Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canim bezi taktin mi nasil iyi mi
Ben de sitesinden kilot bez sipariş verdim. Umarım iyidir koca koca paketlerden aldim

kv beceriyorsa bir dahaki gelişinde yaptır.hem pratik oluyor emziriyorsun bebiş küçük her dakika yemek yapmak zor oluyordur

Çok teşekkürler canım
Yok kv bilmiyor bildiği şeyleri bile istemiyorum hiç

Bugün lahmacun yaptık geçen gün çok konuşulmustu iyi oldu fazla olanında buzluğa koydum.lahmacun içini hazırlayıp buzluğa koyan var mı işe başlayınca denemek istiyorum karaarsizim

Amin insallah dogumuma daha cok var onumde uzun bi yol var ama bakiyorum zaman cok cabuk geciyo , ben esyalarini kendim almak istiyorum karisilsin istemiyorum , evlenirken esya konusu hic icime sinmedi cunku cahilligime geldi simdiden arastiriyorum
Annem isimli hastane çıkış seti , bileklik örgüler yastık yorgan 3 takım nevresim yaptırdı ayrıca oğluma künye . Kv örgü örmüş birkaç tane bi hastahane çıkışı birkaç badi 10 çeyrek altına bedel altın hediye getirdi . Görümcemler birer takım birkaç örgü bi görümcem suluk ve ıslak mendil kutusu. Daha altın filan hediye olmadı . İzne gittiğimizde yaparlar sanırım bebeği gördükleri zaman .

Kuru fasulye çorba salata yedik.Yarın annem oğlana ıspanak tarhana yapacak bide sütlaç.Kek yaptım yarın işten gelince kısır yapacağım bide sigara böreği kozartırım gün tabağı yapar yeriz annemle

Evet bende soyleyemem konusunu dahi acmam herseyini kendim yapmak istiyorum ilk bebegim ilk heyecanim en guzeli bu , isteyen istedigini hediye eder onlara kalmis
bizim de söyle oldu annem de kv de hem altın getırdıler hedıye hem de mesela annem bebek arabası begenın alıcam dedi , kv de besık begenın alıcam dedi biz sectik onlar parasını ödedıler. kendi kendılerıne almalarını ıstemezdım ben de. aldıklarımızda makul fıyatlılar o yuzden sectıgımız bu demekten cekınmedık. kv sımdı mama sandalyesi alıcak. sız secın dedı mesela.
altın olarakta 10-15 er gram taktılar.onda da parasını bana verdıler gıdıp kuyumcudan aldım.gorumcem de tam altın taktı.
ev nıyetımız var alırken hedıyelerini bozdurcaz oglumun ama not aldım. onun hesabı olarak biriktirip koyacagım ınsAllah.

Çay içtik eşim uyudu bende bebek emziriyorum üst kat yıkılıyor sesleri apartmanda bile yankılanıyor valla başım şişti çekemiyorum artık . Ekmek cips aldık bugün 10 TL galiba toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…