gün ve regl olmadım hala.
ilacı da çok dikkatli kullandım hep aynı saatte aldım, ilk 15 gün ekstra korunma yöntemi kullandım. Neden böyle oldu anlamadım başına gelen var mı acaba ?
Bu topiğin hamilelik kısmeti bana denk gelmemiştir umarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?