- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.101
büyük şehir hastanesi yapılıyormuş merkez ordan alacaklar
Erzurum'da kiralar pahalı hayat da çok pahalı.büyük şehir hastanesi yapılıyormuş merkez ordan alacaklar
en az 6 yıl dedi esi polisErzurum'da kiralar pahalı hayat da çok pahalı.
Uzun süre kalacaklarsa yani en az 5 yıl gibi
almaları mantıklı olmuş.
Evet canım söylemiştim.Püre kardeşim palandöken devlet hastanesine atandı çok eski bir hastaneymış büyük hastane yapılınca oraya taşınacakmış calisacagi hastane o yüzden ordan bakıyorlar
evet eside kendide tek minibüsle gidermiş işeEvet canım söylemiştim.
Palandöken devlet hastanesi şehir merkezinde.
Şehir hastanesi yapılırsa zaten taşırlar onu.
Çok büyük bir şehir değil zaten tek otobüs veya dolmuşla gelebilir sanırim
Ne güzelSelam kızlar
Bizim zeytin agaçlarımız var zeytinimizide kendimiz yapıyoruz zeytinyagımızıda kendimiz çıkarttırıyoruz çok şükür
Biz ayarladık erken rezarvasyonla tatili bi aksilik olmazsa inş gidicez her ihtimale karşı sigortada yaptırdık
hangi sehirSelam kızlar
Bizim zeytin agaçlarımız var zeytinimizide kendimiz yapıyoruz zeytinyagımızıda kendimiz çıkarttırıyoruz çok şükür
Biz ayarladık erken rezarvasyonla tatili bi aksilik olmazsa inş gidicez her ihtimale karşı sigortada yaptırdık
Bodrum voyaga torbahangi sehir
Bodrum voyaga torba
Bar cnm 3.5 yaşında bir kızımŞahane bir otel. Hele çocuk varsa çok rahat edersiniz.
Bar cnm 3.5 yaşında bir kızım
Gittiniz mi daha önce
Eylülün ilk haftasına ayarladık 4500 tlEvet. Büyük kızım 1.5 yaşındaydı gittiğimizde. Yemekleri, çocuk kulübü vs çok güzeldi. Çok rahat ettik. Bu sene de düşünüyoruz ama fiyatlar biraz artmış fazlasıyla.
Siz hangi dönemi aldınız? Ne kadar tuttu?
Gecmis olsun canım sizede allah beterinden korusun insallahgeçmiş olsun canım sabah bizim ordada olmuş hiç hissetmedim nasıl derin uyuduysam
Günaydın herkese çok geçmiş olsungece emzirirken Müge anlı izliyordum bir konu vardı sabahta eşim işe gidecekti oğluşu emzirdim hemen eşim traş olurken buzluktan katmer çıkartıp pişirdim saklama kabına da peynir koydum eşim götürdü . O gidince oğluşla birlikte uyuduk . Dün eşim 10 lt zeytinyağımızı getirdi Hatay’dan geldi çok beğendim arkadaşın annesi kg ı 18 sen sattı bize 180 TL yolladık . Bugün sadece oğlumla ilgileneceğim aşı olacak ilk olduğu için bende biraz heyecanlı ve gerginim. Akşama buzlukta et döner var onunla İskender yaparım birde salata tamamdır . Bu arada eşim izin alıp gelecek birlikte PTT ye de gideceğiz. Ben tek gidecektim ama bebeği o pis ortama sokmak istemiyorum. Oradan da aşı yaptıracağız
kızlar bugun ası seferberlıgı yaptık sanırım bizim de ası günümüzBizimde bugun asi gunumuz. Ikinci cocuk olmasina ragmen bendede biraz gerginlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?