- 11 Mart 2013
- 33.646
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.015
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.081
Ayyyy geçmiş olsunDirek oglumun yanina firladim noldugunu anlayamadim ya gidip geldik cok siddetli hissettik
Masallah paşayatam 6 ay 3günlük
Ben de dondurucuya doğrayıp atıyorum çıkartıp hiç bekletmeden tencereye atıyorum güzel oluyor cnmBugün 76 tl migros çağırdım. İki çocukla çıkamıyorum. Sebze meyve aldım indirimi vardı. Lahana aldım küçük yollayın dedim ama kocaman yollamışlar. Yarısını yapsam iki gün yeriz. Kalan yarısını dondurucuya atsam mı acaba nasıl olur?
Eşim de 24 tl harcamış. Tatlı istiyordu canım gelirken almış.
Bugün 100 lirayı bulduk yani.
aşı sıkıntı vermez tuce korkmaGünaydın herkese çok geçmiş olsungece emzirirken Müge anlı izliyordum bir konu vardı sabahta eşim işe gidecekti oğluşu emzirdim hemen eşim traş olurken buzluktan katmer çıkartıp pişirdim saklama kabına da peynir koydum eşim götürdü . O gidince oğluşla birlikte uyuduk . Dün eşim 10 lt zeytinyağımızı getirdi Hatay’dan geldi çok beğendim arkadaşın annesi kg ı 18 sen sattı bize 180 TL yolladık . Bugün sadece oğlumla ilgileneceğim aşı olacak ilk olduğu için bende biraz heyecanlı ve gerginim. Akşama buzlukta et döner var onunla İskender yaparım birde salata tamamdır . Bu arada eşim izin alıp gelecek birlikte PTT ye de gideceğiz. Ben tek gidecektim ama bebeği o pis ortama sokmak istemiyorum. Oradan da aşı yaptıracağız
geçmiş olsun canım sabah bizim ordada olmuş hiç hissetmedim nasıl derin uyuduysamCanim cok fena sallandik ya cok korktum bidaha olmaz insallah aksam 5 gibi yine oldu simdi yine oldu
Bizimde bugun asi gunumuz. Ikinci cocuk olmasina ragmen bendede biraz gerginlik var.Günaydın herkese çok geçmiş olsungece emzirirken Müge anlı izliyordum bir konu vardı sabahta eşim işe gidecekti oğluşu emzirdim hemen eşim traş olurken buzluktan katmer çıkartıp pişirdim saklama kabına da peynir koydum eşim götürdü . O gidince oğluşla birlikte uyuduk . Dün eşim 10 lt zeytinyağımızı getirdi Hatay’dan geldi çok beğendim arkadaşın annesi kg ı 18 sen sattı bize 180 TL yolladık . Bugün sadece oğlumla ilgileneceğim aşı olacak ilk olduğu için bende biraz heyecanlı ve gerginim. Akşama buzlukta et döner var onunla İskender yaparım birde salata tamamdır . Bu arada eşim izin alıp gelecek birlikte PTT ye de gideceğiz. Ben tek gidecektim ama bebeği o pis ortama sokmak istemiyorum. Oradan da aşı yaptıracağız
İlk kez olacak ya ondan biraz tedirginim birde ağladığı zaman çok üzülüyorumaşı sıkıntı vermez tuce korkma
Bizde büyük teneke zeytinyagini 350 tl aldık 2 teneke 700 e almıştık biri bitmek üzere 17 lt teneke
İnşallah sorunsuz geçirirler bende doktora bi ateş düşürücü yazdıracağım evde bebeğe ilaç yok dursun diye düşündümBizimde bugun asi gunumuz. Ikinci cocuk olmasina ragmen bendede biraz gerginlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?