- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.061
Hava çok güzeldi parka gittik bayağı eğlendi kızlar dönüşte markete uğradım ilk defa sleeppyy külot bez aldım inşallahhh iyidir indirimdeydi ıslak mendil Mısır gevreği simit toplam 100 TL harcadım
Yok kv bilmiyor bildiği şeyleri bile istemiyorum hiçkv beceriyorsa bir dahaki gelişinde yaptır.hem pratik oluyor emziriyorsun bebiş küçük her dakika yemek yapmak zor oluyordur
Çok teşekkürler canım
Çamaşırları katlsrken elinle düzeltiyorsun ütü kullanmıyorsun yani. Ben sadece gömleklere açıyorum.O nasıl oluyorkolay önerilere açıgım
Afiyet olsun.Bugün lahmacun yaptık geçen gün çok konuşulmustu iyi oldu fazla olanında buzluğa koydum.lahmacun içini hazırlayıp buzluğa koyan var mı işe başlayınca denemek istiyorum karaarsizim
Annem isimli hastane çıkış seti , bileklik örgüler yastık yorgan 3 takım nevresim yaptırdı ayrıca oğluma künye . Kv örgü örmüş birkaç tane bi hastahane çıkışı birkaç badi 10 çeyrek altına bedel altın hediye getirdi . Görümcemler birer takım birkaç örgü bi görümcem suluk ve ıslak mendil kutusu. Daha altın filan hediye olmadı . İzne gittiğimizde yaparlar sanırım bebeği gördükleri zaman .Amin insallah dogumuma daha cok var onumde uzun bi yol var ama bakiyorum zaman cok cabuk geciyo , ben esyalarini kendim almak istiyorum karisilsin istemiyorum , evlenirken esya konusu hic icime sinmedi cunku cahilligime geldi simdiden arastiriyorum
tam 6 ay 3günlük6dan sonra kilo alımı azalıyomuş zaten kac aylık oldu seninki
bizim de söyle oldu annem de kv de hem altın getırdıler hedıye hem de mesela annem bebek arabası begenın alıcam dedi , kv de besık begenın alıcam dedi biz sectik onlar parasını ödedıler. kendi kendılerıne almalarını ıstemezdım ben de. aldıklarımızda makul fıyatlılar o yuzden sectıgımız bu demekten cekınmedık. kv sımdı mama sandalyesi alıcak. sız secın dedı mesela.Evet bende soyleyemem konusunu dahi acmam herseyini kendim yapmak istiyorum ilk bebegim ilk heyecanim en guzeli bu , isteyen istedigini hediye eder onlara kalmis
Canim cok fena sallandik ya cok korktum bidaha olmaz insallah aksam 5 gibi yine oldu simdi yine olduScss94 iyimisin deprem olmus
Aydın’da da olmuş.Allah korusun.Bizde az hissettik ama 5.6 Manisa yazıyor.İnş olmaz birdahaCanim cok fena sallandik ya cok korktum bidaha olmaz insallah aksam 5 gibi yine oldu simdi yine oldu
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.Çok kötü salladık yaa
Amin cnmGeçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Direk oglumun yanina firladim noldugunu anlayamadim ya gidip geldik cok siddetli hissettikAydın’da da olmuş.Allah korusun.Bizde az hissettik ama 5.6 Manisa yazıyor.İnş olmaz birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?