- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.641
Bugün mesaj atmış doktorumuz klinik açmış yarın arıyımda ücret ne kadar hastane ile anlaşması var mı acaba son zamanlar sinir oluyorum değişikliklere.jimer benimde aklımdaydı doğum ücreti çok geldi ben kordon bankasıda düşününce doğum saglık sigortamız olsaymış uygun olurdu.neyse bir daha bebiş düşünürsem yaptırcam.bende batıda oturuyorum nilüferde.hastane uygun diğerlerine oranla ve tüm personel güleryüzlü ve ilgili.en önemlisi suriyeli yokBende bursadayım
Geçen gün bir mesajında yazmıştın onu görmüştüm batı tarafında oturuyorum diye bende o taraflarda oturuyorum o yüzden sordum
Medicabilin yeni binası çok güzel oldu odaları falan güzel
Bende jimerde yapmıştım
Alya86
Bende çorap aldım sadece annemler geldi bebişin ilk zamanki eşyaları hariç yolladım ev açıldı resmen kıyamam kek börek yapmış bizim oranın çorbası var çok severim ondan koymuş bal getirmişler akşamada yemeğimiz var.bebişin hastane çıkış çantasınıda hazırladık.eşim son hafta izin alıcam diyor annemlere temizlik yapcakmış kadın çagırcaz ama bugün eşya tasıdı diye çok sinirli aceleciymişim çok erkenmiş sinirlendim yattım bendeBugün sıfır harcama
Yaaa canım benim bunlar tatlı heyecanlar tatlı yorgunluklar eşin de biraz alttan alsın en çok naz yaptığımız zamanlar dimiBende çorap aldım sadece annemler geldi bebişin ilk zamanki eşyaları hariç yolladım ev açıldı resmen kıyamam kek börek yapmış bizim oranın çorbası var çok severim ondan koymuş bal getirmişler akşamada yemeğimiz var.bebişin hastane çıkış çantasınıda hazırladık.eşim son hafta izin alıcam diyor annemlere temizlik yapcakmış kadın çagırcaz ama bugün eşya tasıdı diye çok sinirli aceleciymişim çok erkenmiş sinirlendim yattım bendeo benden önce uyumuş
Ben ben ben
Yeni basladim ben paralarini mi yakiyolarmis
Gecen ay ac kapa yapmistim 168 lira gelmisti bu ay hic kapamadim 287 lira geldi artik mutfagi felan gece kapaticam sabah acicam isiniyo zaten hemen
Eşim
Gecen ay ac kapa yapmistim 168 lira gelmisti bu ay hic kapamadim 287 lira geldi artik mutfagi felan gece kapaticam sabah acicam isiniyo zaten hemen
Denetim zamanı geldi biraz gergin yoksa söylenmiyor yapmıyor istemiyince çok şükür herseyi gönlümce geçti istediğimi aldım koydum rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin canını yakması bile güzel tekmeledikçe mutlu oluyorumYaaa canım benim bunlar tatlı heyecanlar tatlı yorgunluklar eşin de biraz alttan alsın en çok naz yaptığımız zamanlar dimi
Ben bu ara bide borgia ailesini izliyorum eşim nerde ilginç tipler var izliyosun diye uyurkende galip derviş tv2de tekrarları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?